Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1

kūrorta dzīves centrs
Novērtējums 8110

10 maijā 2016Ceļošanas laiks: 6 aprīlis 2016
Truskavecas pilsē ta kopš seniem laikiem ir pazī stama kā balneoloģ isks kū rorts ar plaš u ā rstniecisko minerā lū deņ u klā stu. Vē l 1721. gadā vienā no mā cī bu grā matā m atrodama informā cija, ka Truskavecas un citu Galī cijas ciemu iedzī votā ji daudzu slimī bu ā rstē š anā dzē ra ū deni, kas sajaukts ar eļ ļ u.
Un galvenais starp š iem ū deņ iem ir Naftusja, kura pirmā rakstiskā pieminē š ana datē ta ar 1469.  gadu, un detalizē tā ks apraksts, ko rakstī jis karalisks ā rsts Vojcehs Oč ka, parā dī jā s 1578.  gadā . Tomē r mū su pasaule (vai vismaz Eiropas slava) " Naftusya" pē c zinā tniskiem pē tī jumiem ieguva Ļ vovas zinā tnieks, ķ ī miķ is un farmaceits Teodors Torosevič s, kurš.1835. gadā veica ķ ī misko analī zi un aprakstī ja terapeitisko efektu.
Š odien jū s varat izmē ģ inā t š o brī niš ķ ī go ū deni, kā arī to pavadoš os "Mariju" un "Sofiju" galvenajā vai apakš ē jā sū kņ u telpā , kas atrodas Kurortny parkā Torosevič a bulvā rī.
Un, ja agrā k, Polijas laikos, glī tas jaunas dā mas baltos priekš autiņ os un š allē s lē ja sū kņ u telpā ū deni, kas radī ja milzī gas rindas “sastrē gumstundā s”, tad tagad sū knis ir paš apkalpoš anā s un pat ar maksimā lais cilvē ku pū lis vienmē r var atrast bezmaksas krā nu un sastā dī t ā rstniecisko ū deni. Turklā t speciā listi stingri iesaka sū kņ u telpā dzert ū deni, lai tas nezaudē tu savas ā rstnieciskā s ī paš ī bas, turklā t sū kņ u telpā tiek piegā dā ts daž ā das temperatū ras ū dens, kas ir svarī gi daž ā dā m ā rstē š anas metodē m.
Lielie plakā ti Pump Room iekš ienē detalizē ti un trī s valodā s (ukraiņ u, angļ u un vā cu) stā sta par visu tajā ielieto ū deņ u sastā vu un ī paš i uzstā j uz Naftusya absolū to unikalitā ti!
Sū kņ u telpa Nr. 1 ​ ​ ir spa dzī ves centrs, kur trī s reizes dienā pulcē jas spa viesi, kas ierodas ā rstē ties.
Š eit jū s varat arī uzzinā t visus vietē jos jaunumus, dzirdē t paziņ ojumus par kultū ras pasā kumiem, izvē lē ties sev interesē još as ekskursijas, iegā dā ties autentiskus suvenī rus un ē dienus. Un stundā s, kad sū kņ u telpa ir slē gta, š eit valda tikai pirmatnē js klusums un miers. : ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu