Baia Hotel 3*– Atsauksmes

Viesnīca Baia atrodas Kaškaišas centrā, tikai 20 metru attālumā no Zvejnieku pludmales un 2 minūšu pastaigas attālumā no Kaškaišas jahtu piestātnes. Tuvumā atrodas daudzi restorāni, bāri un veikali.Vairāk →
аватар fraular
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Atpū tā mies trijatā ar meitu un draudzeni, paš i rezervē jā m biļ etes, rezervē jā m viesnī cu uz Ine-tu "Sana" 3 zvaigznes Estorilā ​ ​ (Portugā les Rivjē ra), nodzī vojot 3 dienas viesnī cā un paskatoties, sapratā m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies trijatā ar meitu un draudzeni, paš i rezervē jā m biļ etes, rezervē jā m viesnī cu uz Ine-tu "Sana" 3 zvaigznes Estorilā ​ ​ (Portugā les Rivjē ra), nodzī vojot 3 dienas viesnī cā un paskatoties, sapratā m. ka dzī ve Kaskaisā kū sā - daudz restorā nu un veikalu! Tā nu pā rvā cā mies uz Baia 3 zvaigž ņ u viesnī cu, kas ī paš i priecē ja, ka kaulē jā mies reģ istratū rā (par laimi meita runā portugā liski! ) Un mums iedeva divistabu suite par 110 eiro dienā ar brokastī m!
Istaba lieliska ar labā m mē belē m, liela ar kondicionieri un TV, katru dienu tī rī ta-ļ oti tī ra! Brokastis parastas (olas daž ā dā s formā s, sieri, desa, graudaugi, dā rzeņ i, vairā ku veidu kafija un tē ja, sulas nav svaigi spiestas , ir tosteri, grauzdē ti u. c. ), tiem, kas pieraduš i pie Turcijas utt. laikam nav daudz! Iekš telpu baseins uz jumta, divas sauļ oš anā s krē slu rindas atklā tā verandā ar bā ru un satriecoš u skatu uz okeā nu!
Pati viesnī ca atrodas okeā na krastā , tā pē c pludmale ir 5 min gā jiena attā lumā ! sauļ oš anā s krē sli un saulessargi maksā ja 25 eiro š ķ iet! Pusdienā s un vakariņ ā s jā iet uz restorā niem, ē diens super un protams slavenais portugā ļ u portvī ns! Vispā r š ī viesnī ca ir tikai tiem, kas ieradā s apvienot ekskursijas un pludmale! ļ oti ē rta saziņ a ar Lisabonu un citā m pilsē tā m ar vilcienu Viesnī cā nav krievu (daudz angļ u), un personā ls nerunā krieviski, tā pē c vismaz angļ u valodu vajag!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Baia расположен в центре города Кашкайш, всего в 20 метрах от пляжа Фишерманс и в 2 минутах ходьбы от пристани для яхт Кашкайша. Рядом находится множество ресторанов, баров и магазинов.

Atrašanās vieta 300 м до городского железнодорожного вокзала, 26,5 км до международного аэропорта имени Умберту Делгаду.
Pludmales apraksts Через дорогу от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Крытый бассейн на крыше, открытая терраса с шезлонгами и с панорамным видом на океан, услуги по глажению одежды, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, гостиная с телевизором.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Библиотека, поле для гольфа (в пределах 3 км).
Telpu apraksts

В отеле 113 стандартных и улучшенных одно- и двухместных номеров, полулюксов и люксов. Есть семейные номера и люкс для новобрачных. В 66 номерах имеются балконы.

Istabās

Кондиционер, ванная комната с душем или ванной, телевизор, сейф, телефон, письменный стол, банные принадлежности, бесплатный Wi-fi, балкон (в большинстве номеров).

Adrese Avenida Marginal, 2754-509 Кашкайш, Португалия
Tālruņi: 351 21 483 1033
Tīmekļa vietne: Baia Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.