Veikals Ponto MK

Nekādā gadījumā neiepērcieties tur.
Novērtējums 1110

14 oktobris 2018Ceļošanas laiks: 11 oktobris 2018
Uz Alaniju atbraucā m speciā li pē c jakas, uz Ponto MK veikalu Konakli ciematā nokļ uvā m paš i, bez gidiem. Sā kumā viņ i sā ka mums visu pā rdot, lai gan tika paziņ oti ī stā s jakas kritē riji. Bet tas pat bija jautri, kad ā das jakas vietā tev uzvilka biedē još u filca mē teli un saka, ka labā k nevar bū t) Beigā s izvē lē jos jaku, bet tā m nebija izmē ra. Uz ko man teica, ka tas nav jautā jums, mē s esam rū pnī ca, izš usim un atvedī sim divā s dienā s, iedosim avansa maksā jumu un viss bū s kā rtī bā , 11. oktobrī jebkurā izdevī gā laikā paņ emsiet pabeigta lieta.
Neliela atkā pe. Cenu zī mes norā da uz kosmiskā m cenā m, kas izraisa tikai smaidu. Piemē ram, nekvalitatī vs rudens atbalsts par cenu 2000 eiro). Kaulē š anā s sā kas no puscenas, protams, ka nepiekrī tat š ai cenai, tad pā rdevē js zvana "direktoram", kurš ar nopietnu seju sā k apliecinā t, ka zemā k nevar, bet tad "uz apskatu" , pieņ em jū su cenu.
Neļ aujiet sevi apmā nī t ar š iem "rež isoriem", tie ir visos lielā kajos veikalos, spē lei "slikts policists-labs policists".

Tā tad, es atstā ju avansa maksā jumu USD 100 un gaidī ju 11. datumu.
11. oktobrī , kā norunā ts, zvanu uz veikalu pulksten 10 un man saka, ka krava nav atnā kusi, 12:00 jaka bū s veikalā . Un pē c sarunas es jau sapratu, ka pā rdevē js melo. Zvanī ju pulksten 16 - jaka nesanā ca, bū s pulksten 19. Ok, pulksten 19 atbrauc pē c mums maš ī na, atved uz veikalu.
Pē c pā rdevē ja uzvedī bas es redzu, ka kaut kas nav kā rtī bā . Nosē dinā ja mū s krē slā gaidī t, noliktavas pā rzine ar noliktavas atslē gā m pazuda, pē kš ņ i. Sē ž am, 5 minū tes, 10 minū tes, es sā ku vā rī ties. Pā rdevē js to redz un beidzot! atrodi noliktavas pā rzini! Viņ i man atnes to paš u jaku, kuru es mē ģ inā ju uzvilkt iepriekš , es to atcerē jos pē c zī mes) Tikai viņ i mē ģ inā ja to izstiept par diviem izmē riem neveiksmī gi)) Tā vairs nekļ uva, un pat piedurknes nosē dā s daž us centimetrus)
Es atteicos to pirkt, viņ i man sā ka pā rdot citu preci. Š is veikals mani jau ir nokaitinā jis, un es pieprasī ju priekš apmaksas atmaksu. Uz ko mums lika pasē dē t 2 minū tes, un pā rdevē js pazuda...Un ne tikai viņ š , visi apkā rtnē iztvaikoja. Pē c 15 minū š u gaidī š anas es neizturē ju un nolē mu skaļ i pieprasī t naudu atpakaļ.
Tas pats “direktors”, ar kuru kaulē jā mies, staigā ja pa zā li, bet viņ š pē kš ņ i aizmirsa krievu valodu, bet pē c tam, kad teicu, ka nā kš u ar ž andarmiem, viņ š atcerē jā s krievu valodu un sā ka draudē t. Un zvaniet vē l vienam "direktoram", kas atļ auj dot naudu.

Man apnika š is cirks, tā pē c pē dē jo reizi teicu, ka saruna beigusies un nā kš u ar ž andarmiem pē c naudas, aizgā ju uz izeju. Burtiski pē c daž iem maniem soļ iem nauda tika atrasta!
Mans padoms: neejiet uz š o veikalu, nekas labs tur nav, bet jū s atradī sit problē mas ar tiem pilnī bā . Un jā , viņ iem ir bail no ž andarmiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu