Soču parks

Soču parks
Krievija, Soči
Novērtējums 9.8
10 Pamatojoties 35 atsauksmes
Abonējiet atsauksmes:
Abonementa iestatīšana Uzrakstīt atsauksmi
GPS: 43.4038, 39.9661

Soču parks

Soču parks
Krievija, Soči
Soču parks ir tematisks atrakciju parks, kura galvenā ideja ir balstīta uz krievu tautas pasaku bagātību. Parks atklāts 2014. gadā, tā platība ir 20,5 hektāri. Tās teritorijā atrodas tematiskas atrakcijas, Bogatyr viesnīcu komplekss un jauns delfinārijs. Parka lepnums ir Quantum Leap gravitācijas slidkalniņš un 65 metrus augstais brīvā kritiena tornis Firebird. Parkā ir 13 atrakcijas, tostarp lielie amerikāņu kalniņi "Charolet" PINCODE ".

ATSAUKSMES
Visas atsauksmes (35)
Apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Fascinē pasaku zeme! Dē ls ir sajū smā par Buyan braucieniem ar laivā m, kur var pā rspē t viens otru ar ū deni, un autodromu. Nu, protams, puikam kaut ko vajag. Un mē s ar meitu izbaudī jā m braucienu pa "Gems" un "Serpent Gorynych", jo š is ir stā vā kais kalns pasaulē . Man viss ļ oti patika. Ž ē l, ka stā sts ir beidzies.
Apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Mē s ieradā mies parkā , lai atvē rtu un knapi izgā jā m pulksten 20. Tik daudz vē l nav redzē ts, tik daudz kas palicis! Mū su vectē vs teica, ka parks ir paredzē ts bē rniem, bet viņ i bija noguruš i kā pieauguš ie. Emocijas sita virsū , lai gan mē s neuzdroš inā jā mies veikt ekstrē mā ko Kvantu lē cienu. Bija burvju š ovā , ļ oti patika, arī uz š ovu tiku ar konfektē m.
Apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Soč u parkā viss ir lieliski! Lielu prieku saņ ē mā m no delfinā rija, ekstrē miem braucieniem. Lieliska dekorā cija, neaprakstā ms skaistums ī paš i vakarā . Viss mirgo un spī d. Ī paš i iespaidu atstā ja lidojums uz Firebird tieš i saulrietā , skats no augš as ir brī niš ķ ī gs. Liels paldies par lielisko pieredzi un personā la laipnī bu.
Apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Nav spē ku un vā rdu, lai aprakstī tu mū su emocijas no Soč u parka apmeklē juma!! ! Mums nepietika 7 stundu, lai izklaidē tos! Bē rni vairā kas reizes brauca vienā karuselī , pat vī rs mani pierunā ja braukt! Es braucu ar zirgiem, atcerē jos bē rnī bu. Es iesaku visiem š eit ierasties vismaz vienu reizi, lai atkal atgrieztos un nobrauktu pā rē jos braucienus. Iepriekš , protams, vietnē ir jā noskaidro visa informā cija par nosacī jumiem un vecuma ierobež ojumiem, noteikti jā ņ em peldkostī mi, jo ir daudz ū dens atrakciju, nā ciet š eit no rī ta un visu dienu.
Apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Bijā m Soč u parkā , un vakarā sā ka lī t lietus, sliktos laikapstā kļ us nā cā s gaidī t kafejnī cā , un š eit ir arī atrakcija - Roller restorā ns. Ē diens katliņ os slī d lejā pa sliedē m, pirmo reizi to redzu! Bē rnu vienkā rš i nevar atraut no š ī s izrā des, viņ š video filmē ja nepā rtraukti.
Apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Nezinā ju, ka visi braucieni un visas aktivitā tes ir iekļ autas vienā biļ etē , tas tieš ā m bija patī kams pā rsteigums. Brauc cik gribi, ar rokassprā dzē m nekā du problē mu, ar kaut kā diem ž etoniem, kā citos parkos. Soč u parkā ir patieš ā m ē rta sistē ma ikvienam.
Apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Mē s ar vī ru un bē rnu atbraucā m martā pastaigā ties un atpū sties Soč u parkā . Bē rnam viss ļ oti patika. Daudzi interesanti tematiski rotaļ u laukumi bē rniem. Priekš sevis iezī mē ju skaistu teritoriju, vietas ir kur var uzņ emt interesantas fotogrā fijas. Man ļ oti patika Soč u parkā pavadī tā diena. Iesaku visiem apmeklē tā jiem.
Apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Bijā m Soč u parkā oktobra beigā s. Mē s domā jā m, ka rudenī š eit bū s garlaicī gi. Galu galā , bū tī bā visi interesanti notikumi notiek sezonas laikā . Kopumā negaidī jā m, ka tiksim lī dz forš ajā m brī vdienā m Baba Yaga's Birthday. Parks ir tik gaiš s visos š ajos ķ irbjos, jocī gi Kaš č ejas nemirstī gie staigā apkā rt. Interesanti jauni š ovi, nokļ uva “Miruš o dvē seļ u fakultā tē ”, izgrebta ķ irbja lampa.
Apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Rudenī Soč u parkā ir brī niš ķ ī gi! Rindas nav, tū ristu pū ļ i ir izvā kuš ies, braucieni darbojas, un var braukt cik gribi. Es braucu ar Serpent Gorynych piecas reizes pē c kā rtas. Sezonas laikā to ir ļ oti grū ti apgriezt, bet tur ir arī iespē jas - piemē ram, Skorokhod biļ ete pirkt.
Apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Ļ oti labs parks. Bū s interesanti gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Teritorija ir interesanti iekā rtota krievu pasaku stilā un ir sadalī ta vairā kā s tematiskajā s zonā s. Parks jauks, viss tī rs un skaists. Atrakcijas rada pā rliecī bu. Operatori ir ļ oti atbildī gi par savu darbu. Kad redzē ju no malas kā cilvē ki brauc, radā s baž as. Bet puiš i teica, ka braucienos ir uzstā dī tas labā kā s droš ī bas sistē mas un nav no kā baidī ties, vajag tikai izbaudī t))) Man patika kafejnī ca "Satiy Mishka", kas atrodas tajā paš ā vietā .
VIETAS TUVUMĀ
Soču Autodroma sacīkšu trase
Novērtējums 10.0 - 1 pārskats
Krievija, Adlers
Izklaide
attālums: 0.7 km.
Uz kartes
Aisberga ziemas sporta pils
Novērtējums 6.0 - 1 pārskats
Krievija, Adlers
Atpūta, Izklaide
attālums: 0.8 km.
Uz kartes
Apery
Novērtējums 5.0 - 1 pārskats
Krievija, Adlers
Daba
attālums: 2.4 km.
Uz kartes
Dienvidu kultūru parks
Novērtējums 6.5 - 2 atsaukt
Krievija, Adlers
Atpūta, Daba
attālums: 3 km.
Uz kartes
Adleras bāka
Novērtējums 3.0 - 2 atsaukt
Krievija, Adlers
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
attālums: 4.7 km.
Uz kartes
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu