Pils bezdelīgu ligzda

Bezdelīgas ligzda - Krimas skaistums
Novērtējums 9110

23 februāris 2022Ceļošanas laiks: 26 aprīlis 2021
Pils ir ļ oti skaista. Pē dē jo reizi tur biju tad, kad beidzu skolu. Jau toreiz mani ļ oti iespaidoja š ī vieta un pils vē sture.
Bezdelī gu ligzda atrodas Gaspras ciemā , 10 km attā lumā no Jaltas. To biež i sauc par gleznainā ko un romantiskā ko vietu visā Krimas dienvidu krastā.

Ē ka celta uz Ai-Todor raga stā vā s Auroras klints - tā ir kā miniatū ra bezdelī gas ligzda, kas gandrī z karā jas virs jū ras.
Otrajā es devos ne tik sen ar draugiem. Pati pils nav mainī jusies. Un tā pat kā nebija nekā du norā ž u, kā lī dz tai nokļ ū t, tā arī tagad nav. Jums jā jautā cilvē kiem vai jā izmanto navigators. Autostā vvieta ir slikta. Maš ī nu atstā jā m tā lu prom un nogā jā m kā dus divus kilometrus. Kad Krima kļ uva par daļ u no citas teritorijas, iebraukš anas cena ievē rojami pieauga. Jū s varat doties ekskursijā un apskatī t Bezdelī gas ligzdu no kuģ a, tas ir krā š ņ s (es ļ oti iesaku). Vai no tā lienes, no skatu laukuma, it ī paš i saulrieta laikā.
Fotogrā fijas iznā ks nereā li super. Ieeja teritorijā ir apmaksā ta. Pils apskate iekš ā , arī par maksu. Godī gi sakot, iekš ā nav daudz ko redzē t. (Pirmo reizi negā ju iekš ā ). Iekš ā ir daž as reprodukcijas un daž as gleznas, nekas ī paš s. Joprojā m turpinā s restaurā cijas darbi. Pie pils un gar ceļ u daudz tirgotā ju, rietotā ji. Tie nedaudz sabojā skatu, tas ir mī nuss. Jū s varat iegā dā ties suvenī rus un citus atkritumus, kas ir plus. Bet cenas, kā jau jebkurā m atrakcijā m, nav lē tas.

Ir kā di 600 pakā pieni, varbū t vairā k, neskaitī jā m, bet staigā t ir pieklā jī gi, tā pē c valkā jiet ē rtus apavus un ņ emiet lī dzi ū deni (cenas tur joprojā m ir tā das paš as). Š aurs ceļ š , daž reiz grū ti vienam otru palaist garā m. Paš ā karstumā neiesaku braukt ciemos, akmeņ i uzsilst, un vē l karstā k. Mē s devā mies vē lā pē cpusdienā , lai iemū ž inā tu saulrietu.

Kopumā ir vē rts apmeklē t. Skaista vieta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu