Boomerang Beach restorāns un bārs

Lieliska vieta pludmales brīvdienām!
Novērtējums 10110

6 maijā 2016Ceļošanas laiks: 2 marta 2016
Lidojums no Dubaijas uz Goa ierodas naktī . Un pat divarpus stundu garā s pasu kontroles rindas pasaž ieriem ar elektroniskajā m vī zā m un tad ceļ š no lidostas uz viesnī cu neaizkavē lī dz pulksten 14:00 - iekā rtoš anā s brī dim viesnī cas numuriņ os. Mums nepaveicā s: Soul Vacation Resort and Spa, Colva, visi numuri bija aizņ emti un mums piedā vā ja atvaļ inā jumu sā kt, atstā jot bagā ž u reģ istratū rā . Pē c somu izpakoš anas un pā rģ ē rbš anā s tuvā kajā tualetē nolē mā m doties uz pludmali nopeldē ties.

Izejot no viesnī cas, pagriezā mies pa kreisi un, diezgan pastaigā juš i pa š oseju, atkal nogriezā mies pa kreisi, okeā na virzienā . Ieelpojot apkā rtē jā s dzī ves jaunā s smarž as un runā jot par to, cik labi ir silts laiks, mē s drī z vien atradā mies pie izejas uz pludmali. Kreisajā pusē kā da pamesta teritorija bija iež ogota ar ķ ē des tī klu, bet labajā pusē bija kafejnī ca, ko š eit sauc par "š eihu".
Lai gan vē lā k, ceļ ojot pa pludmalē m un iepazī stot tur esoš os rajonus, it ī paš i Goa ziemeļ os, es nekavē jos nosaukt kafejnī cu mums pa labi par restorā nu. No š ī s kafejnī cas uzreiz izlidoja vī rietis “viesmī ļ a veidolā ” un ļ oti neatlaidī gi, bet ne uzmā cī gi, bet gan viesmī lī gi sā ka mū s aicinā t apmeklē t iestā di. Viņ a teiktais mums ļ oti lika smieties. Š obrī d. Un tikai daudz vē lā k mē s novē rtē jā m viņ a vā rdus.

- Nā c un paē d pie mums. Mums ir tī ras tualetes ar jaucē jkrā nu. Atseviš ķ i vī rietis un sieviete. Mums pat ir duš a. utt.

Tajā brī dī mums negribē jā s ē st, jo brokastojā m viesnī cā . Mē s arī neplā nojā m ilgi sē dē t pludmalē - mums bija jā iekā rtojas viesnī cā . Tā nu pateicā mies un devā mies peldē ties. Tač u visos turpmā kajos š ī s pludmales apmeklē jumos mē s noteikti nonā cā m tieš i š ajā shake restorā nā un aizņ ē mā m 5 sauļ oš anā s krē slus zem atseviš ķ as nojumes 5 personā m. Visbiež ā k mē s aprobež ojā mies ar 3 kafijas tasī š u pasū tī š anu, jo.
Abi kafiju nedzē ra. Bet ar to pietika, lai mē s vairs neizvirzī tu nekā das finansiā las prasī bas.
Personā ls ir draudzī gs. Cenas nav lē tas, bet nedaudz zemā kas par restorā na cenā m viesnī cā . Turklā t viesnī ca deklarē tajā m cenā m pievieno vai nu 16% vai 19% nodokli. Trauki tī ri.
Ieteicamais ē diens: medus kraukš ķ ī ga vista (medus kraukš ķ ī ga vista).

Kaklā ir duš a. Bet pats galvenais: ir daudz sauļ oš anā s krē slu, kas visu dienu atrodas ē nā . Un tieš i kakla priekš ā visu dienu sē ž glā bē js. Viņ š ne tikai uzrauga jū su peldē š anā s droš ī bu, bet dzen prom vietē jos kaitinoš os tū ristus, kuri ja ne berzē jas ū denī uz kailā m (pē c viņ u izpratnes) baltajā m sievietē m, tad vismaz “pazemē ” fotografē.

Starp citu, Colvas pludmale izceļ as ar palielinā tu š ā du izvirtuļ u skaitu. Bet tas ir pavisam cits stā sts.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu