Singapūras zoodārzs

atjaunināts 2019
Novērtējums 10110

29 augusts 2020Ceļošanas laiks: 7 septembris 2019
RIVER SAFARI, salī dzinot ar iepriekš ē jo, pē c renovā cijas ir atvē rusies Wild Amazonia zona un tā ir skaista! Kluss upju un ezeru rajons papildus tikai dzī vniekiem. Es arī neatceros, ka agrā k bū tu bijuš i milzī gi akvā riji ar lamantī niem un citiem lieliem indivī diem. Tas ir arī lieliski. Viņ i arī rī ko š ovus ar nā riņ ā m. Es tiku lī dz izrā des beigā m.

Brauciens pa Amazon River Qest (par maksu atseviš ķ i) - labi. Ideja ir braukt ar laivu pa upi un redzē t dzī vniekus to dzī votnē . Ne visi dzī vnieki ir draudzī gi tū ristiem (slē pnis). Tā pat (piemē ram) laiva brauc pā rā k ā tri, tev nav laika visu normā li redzē t.

Apmeklē ju Once Upon A River izrā di - pā rā k vienkā rš i un ī si (sū dī gi, ī sumā ). Nevarē ju braukt ar laivu pa ezeru - biļ etes iegā di atliku uz vē lā ku laiku, un “vē lā k”, ņ emot vē rā lietus iespē jamī bu, biļ eš u tirdzniecī ba tika pā rtraukta ((((. Nelija, pie veidā , pienā ca noslē guma stunda.

Es atkal atgriezos Monkey Forest aizgaldā ar pē rtiķ iem pē c tam, kad redzē ju visu RIVER SAFARI.
Un viņ š sē dē ja tieš i uz taciņ as un skatī jā s, lī dz viņ i visus izsvieda pirms slē gš anas (varbū t stundu). Neliels nož ogots laukums, kurā bez ž ogiem dzī vo 2 pē rtiķ u sugas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu