Izklaides centrs Soho Square

Jāapmeklē
Novērtējums 9110

21 februāris 2022Ceļošanas laiks: 1 decembris 2021
Soho laukums (Soho laukums). Š ī ir liela aleja, kas ir Savoy viesnī cas teritorija. Tā tad Savoy and Sierra 5 * viesnī cas iedzī votā jiem Soho ir daudz bonusu un atlaiž u, un daž i bez maksas. Netā lu atrodas arī citas viesnī cas, piemē ram: Hilton, Island view resort, Concord, Siva Sharm un nedaudz tā lā k, bet arī pastaigas attā lumā , Four Seasons Resort.

Viss ir, restorā ni un kafejnī cas, veikali ar augļ iem, suvenī riem, smarž ā m un drē bē m, rotaslietā m un somā m, ir beznodokļ u (ja ir palikusi biļ ete, ir 48 stundas, lai kaut ko nopirktu dutikā ), veikals, kurā var iegā dā ties skaļ ruņ us un jaudas banku, lielu skatuvi, kur notiek koncerti, slidotavu, bezmaksas tualeti, aptiekas, mini tirgus un daudz ko citu. Ir ī paš i skaistas dziedoš as strū klakas, daudz figū riņ u, kur var nofotografē ties, mini atrakcijas bē rniem (tā s ir no vienas puses, pie izejas, kā iet uz Sireera, pagriež ot pa labi no Savojas un tā lā k no otras puses, kā doties uz Island View, alejas abos galos). Var nopirkt saldē jumu un vati.
Daž reiz ir mā kslinieki, kuri var uzgleznot tavu portretu. Ja cilvē ku nav daudz, varat noķ ert Wi-Fi. Š ī ir viena no skaistā kajā m un interesantā kajā m vietā m Ē ģ iptē . Un kustī ba tur sā kas saulrietā.

Tiem, kas dzī vo netā lu, tikai nā ciet agri, tiklī dz saule sā k rietē t, cilvē ku nav vispā r, un var daudz fotografē t ar figū rā m, kamē r neviena nav. Un te viss ir pē c eiropas standartiem, ja tā drī kst teikt, tad te vismaz nelī p kā vecpilsē tā (Old Market), neķ eras rokā s, kā Naama lī cī un blakus ir viesnī cas . Kur cilvē ki dodas pastaigā s vakaros? Jū s varat nokļ ū t š eit ar taksometru un mikroautobusu no jebkuras vietas Š arm eš Š eihā . Š eit viss ir kulturā ls un tur ir droš ī ba, bet cenas protams pats saproti, kaulē jies, fiksē tā s cenas uz Soho neiet. Ja dodaties tā lā k par Soho teritoriju un dodieties uz Hilton un Concord viesnī cā m, ir arī veikali (cenas ir lē tā kas, un jums ir nepiecieš ams kaulē ties), ir aptiekas un mini tirgus.
Soho teritorijā ir bankomā ts. Ir restorā ns, kur var paē st jū ras veltes, bet cenas nav lē tas (vecpilsē tā tajos paš os tarifos vai mahoni bū s lē tā k), bet cena lū gumrakstu iesniedzē jus neaptur, un tur vienmē r ir cilvē ki. Vajag tikai staigā t apkā rt un redzē t, kas ir kur un kā . No daž ā m viesnī cā m agrā k bija bezmaksas transporta pakalpojumi, sazinieties ar viesnī cu. Ja esi tā lu, iespē jams, ka nav tik dā rgi no viesnī cas, viņ iem jau iepriekš bija lī gumi, un cilvē kus veda sarkanie autobusi ar nosaukumu Soho. Iesaku visiem, pā riem, ģ imenē m un bē rniem. Jums vismaz vienu reizi jā atbrauc uz Soho un jā paskatā s uz skaistumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu