Goynuk kanjons

Kemera - kanjons pats par sevi
Novērtējums 10110

20 jūnijs 2019Ceļošanas laiks: 19 jūnijs 2019
Goynuk kanjons
Kemera, 2019.  gada jū nijs
Atstā ju svaigu atsauksmi 2019. gada jū nijā , Kemeras pilsē tā , dzī voju viesnī cā Botanik lukullus.
Lī dz kanjonam nokļ uvā m ar autobusu. Izlasot atsauksmes, sapratā m, ka pulksteņ a tornis Kemeras centrā ir galvenais ceļ ojumu punkts. Apsē dā mies pieturā torņ a pretē jā pusē (autobusi kustas no pilsē tas). Biež ā kais autobuss ir 07, zī me saka Goynuk, Antalya. Brī diniet vadī tā ju, ka jums ir nepiecieš ams kanjons, viņ š jū s izlaidī s pagriezienā uz to otrā ceļ a pusē . (Vispirms tiksiet garā m visam ciematam, sā kot iet uz federā lo ceļ u, redzē siet izž uvuš ā s upes gultni - izeju) ~ 15-20 minū tes.
Kanjons: Tā ir gara pastaiga, zī me vē stī ja 4 km. Mums paveicā s - mū s paņ ē ma : ) Kam patī k kalni - tā ir tava paradī ze. Majestā tiski un skaisti. Neviens fotoattē ls vai videoklips nevar izteikt prieku.
Kanjonā iesaku doties iekš ā , ū denī - bez tā pat nav jē gas : )
Cenas:
1. Autobuss: diviem š oferis paņ ē ma - 9 liras (kemeras kanjons) vienā virzienā.
2.
Ieejas biļ ete: 9.5 liras/pers. Ieejas biļ ete apskates ekskursijā m, bez hidrotē rpu.
3. Hidrotē rpi: 140 liras / 2 cilv. Š o summu samaksā jā m pie ieejas, tajā ietilpa caurlaide, hidro noma, transfē rs ar auto lī dz nolaiš anā s vietai ū denī.
4. Taksometrs: 10 liras. Taksometrs ir gatavs jū s aizvest atpakaļ uz trasi. Cena par vienu pusi.

*** 1 lira - 13 rubļ i. 2019.  gada jū nijs
** Par hidrotē rpiem iesaku samaksā t pie ieejas. Par visu jau ir samaksā ts, vairs nevar atteikt, aizvedī s maš ī na. Labā k iet, jo bū s jā atgriež as kā jā m, visu apkā rtnes skaistumu iemū ž inā si atceļ ā.
* No sevis: uz kanjonu tikai ar hidrotē rpu nomu. Jā , ir auksts, bet vai mē s krievijā mazgā jamies vienā ū denī??? ? . Visu, ko meklē jat - atradī siet iekš ā : )
Jauku atpū tu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu