Goynuk kanjons

Jautra, jautra, skaista
Novērtējums 10110

17 jūlijā 2019Ceļošanas laiks: 14 jūlijā 2019
Mē s bijā m š ajā gleznainajā vietā citu dienu. Ar bē rnu, meitu 6 gadi. Man ļ oti patika. Mē s braucā m paš i ar ī rē tu automaš ī nu. Pie ieejas par visu samaksā ja 15$ no cilvē ka (aprī kojums + piegā de lī dz kanjonam 2 km kalnā , ar auto) atpakaļ neņ em, iespē jams, tā pē c, ka tas ir no kalna, vai varbū t tā pē c, ka jau bija par vē lu.
Visi skati no atvē rtā SUV tika veiksmī gi nofilmē ti ī sam video, bet atceļ ā tie tika vē lreiz detalizē ti izpē tī ti.
Ierodoties iegremdē š anas vietā , saņ ē mā m ekipē jumu, ī su instruktā ž u un peldoties devā mies apskatī t Turcijas brī numu. Ū dens ir uzmundrinoš s, ī paš i pirmie 50-70 metri, bet jū lija vidū tas nav biedē još i. Pat mana nosaluš ā sieva pirmos metrus izturē ja cienī gi, bet pē c tam ar prieku. Man likā s, ka marš ruts bija ī sā ks par 800 metriem, jo ​ ​ ā tri vien sasniedzā m un ar virvju kā pnē m piepeldē jā m lī dz lielam laukakmenim. Tā lā k sieva un bē rns neuzdroš inā jā s iet.
Skatī jā mies uz lejupejoš o ģ imeni, viņ u sejā s varē ja redzē t bailes, bija vieglā k kā pt. Sasniedzu pē dē jo ū denskritumu, kopā tā di ir trī s. Es minū ti pludinā jos un atpakaļ.
Ceļ š atpakaļ ilga apmē ram 10 minū tes, kopē jais laiks ū denī ir aptuveni stunda. Uz pē dē jiem metriem atkal uzmundrinoš s avota ū dens un izvē los kā piedzimu no jauna. Divi kilometri no kalna, bez noguruma. Mums vajadzē ja trī s stundas vai mazā k, lai apmeklē tu kanjonu.
P. S. Tiem, kas gatavojas doties uz Gojņ ukas kanjonu ar savu (ī rē tu) auto, ī paš i ja ne no Gojņ ukas vai Kemeras. Brī dinā jums, nebrauciet ar NAVIGATORU??? ? labā k pajautā jiet, kā tur nokļ ū t. Mē s dzī vojā m Chamyuva, izbraucā m 9.00 un paļ ā vā mies uz mū su Susanin))) 15 km attā lums bija nedaudz apkaunojoš s, un nevis 4 km no Kemeras, bet jū s nekad zinā t, mē s esam no Camyuva) kopumā , mē s devā mies uz skaistā kā s zemes (kā dreiz tur slaucī tu) bet ne tur, kur plā nots.
Un mē s acī mredzot iebraucā m kanjona sirdī , pa stā viem kā pumiem, pā reju un nobraucā m lī dz strupceļ am pā ris kilometrus jau diezgan grants, noveda mū s pie pē dē jā m Goynuk Delllalara kanjona iemī tnieku mā jā m, nosaukums , nu, ļ oti lī dzī gi))) ļ oti skaistas vietas un ekstrē mas vitrā ž as, bet š ī ir cita ekskursija.
Lai visiem laba atpū ta
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu