Antālijas akvārijs

Interesanti ar bērniem
Novērtējums 8110

9 septembris 2017Ceļošanas laiks: 5 septembris 2017
Mē s devā mies ekskursijā ar 4 objektu apmeklē jumu akvā rija teritorijā ($ 60 no pieauguš ā , bē rniem lī dz 6 gadu vecumam bez maksas):
1. XD kino
2. Terā rijs
3. Sniega istaba
4. Akvā rijs
Labā kais kinoteā tra apmeklē juma pasū tī jums - terā rijs - sniega istaba - akvā rijs. Tā tad jū s samazinā siet gaidī š anas un staigā š anas laiku uz priekš u un atpakaļ.
Kinoteā trī tiek rā dī ta neliela 3-D filma par zemū dens pasauli, diezgan dinamiska.
Sniega istaba nav ī paš i iespaidī ga, tā s apkā rtne vē l nav pabeigta. Bikses, jakas un apavu pā rvalkus izsniedz uz vietas. Iekš pusē - ledus skulptū ras un slidkalniņ i. Bē rni brauc ar prieku, bet jū s tur ilgi nepaliksit - ir auksti.
Terā rijs ir diezgan liels ar č ū skā m, ķ irzakā m, bruņ urupuč iem un zirnekļ iem.
Akvā rijs ir lielisks. Pirmajā daļ ā labā k nekavē ties ar atseviš ķ iem akvā rijiem, bet atstā t vairā k laika zemū dens tunelim.
Pie ieejas tevi nofotografē pie "zaļ ā s" sienas, pie izejas izvē laties fonu, it kā fotogrā fija bū tu tunelī un tevi gandrī z apē da haizivs, kā arī var pasū tī t foto izdruku vai magnē tu (dā rgi) ).
Zemū dens tunelis ir patieš ā m iespaidī gs. Vienī gā s neē rtī bas – ja sanā k ar pū li. Visi bildē jas, filmē , ž ā vā jas apkā rt un rezultā ts ir krā mu tirgus un haoss. Bet, ja jū s neejat kopā ar pū li, varat noķ ert pauzi un palikt gandrī z vienatnē kā dā apgabalā un noķ ert labu brī di fotografē š anai - un kadrā bū siet tikai jū s un haizivis.

Netā lu no ieejas nogarš ojiet saldē jumu, ļ oti garš ī gs, ī paš i zemeņ u. Pie izejas no akvā rija atrodas suvenī ru veikals, McDonalds un pā ris kafejnī cas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu