Soču parks

Soču parks
Krievija, Soči
Novērtējums 9.8
10 Pamatojoties 35 atsauksmes
Abonējiet atsauksmes:
Abonementa iestatīšana Uzrakstīt atsauksmi
GPS: 43.4038, 39.9661

Soču parks

Soču parks
Krievija, Soči
Soču parks ir tematisks atrakciju parks, kura galvenā ideja ir balstīta uz krievu tautas pasaku bagātību. Parks atklāts 2014. gadā, tā platība ir 20,5 hektāri. Tās teritorijā atrodas tematiskas atrakcijas, Bogatyr viesnīcu komplekss un jauns delfinārijs. Parka lepnums ir Quantum Leap gravitācijas slidkalniņš un 65 metrus augstais brīvā kritiena tornis Firebird. Parkā ir 13 atrakcijas, tostarp lielie amerikāņu kalniņi "Charolet" PINCODE ".

ATSAUKSMES
Visas atsauksmes (35)
Apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10
Ļ oti skaistas un iespaidī gas fotogrā fijas paliek pē c ciemoš anā s! Bē rni biež i pā rskata, atceras, izklaidē jas. Ļ oti neparasta teritorija, zaļ a, ziedoš a, katrā stū rī tī var nobildē ties, un bū s skaisti. Un braucieni ir tik neparasti - viena milzī ga č ū ska ir ko vē rta, mē s visi bildē jā mies uz tā s fona.
Apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10
Daž ā das atrakcijas lieliem un maziem, pasakaini š ovi, krā š ņ a, iekopta teritorija, ī sts dā rzs, ī paš i pavasarī , kad viss zied! Noteikti ir vē rts apmeklē t kopā ar bē rniem, tač u š eit ir interese arī pieauguš ajiem. Man patika Serpent Gorynych, lai gan man ī paš i nepatī k ekstrē mi sporta veidi, bet š is slidkalniņ š ir ī paš s. Pē c tā s tu nejū ti š ausmas, bet gan sajū smu.
vēl nav komentāru | Atstājiet savu komentāru
Apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10
Man patika panorā mas rats, no š ī augstuma viss Olimpiskais parks ir pilnā skatā , jū ra, kalni, Soč u parks. Mē s braucā m saulrietā , neticami skaists skats. Kabī nē s silts, logi tī ri, ir logs kamerai bildē t nevis caur stiklu. 400 r. par pieauguš o biļ eti, un dzimš anas dienā.10 r. dzimš anas dienas zē nam diezgan normā las cenas.
vēl nav komentāru | Atstājiet savu komentāru
Apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10
Š arole ir stā vs slidkalniņ š , ar to braukā jā m ar visu ģ imeni, turklā t vairā kas reizes. Parkā nav rindu, ziema nav sezona. Bet tajā paš ā laikā ir ko darī t, mazajiem tā vispā r ir laime - viņ u bē rnu atrakcijas darbojas, sarkanais vilciens brauc visus. Arī pusdienojā m rullī , pasū tī jā m salā tus un burgerus par 1500 rubļ iem.
Apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10
Bijā m Soč u parkā.22. decembrī , viss tik smuki izrotā ts, Jaungada rotā jumi, tur liels tronis, laikam Ziemassvē tku vecī tim, dekorā cijas, un garastā voklis paceļ as. Viss, kas nepiecieš ams pastaigai. Gaidā m 31. decembri, lai sagaidī tu Jauno gadu Soč u parkā , jau redzu salū tu, Valsts prezidenta runu uz lielā ekrā na un kopā ar tū kstoš iem viesu atskaitī t lī dz Jaunajam gadam.
Apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10
Decembrī Soč u parkā nedarbojas ekstrē mas atrakcijas, tikai bē rniem, un š is ir laiks, kad š eit jā pastaigā jas ar bē rniem. Nekā du rindu, meita piecas reizes pē c kā rtas brauca ar pirā tu, vasarā , protams, tas nebija iespē jams. Nu vispā r vienmē r ir patī kami pastaigā ties pa Soč u parku. Un starpsezonas biļ etes ir lē tā kas - 650 r pieauguš ajiem un 850 r bē rniem.
Apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Septembrī atradā s Soč u parkā . Cenas, protams, nav lē tas, atlaide bē rnam ir tikai 200 rubļ u. Ļ oti skaists rajons, daudz forš as izklaides. Tač u ne vienmē r ir skaidrs, pē c kā vadā s organizatori, ielaiž oties karuselī . Mē s devā mies ar manu meitu uz kuģ i un viņ a pagā ja pē c vecuma un auguma, bet, kad viņ i sā ka braukt ar mums, tas bija bail ne tikai manai 6 gadus vecajai meitai, bet arī man))) triki).
Apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10
Baba Yaga Soč u parkā ir tik forš a, mē s esam bijuš i uz viņ as izrā di trī s reizes! Manai meitai tas ļ oti patika, lai gan parasti animā cija viņ u ī paš i nepā rsteidz, bet š eit mē s esam iemī lē juš ies Sochipark Baba Yaga kā ģ imene. Mē s cenš amies ierasties rudens brī vdienā s, lai precī zi nokļ ū tu Baba Yaga dzimš anas dienā . Š ogad, š ķ iet, ir vairā k š ovu, ir ielu parā des, vairā k foto zonu, ļ oti interesanti.
Apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Piepildī jā s mans bē rnī bas sapnis - braukt ar braucamajiem! Ja nopietni, tā kā bē rns izklaidē jā s uz Zmeya Gorynych, tad mē s devā mies uz Š aroletu, bet es dienas beigā s pā rvarē ju Quantum, visi š aubī jā s, vai es tikš u galā ar tik ekstrē miem sporta veidiem. Tas izrā dī jā s tik forš i! Visur braucu vairā kas reizes, rindu nav, un visas atrakcijas ir iekļ autas biļ eš u cenā .
Apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10
Viņ i ieradā s Soč u parkā ar vakara biļ eti, tas ir lē tā k, un vispā r vakara parks ir nereā li skaists skats. It kā pasakā atrodies, viss mirdz, mirdz. Arī vakara izrā des ir ļ oti skaistas. Cilvē ku nav tik daudz, nez kā pē c visi aizbrauc no rī ta, pa dienu aizbrauc, un vakarā parkā nav ne rindas, ne cilvē ku pū ļ i. Vispā r iesaku ierasties 5-6.
VIETAS TUVUMĀ
Soču Autodroma sacīkšu trase
Novērtējums 10.0 - 1 pārskats
Krievija, Adlers
Izklaide
attālums: 0.7 km.
Uz kartes
Aisberga ziemas sporta pils
Novērtējums 6.0 - 1 pārskats
Krievija, Adlers
Atpūta, Izklaide
attālums: 0.8 km.
Uz kartes
Apery
Novērtējums 5.0 - 1 pārskats
Krievija, Adlers
Daba
attālums: 2.4 km.
Uz kartes
Dienvidu kultūru parks
Novērtējums 6.5 - 2 atsaukt
Krievija, Adlers
Atpūta, Daba
attālums: 3 km.
Uz kartes
Adleras bāka
Novērtējums 3.0 - 2 atsaukt
Krievija, Adlers
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
attālums: 4.7 km.
Uz kartes
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu