La Scala teātris

Teatro alla Scala
Novērtējums 8110

13 decembris 2015Ceļošanas laiks: 14 marta 2014
Biļ etes uz izrā dē m tiek pā rdotas nevis teā trī , bet gan pazemes pā rejā pie Doma, 5 minū š u gā jiena attā lumā . Man bija tikai viena biļ ete kastē , bet es nebiju gatavs par to maksā t gandrī z tikpat daudz, cik maksā ju par lidojumu uz Milā nu un atpakaļ . Turklā t man bija vajadzī gs melns vakara uzvalks, ar kuru viena operas apmeklē juma dē ļ neņ emtos ceļ ojumā . Neskatoties uz Milā nas demokrā tisko dabu (kur gan vē l var satikt dā mu š ikā kaž okā uz velosipē da? ), teā tris ir citā dimensijā . Skatī tā jam nav iespē jams nokļ ū t no partera uz galeriju un atpakaļ - š ī s zonas ir savienotas tikai pā ri ielai. Ar liftu ved uz galeriju pa kreisi no galvenā s ieejas, un pa galveno ieeju iet elitā ra publika uzvalkos un vakarkleitos tikai melnbaltā krā su gammā.

Man nā cā s aprobež oties ar stā voš u biļ eti uz galeriju.
Tos pā rdod izrā des dienā katedrā les biļ eš u kasē uz dienas izrā dē m vai teā tra galerijā labajā pusē , ja izrā de notiek vakarā , bet iegā dei jā pavada gandrī z visa diena: reģ istrē jieties pē cpusdienā un rindas numuru saņ emt uz personu apliecinoš a dokumenta, pulksten 17.00 dokumentu saraksta laikā vauč era saņ emš anai un tikai 18.00 kā rtē jā saraksta laikā ar dokumentu uzrā dī š anu biļ etes saņ emš anai. Tā viņ i cī nā s ar spekulā cijā m, bet tā joprojā m pastā v - kaut kā ds tips, ne ī paš i lī dzī gs itā lim, man piedā vā ja biļ eti uz balkonu par 75 eiro, bet es negribē ju riskē t, biļ ete varē ja bū t viltota.

Valodas problē mu nav – krē sla atzveltnē skatī tā ja priekš ā atrodas monitors, kur tulkojums tiks pā rraidī ts pē c vē lē š anā s izvē lē tajā valodā . Vokā ls, protams, ir nevainojams, bet priekš nesums atstā ja sā pī gu iespaidu.
"Cara lī gava" "jaunajā lasī jumā " ir pā rvē rsta par ainā m no mū su ļ autiņ u dzī ves, kur karalisko mielastu vietā - noziedzī gs "krievu mafijas" salidojums, acī mredzami vairā k pazī stams nā kamā "jaunā " autoram. lasī š ana" klasikas no Berlī nes, bet krievu asinis. Citu Krieviju viņ š nepazī st vai negrib zinā t!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu