Pilsēta un Phaselis līcis

Ļoti skaista, informatīva, piemērota bērniem
Novērtējums 7110

18 septembris 2020Ceļošanas laiks: 5 septembris 2020
Mē s paš i devā mies uz Phaselis no Kirish ciema (vī rs + divus gadus veca meita). Ar dolmusu # 01 aizbraucā m uz Kemeras centrā lo laukumu (no pieauguš ā.4 liras, iet 7 min, vienmē r maskā s), tur devā mies uz pretē jo pusi un pieturā pasē dē jā m dolmus # 08 uz Phaselis (6 liras par pieauguš ais, vismaz 25–30).

Ieeja no pieauguš ā.45 liras. No kases lī dz drupā m jā iet kaut kur 1-1.5 km, pa labu ceļ u zem klajas saules. Tad bū s koki, varē si paslē pties ē nā.

Senā s pilsē tas drupas (amfiteā tris ir vienkā rš i wow, vajag kā pt pa kā pnē m) un ainavu lī č i, dzidrs ū dens un kalnu skati ir vienkā rš i elpu aizraujoš i.

Noteikti ej tur!! ! Jū s varat uzkost un pavadī t laiku vismaz visu dienu. Brī vdienā s ir daudz vietē jo iedzī votā ju.

Uz vietas ir tualetes un ģ ē rbtuves. Kiosks ar daž ā diem dzē rieniem, uzkodā m un sviestmaizē m, tur var iegā dā ties magnē tus, kafiju/tē ju.
Atgriezā mies viesnī cā (Grand MirAmor4 *) ar taksometru, tā du ir daudz, bet to paš u var izdarī t arī saviem spē kiem. Taksists gribē ja 15$, vienojā mies par 10$, bet acī mredzot tomē r varē ja kaulē ties).

Iespaidi vienkā rš i krā š ņ i! Iesaku visiem! )
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu