Olympos vagoniņš

Autobuss uz virves
Novērtējums 8110

30 novembris 2015Ceļošanas laiks: 20 aprīlis 2014
Ņ emot vē rā pē dē jos notikumus, daž iem lasī tā jiem mans stā sts var š ķ ist ņ irgā š anā s, tač u neiedziļ inā simies politikā . Dī vainas sakritī bas dē ļ tas tika uzrakstī ts dienu pirms labi zinā majiem notikumiem, protams, es to neaugš upielā dē ju tī klā , bet ...Turcijā atpū š as ne tikai krievi

Par Tahtali kalnu un troš u vagoniņ u ir ļ oti daudz atsauksmju, detalizē tas, krā sainas. Es savu rakstī ju kā tū rists ar bē rniem tū ristiem ar bē rniem.

Vispā r mē s te bijā m sen, 2014. gada aprī lī . Tad meitai vē l nebija 4, un dē lam bija 2.5 gadi. Meita tagad atcerē jā s š o notikumu: “Mammu, vai atceries, reiz mē s bijā m jū rā un braucā m autobusā pa virvi? Vai mē s vē l kā dreiz brauksim?
"Kā pē c viņ a pē kš ņ i atcerē jā s, viņ a nekad nepaskaidroja...Jebkurā gadī jumā tas mani pamudinā ja uzrakstī t nelielu aicinā jumu vai kaut ko tā du vecā kiem, kuri atpū š as ar maziem bē rniem - ceļ ojums uz Tahtali patieš ā m daž ā do mierī gu (ja iespē jams ar bē rniem) kū rorta brī vdienas Turcijā . Lū dzu, neuztveriet to kā reklā mu. Es tikai zinu, ka starpbrī ž os starp ē š anu, pludmali, dienas miegu, bē rna ķ erš anu pa viesnī cu (un ja tā du ir vairā k nekā viens... ) es gribu redzē t vē l kaut ko un kaut kur aizbraukt...Tā tad, Tahtali kalns — š ī ir vieta, ko apmeklē t kopā ar bē rniem.

Protams, pieredze ir neaizmirstama! Ī paš i tā diem kā es, kuri baidā s no augstuma))) Ja godī gi, es pretojos lī dz pē dē jam. Vī rs sniedza virkni argumentu: lai bū tu skaisti un noteikti jā brauc ar š o tehnikas brī numu un ka viņ š netiek galā ar diviem bē rniem, un galu galā nauda ir samaksā ta!
Es padevos... nevis naudas, bet ziņ kā rī bas dē ļ.

Pats galvenais ir neskatī ties uz leju!! ! Labā k uz sā niem - skati elpu aizraujoš i, elpu aizraujoš i!! ! Autobuss uz virves ceļ as kā das 10 minū tes, š ķ iet, bet man tā š ķ ita mū ž ī ba, lai arī skaista. Tas bija nedaudz rā pojoš i atlekš anas brī dī , kad konstrukcijas dokoš anas elementi gā ja garā m, iespē jams, ka es to izteicu nepareizi, bet es domā ju, ka bū tī ba ir skaidra.

Kā ar bē rniem? Bē rni ir brī niš ķ ī gi! Protams, kā pš anas un nolaiš anā s laikā viņ i apskā va mū su kā jas. Meita reizē m č ī kstē ja, bezbailī gais dē ls citiem pasaž ieriem starp kā jā m iztecē ja tieš i uz durvī m, tas ir pilnī bā stikls. Viņ am tas š ķ ita daudz interesantā k un nepavisam nebiedē još ā k. Un galu galā viņ š mani nesa sev lī dzi, jo negribē ja atlaist manu kā ju))). Bē rniem ļ oti patika, kad viņ i brauca pa mā koni, un arī pieauguš ajiem.

Augš stā vā bija vē ss, mū s brī dinā ja, lai jā ņ em siltas drē bes.
Bē rni vispā r bija neizpratnē : lejā - zaļ a zā le, puķ es, un te bija sniegs. Neatceros, kā mans vī rs izskaidroja š o ī paš ī bu (visā das gudrī bas ir viņ a liktenis), bet nedomā ju, ka viņ š lasī ja lekciju par augstuma zonē jumu. Dē ls pieprasī ja lā pstu, pretē jā gadī jumā kā pē c sniegs š eit guļ dī kstā vē ...

Iesaku, iesaku visiem tū ristiem, kas dī kā guļ Turcijas krastos, kaut vai tikai situā cijas maiņ ai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu