Albergaria Residencial Insulana 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Albergaria Residencial Insulana ir neliela viesnīca, kas atrodas Lisabonas pilsētas centrā Baixa/Rossio rajonā. Šis ir pilsētas komerciālais un vēsturiskais centrs, kas dod iespēju kājām apmeklēt galvenās pilsētas apskates vietas - Augusta ielu, Praza do Comérico, Liberdade av., Sgo Jorge pili, Alfamu, Bairro Alto un daudz ko citu.Vairāk →
аватар kolyan_cat
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca izvē lē jā s, kā jau ierasts - atraš anā s vietu centrā . Atrodas vecā ē kā tū risma rajona centrā , netā lu no krastmalas. 5 minū tes. gā jiena attā lumā no Rossio stacijas, 3 min. uz krastmalu un pl. Tirdzniecī ba, 100 m - funikulieris, 300 m vē l viens, 50 metri - slavenā dzeltenā tramvaja pietura, kas brauc kalnā , vispā r labā ku vietu tū ristam nevar iedomā ties. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē jā s, kā jau ierasts - atraš anā s vietu centrā . Atrodas vecā ē kā tū risma rajona centrā , netā lu no krastmalas. 5 minū tes. gā jiena attā lumā no Rossio stacijas, 3 min. uz krastmalu un pl. Tirdzniecī ba, 100 m - funikulieris, 300 m vē l viens, 50 metri - slavenā dzeltenā tramvaja pietura, kas brauc kalnā , vispā r labā ku vietu tū ristam nevar iedomā ties. No vienas ē kas puses paveras skats uz galveno tū ristu ielu ar skatu uz arku un pieminekli krastmalā , apkā rt ir daudz restorā nu un galdiņ u. Kalnā devā mies kā jā m - arī š is ir viegli sasniedzams. Reģ istratū rā ir ļ oti izpalī dzī gi cilvē ki, palī dzē ja atrast restorā nu vietē jiem, kurā cenas ir 1.5 reizes zemā kas nekā "gringo", darbinieki zina vairā kas valodas. Brokastis tiek pasniegtas bā rā - istabā ar elegantā m mī kstajā m mē belē m. Wi-fi darbojas tikai bā rā , kas ir atvē rts 24 stundas, bet tas nav ī sti bā rs - istaba ar mē belē m un televizoru pie reģ istratū ras, ja vē laties dzē rienus no bā ra, cilvē ks no reģ istratū ras ielej (cenas ir 2 reizes lē tā ki nekā apkā rtē jos restorā nos). Numuri ar balkoniem, skats uz tū ristu ielā m ar neskaitā miem tū ristu pū ļ iem un kafejnī cu galdiņ iem un upi. Istabā ir viss - televizors, ļ oti ē rta gulta ar labu matraci. Kondicionieris strā dā kā zvē rs - atdzesē telpu 10 minū tē s. Istaba mā jī ga, klusa, nav dzirdams troksnis no ielas vai kaimiņ iem, atseviš ķ a vannas istaba ar duš u un visiem piederumiem. Tuvumā ir tū ristu autobusu pieturas, piemē ram, City Tour - jū s atstā jat viesnī cu un sē dat jebkurā virzienā , kuru vē laties. Pastaigas attā lumā lī dz Rossio dzelzceļ a stacijai, no kuras var doties uz citā m vietā m - 5 minū tes, lī dz citai stacijai - 10 minū tes (tur, piemē ram, uz Porto ir vilciens). Rossio laukumā atrodas McDonald's, Burger King un lielveikals. Tirgus, piemē ram, Madrides San Miguel (ē dinā š anas laukums) — 10 minū š u gā jiena attā lumā . Kopumā viesnī cu iesaku tū ristiem - nodroš inā ta gan ā tra piekļ uve apskates objektiem, gan ē rta atpū ta pē c smagas dienas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Jeronimo klosteris
Novērtējums 9.0
Portugāle, Lisabona
Arhitektūra, Reliģija
Svētā Jura pils
Novērtējums 9.0
Portugāle, Lisabona
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
Piemineklis Luisam de Kamesam
Novērtējums 9.0
Portugāle, Lisabona
Pieminekļi un pieminekļi

Отель Albergaria Residencial Insulana - небольшой отель, расположенный в самом центре города Лиссабона в зоне Baixa/Rossio. Это торговый и исторический центр города, что дает возможность посетить пешком основные достопримечательности города - Augusta street, Praзa do Comйrico, Liberdade av., Castle of Sгo Jorge, Alfama, Bairro Alto и многое другое.

Viesnīcā

В отеле работает круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, а также прокат автомобилей и велосипедов, которым могут воспользоваться гости, желающие ознакомиться с окрестностями.

  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

В отеле Albergaria Insulana 32 номера, все номера обставлены традиционной мебелью, во всех номерах ванная комната, телевизор, спутник, отопление, кондиционирование воздуха и телефон.

Adrese Rua da Assunчуo, 52, 2К, 1100-044 Lisbon, Portugal
Tālruņi: +351 213 427 625 +351 213 428 924
FAQ