Perfektas mierīgas brīvdienas luksusa stilā

Rakstīts: 11 februāris 2018
Ceļošanas laiks: 15 — 25 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Nu es bū š u pirmais, kas uzrakstī s pā ris rindiņ as par š o apbrī nojamo viesnī cu.
Mums ļ oti patī k atpū sties Eiropā , esam bijuš i daudzā s vietā s un viss jau ir apnicis, nolē mā m sazinā ties ar aģ entū ru, lai ieteiktu, kur doties
Pē c draugu atsauksmē m devā mies uz 5th Avenue (noteikti uzrakstī š u atsauksmi), tur mums saplā noja marš rutu Portugā lē
Mē s sā kotnē ji nevē lē jā mies daudz ekskursiju, un viņ i mū s padarī ja par ideā lu variantu 5 dienā m Lisabonā un 10 dienā m viesnī cā pludmalē .

Mē s lieliski pavadī jā m laiku Lisabonā , mums tika organizē ta apskates ekskursija, mē s apskatī jā m Sintru, tā bija visnopietnā kā diena, jo ekskursija ilga 8 stundas, mums tas ir daudz, tač u mē s iepriekš apspriedā m, ka varē ju izturē t 1 dienu no saspringtas programmas, bet ar nosacī jumu, ka mums bija vienkā rš i brī niš ķ ī ga gide Marija, kura tajā dienā kļ uva par mū su draudzeni, viss noritē ja vienā elpas vilcienā ! Un kā du dienu bija ekskluzī va degustā cijas programma, mums tā ļ oti patī k un kompā nija uztaisī ja ceļ ojumu speciā li mums! Tikā m aizvesti uz vī na darī tavu ar gardē ž u vī nu degustā ciju, piestā jā m arī ostas mā jā , nogarš ojā m 3 veidu viņ u slaveno Portvī nu un beigā s pabarojā m ar Pasteis de Belem kū kā m, bija neaizmirstama diena!
Un pē c Lisabonas lidojā m uz Algarve, kur iekā rtojā mies Pine Cliffs hotelī , cienī gā.5* viesnī cā pie okeā na. Viss, ko š eit vē lē jā mies un gaidī jā m tieš ā m piepildī jā s, klusa mierī ga vieta, kur nav tū ristu pū ļ u, klusums, miers, viļ ņ u š alkoņ a, liela pludmale, un personā ls skraida apkā rt un izpilda jebkuru kaprī ze, apkalpoš ana š eit ir augstā lī menī , un mē s to novē rtē jā m.
Istabas ļ oti plaš as, viss jauns, tī rs, veļ a, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu bez izņ ē muma, ierodoties istabā saņ ē mā m augļ us un vī nu, un bā rs tur vienmē r bija pilns.
Virtuve ir visdaž ā dā kā , esam zivju, jū ras velš u cienī tā ji, visa bija pā rpilnī bā , jū su priekš ā top nogatavojuš ies, sulī gi augļ i, svaigi spiestas sulas.
Mani pā rsteidza skats uz okeā nu no istabiņ as, viesnī ca atrodas kalnā , tā pē c panorā ma ir lieliska.
Pludmale milzī ga, smilš aina, ieeja okeā nā mī ksta un maiga
Izbaudī jā m visu pā rē jo Portugā li, paņ ē mā m maš ī nu, aizbraucā m uz tuvā kajā m pilsē tā m un nā kamreiz noteikti dosimies uz Spā niju, Costa Del Sol, kas robež ojas ar Portugā li, pat domā jam apvienot š ī s abas valstis, mums tik ļ oti patika š eit!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu