Mayat el-Vishnavi ezers

Pārgājienu kalnos, peldēšanas kalnu ezeros, skaistu fotogrāfiju un Sarkanās jūras cienītājiem
Novērtējums 10110

29 jūlijā 2018Ceļošanas laiks: 19 oktobris 2017
Sveiki!
Vē los dalī ties savos iespaidos par ekskluzī vu tū ri, kuru apmeklē ju atvaļ inā juma laikā Š arm eš Š eihā (Ē ģ ipte).
Esmu bijis Ē ģ iptē daudzas reizes un laikam visu esmu redzē jis. Š oreiz gribē ju apmeklē t ko jaunu. Un skaidrs, ka parasto tū risma aģ entū ru piedā vā jumi mani pā rsteigt nevarē ja.
Rezultā tā es saņ ē mu pamudinā jumu rezervē t ekskursiju Sharmseatours vietnē . Viņ iem ir vairā kas ekskluzī vas ekskursijas, kuras viņ i paš i ir izstrā dā juš i.
Rezultā tā es izvē lē jos ceļ ojumu uz pazuduš o Mayat el-Vishnavi ezeru. Viņ a marš ruts apvieno braucienu ar dž ipu, pā rgā jienu kalnos, peldi ezerā (ja ir pā rgalvī gie : ) ) un relaksē još ā ku programmu atpakaļ ceļ ā : atpū ta pie Sarkanā s jū ras zvejnieku pilsē tā Nuveiba un pietura Dahabā . .
Izbraucā m agri no rī ta. Braucā m no Š armas, laikam divas stundas. Tad pā rsē dā mies dž ipos un mū s aizveda uz kalniem.
Dž ipi sasniedza š auru aizu un tā lā k bija jā iet kā jā m. Uzreiz brī dinu, ka kā pš anai kalnos nepiecieš ams ē rts sporta (ne karsts) apģ ē rbs un kedas (vai koraļ ļ u č ī bas).
Baidī jos, ka kalnos bū s karsti, bet izrā dī jā s, ka tā nav gluž i taisnī ba. Karsts nebija un pat patī kams vē jiņ š pū ta. Runā jot par kalnu marš rutu, ir trī s diezgan sarež ģ ī tas vietas. Gidam vajadzē tu uzcelt pieminekli. Viņ š pats ir mazs, trausls – kā viņ š mū s visus izvilka – tev vajadzē ja redzē t! Es pat piedā vā ju apsē sties uz akmens un gaidī t, kad grupa atgriezī sies. ))) Pati arī gribē jā s ko jaunu. : )
Rezultā tā mē s iekā pā m pē dē jā akmens bedrē un iztē lojā mies pazaudē tu ezeru. Ū dens tur ir zaļ š . Dziļ ums ir atkarī gs no nokriš ņ u daudzuma. Un tā kā mē s braucā m diezgan tā lu no Š armas, tad š ajā rajonā lī st.
Drosmī gā kie grupā pat uzdroš inā jā s peldē ties š ajā ezerā.
Saskaņ ā ar atsauksmē m ū dens ir diezgan auksts. Š is ezers it kā piepilda vē lmes. Ja satikš u kā du no grupas, pajautā š u. )))
Tad mums bija jā iet atpakaļ lejā . Tad tikā m pie sava dž ipa un braucā m uz Nuveibu. Š is ir neliels zvejnieku ciemats Akabas lī č a krastā Sarkanajā jū rā.
Tur iekā rtojā mies zem palmu nojumes un pā ris stundas atpū tā mies. Atpū tas laikā mums iedeva pusdienas un mē s peldē jā mies Akabas lī cī . Jū ra ļ oti atš ķ iras no Š armas. Ū dens krā sa ir pilnī gi atš ķ irī ga.
Pē c tam devā mies uz Dahabu, kur pastaigā jā mies apmē ram pusotru stundu.
Fotogrā fijas izrā dī jā s tikai bumba.
Manas sajū tas: es apmeklē ju patieš ā m jaunas vietas sev; aplū koja tik daudzveidī go un pā rsteidzoš o Ē ģ iptes dabu. Ekskursija ir interesanta. Kā pš anas gids bija ļ oti uzticams un viņ a vadī bā pa marš rutu uzkā pa pat vecā kas sievietes, kuras devā s peldē ties vē lmju ezerā.
Ļ oti patika paš ai kompā nijai Sharm Sea Tours, kas nodroš inā ja ekskursiju. Viņ iem ir patieš ā m ekskluzī vas ekskursijas, jū s tā s neatradī sit nekur citur. Cenas ir pieejamas. Personā ls -
uzticams, kas ir ļ oti svarī gi, ja grasā ties kā pt kalnos. Ieteikt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu