Muzeju kuģis Vāze

sapņoja apmeklēt
Novērtējums 10110

19 oktobris 2016Ceļošanas laiks: 4 oktobris 2016
Vai devies ekskursijā , lai apmeklē tu Stokholmu, vai jau sen sapņ oji apmeklē t Karlsona pilsē tu, kas dzī vo uz jumta? Patiesī bā , lai gan Zviedrijas galvaspilsē ta ieinteresē ja ne tikai grā matas varoņ a dē ļ , kuru, starp citu, vietē jie uzskata par negatī vu tē lu, kas sliecas bē rnu uz ļ aunā m lietā m, bet arī neparastā s atmosfē ras dē ļ , par kuru dzirdē ju. no visiem, kam bija laiks š eit apmeklē t.
Realitā te, salī dzinot ar cerī bā m, nepievī la, pat vairā k - biju patī kami pā rsteigta! Stokholmā nolē mu maksimā li veikt fakultatī vā s ekskursijas, un papildus Karaļ a pilij paspē ju apmeklē t slaveno Vā sas muzeju un apskatī t ļ oti slaveno fregati, kas ā tri nogrima, bet iegā ja vē sturē uz visiem laikiem un ir pieejama tū risti lī dz pat š ai dienai. Ja vē laties uzzinā t daudz interesanta par vikingu dzī vi un militā ro vē sturi, tad š ī ir vieta jums. Ekspozī cijā apskatā ms ne tikai paš a kuģ a dizains, bet arī ļ oti daudz daž ā du lietu.
Kopumā neparasts un unikā ls savā veidā . Ī paš i interesanti militā rā s vē stures cienī tā jiem, kuriem es sevi uzskatu.
Patika arī tas, ka ekskursija ietver ne tikai Zviedrijas galvaspilsē tas apskati, bet arī divas nakš ņ oš anas š ī s valsts teritorijā . Š ī iespē ja ir absolū ti izdevī ga tiem, kas vē las pilnī bā izbaudī t š o valsti
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu