Kafejnīca Mince

Brīnišķīga un ļoti atmosfēriska vieta!
Novērtējums 8110

23 novembris 2019Ceļošanas laiks: 26 septembris 2019
Lē ti, garš ī gi un ļ oti atmosfē riski.

Es atpū tos Faraana Reef viesnī cā , kas atrodas Farsha pludmales zonā , tā pē c man nebija jā iet tā lu. Es uzreiz pamanī ju š o iestā di un norā dī ju to kā obligā tu vietu savā uzturē š anā s programmā Š armā.

Š eit var uzņ emt krā sainas fotogrā fijas, uzsmē ķ ē t gardu ū denspī pi, dzert kafiju, tē ju, ē st saldē jumu un baudī t skatu uz jū ru.

Ī paš i patika lielais autentisko priekš metu un detaļ u daudzums, kā arī vī raka smarž a...Dizains veidots no veciem gruž iem, bet viss ir ļ oti harmoniski un austrumnieciski krā saini.

Fona mū zika ir lieliska.

Neparasti un skaisti š eit naktī ...Laternu ķ ekars ...

Apkalpoš ana, neskatoties uz milzī go cilvē ku skaitu vakarā , ir pā rsteidzoš i ļ oti ā trs...Ū denspī pe un saldē jums tika atnests 5 minū tē s, viņ i arī ļ oti ā tri aprē ķ inā ja.
Kontingents kafejnī cā ir ļ oti interesants, sā kot no arā bu sievietē m hidž abos ar vī riem vai brā ļ iem lī dz eskortē m ī sos svā rkos ar onkuļ iem...Var uzvilkt kā du no viņ iem...

Vietas parasti visas ir aizņ emtas, uz Farš u brauc cilvē ki no visas Š armas...Galdu var sadalī t divā s vai trī s kompā nijā s un tas ir š ī s iestā des mī nuss, tā ir ļ oti populā ra un vienmē r ir piepildī ta ar apmeklē tā jiem, tā pē c tas tā ir.

Noteikti apmeklē jiet Farsha, ja atpū š aties Š armā ! Jā , un jū s sē dē sit uz grī das uz ī paš iem spilveniem, tā pē c vislabā k ir valkā t ē rtu apģ ē rbu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu