Pūķu alas

Par to ir vērts lidot uz Maljorku.
Novērtējums 10110

9 aprīlis 2015Ceļošanas laiks: 12 jūlijā 2014
Spā nijā esmu bijis daudzas reizes. Ar to brauca pa maš ī nu augš ā un lejā . Es redzē ju daudz. Un ar pilnu pā rliecī bu varu teikt, ka Pū ķ u alas (Las Cuevas del Drach) Maljorkā pā rspē j visas Spā nijas apskates vietas kopā . (Izņ emot Montseratu un uguņ oš anas festivā lu Sansebastjanā ).
Ar š ī m alā m saistī tas leģ endas par pirā tiem, templieš u dā rgumiem un visā diem pū ķ iem.
Jū s tiksiet nogā dā ts pazemē aptuveni 1200 m attā lumā , lū dzu, valkā jiet ē rtus apavus. Ceļ ojuma beigā s jums tiks piedā vā ts ieņ emt vietu pazemes amfiteā trī viena no pasaulē lielā kajiem pazemes ezeriem krastā . Gaisma nodzisī s un pilnī gā tumsā jau no tā lienes kursē s vairā kas vā ji apgaismotas airu laivas, no kurā m vienā spē lē s kvartets. Concertino, vijole, č ells un citi. Viņ i spē lē s Bahu vai Š opē nu. Tas ir neaprakstā mi.
Atpakaļ var doties kā jā m pa ī su ceļ u, bet labā k kā du laiku nostā vē t rindā un ar kā du no laivā m aizbraukt lī dz izejai.
- Fotografē š ana ar zibspuldzi nav atļ auta.
– Mazus bē rnus labā k neņ emt. Viņ i baidī sies no tumsas un ar saviem saucieniem sabojā s brī numa iespaidu. Un ne tikai tev.
- Iekš ā tiek ielaistas 200 cilvē ku grupas. Š ajā sakarā ekskursiju labā k iegā dā ties iepriekš . Autobuss jū s atvedī s tieš i jū su ieraš anā s laikā un jums nebū s jā gaida. Un, ja jū s nā kat paš i, tad pirmkā rt, var nebū t biļ eš u kasē s. (Tie tur parā dā s pē c atlikuma principa), otrkā rt, var ilgi gaidī t, kamē r nā kamajā grupā pietrū ks.
Atceļ ā jū s aizvedī s uz pē rļ u tirdzniecī bas centru. Es stingri iesaku neko nepirkt. Š is ir centrs, kas tirgo mazo neskaidru rū pnī cu kultivē tā s pē rles un pā rdod to produkciju ar zī molu "Mallorca". Un pā rdod nepamatoti dā rgi. Š ī kolektī vā zī mola preces iespē jams iegā dā ties viesnī cai tuvā kajā veikalā vairā kas reizes lē tā k.
Un, ja jū s patieš ā m vē laties iegā dā ties rotaslietas ar nosaukumu, tad meklē jiet juvelierizstrā dā jumu veikalu š ajā rajonā , kas pā rdod zī molu "MAJORICA". Tas ir dā rgi, bet tas ir pelnī ti dā rgs.
Labā k laikā , kad visi skatī sies uz rotā m, uzkā piet š ī kompleksa otrajā stā vā un izbaudiet kurpju-somu-jaku-kaž oku paradī zi. Visu ir daudz un par smieklī gā m cenā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu