Santa Maria del Fiore katedrāle

Santa Maria del Fiore vai Duomo bazilika
Novērtējums 10110

9 aprīlis 2015Ceļošanas laiks: 23 jūnijs 2009
Santa Maria del Fiore bazilika ir Florences vizī tkarte un pamatota iemesla dē ļ . Pirmā lieta, kas tevi pā rsteidz uz vietas, ir katedrā les milzī gais izmē rs. Lai kā es centos to nofotografē t pilnī bā , tas nav iespē jams. Otrais pā rsteidzoš ais skaistums. Redzot to vienreiz, jū s to nekad neaizmirsī sit un nesajauksit ar citiem. Visas apskates ekskursijas sā kas laukumā katedrā les priekš ā . Paskaties ā rā un apbrī no, ja jau esi nokļ uvis Florencē kaut uz stundu, tev vienmē r bū s laiks, bet ej iekš ā ..... un tas ir tā vē rts ..... man izdevā s apskatī t katedrā li no iekš puses, tikai manā treš ajā vizī tē Florencē . Pirmo reizi Florencē viesojos ar autobusa tū ri - apskates ekskursija + 1 stunda brī vā laika, un “zigel, zigel, ah lu lu” Otro reizi atbraucu no Romas uz visu dienu, bet devos uz Ufici. Es negribē ju stā vē t milzī gā rindā un tē rē t laiku, kas jau ir par maz. Un treš o reizi 4 dienas dzī voju Florencē.
Katedrā lē ierados 8 no rī ta, rinda bija saprā tī gā s robež ā s. Iekš pusē katedrā li var apbrī not bez gida (ar gida palī dzī bu, protams, arī labā k), tač u internetā un ceļ vež os ir daudz informā cijas. Lai labā k redzē tu kupola freskas, paņ emiet lī dzi vismaz teā tra binokļ us. Augums - wow. Un tie nav atļ auti zem paš a kupola. Noteikti meklē jiet Michelino Dante gleznu par Florenci, elli, š ķ ī stī tavu un paradī zi. Nu vē l ir daudz kas...Ieeja ir apmaksā ta.
Ja laiks atļ auj, uzkā piet paš ā Brunelleschi kupolā , atseviš ķ a ieeja sā nos, tur arī rinda. Iesaku cilvē kiem, kuri ir fiziski spē cī gi un kuriem nav liekā svara, jo kā pnes tur ir š auras un stā vas. Bet, ja jū s pā rmeklē jat, skati ir pū ļ u vē rti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu