Zooloģiskais dārzs Demidovā 12 mēneši

Daudzsološs zoodārzs
Novērtējums 7110

4 augusts 2015Ceļošanas laiks: 2 augusts 2015
Zoodā rzs ir forš s, lielā ks un interesantā ks par Kijevu. Viss tiek darī ts kapitā li un ar prā tu. Dzī vnieku ir daudz, visi kopti, gandrī z visus var pabarot. Lieli, plaš i korpusi. Dzī vniekus var apskatī t gan iekš telpā s, caur stiklu, gan ā rā , aploku atklā tajā daļ ā . Š eit ir atpū tas zona, milzī gs rotaļ u laukums, liels restorā ns, saldē jums-dzē rieni-vati, milzī gs dī ķ is un Noiš vā nš teinas stila pils.

Nezinu, nejauš i vai nē , bet š ur tur pie nož ogojumiem sastapā m runī gus darbiniekus. Viņ i labprā t stā sta par ieradumiem, par to, kurš no kurienes nā cis un par cik pirkts. Piemē ram, melnā pantera bija kā sapnī - viņ a gulē ja pie stikla un ne uz ko nereaģ ē ja, acis pat nemirkš ķ inā ja. Meitene paskaidroja, ka tikko atbraukusi vakar, sī kā k, ka ceļ š dzī vniekam ir š oks. Puisis zoodā rza otrā galā stā stī ja, ka viņ u Ā frikas vilks dod priekš roku dā rzeņ iem.
Atseviš ķ s pluss bē rniem ir mini zoodā rzs centrā ar rū ķ u mā jdzī vniekiem. Jū s varat tos apmeklē t, samī ļ ot un spē lē ties ar viņ iem. 3 gadus vecā meita visvairā k atcerē jā s nevis degunradzi, nevis pē rtiķ us vai gepardus, bet gan melnu kazu, kas viņ ai uzlē ca.

Ir objektī vi trū kumi - koki nepaguva izaugt 3 mē neš os, polā rlā č u nav (jā apdzī vo lī dz ziemai), zilonis vē l nav ieradies. Bet tas viss ir peļ ņ as jautā jums, zoodā rzam ir 3 mē neš i, un tagad ir daudz dzī vnieku un jums tiek nodroš inā ta lieliska 2 stundu izklaide ar bē rniem. Ļ oti patī kami, ka pie Kijevas tā da vieta parā dī jā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu