Krāsains kanjons

Vai tas ir tas pats kanjons?
Novērtējums 8110

14 aprīlis 2016Ceļošanas laiks: 13 novembris 2008
Un tas bija tā . Ļ oti gribē jā m doties ekskursijā uz Krā saino kanjonu. Bet viesnī cas gide, no kuras sā kotnē ji plā nojā m doties ekskursijā , teica, ka š obrī d tas nav iespē jams, jo nesen bija lietus un ceļ š bija izskalots. Mē s viņ am neticē jā m. Tad tā bija mana otrā reize Ē ģ iptē , un maniem kompanjoniem - pirmā . Un attiecī gi mums nebija tik daudz informā cijas par valsti. Mums š ķ ita, ka lietus Ē ģ iptē pē c definī cijas nevar bū t. Tā pē c mē s devā mies uz ielu aģ entū ru un lū dzā m viņ iem š o ekskursiju. Mē s bijā m priecī gi pā rdot. No rī ta mums aiz muguras piebrauca dž ips. Mū s, jaunu pā ri no Krievijas un pā ris ā rzemju homoseksuā ļ us (kā man likā s) aizveda uz tuksnesi. Pa ceļ am piestā jā m beduī nu ciematā . Kā ds ā rzemju pā ris tur no vietē jiem iedzī votā jiem iegā dā jies kaut ko kropaliku lī dzī gu. Un viens beduī ns uzkā pa uz mū su dž ipa jumta. Gids teica, ka š is ir mū su ceļ vedis. Pē c tam mums iedeva "dž ipu safari".
Sē dekļ i dž ipā bija viens pret otru gar sā nu. Mū s svieda viens otram virsū . Mans bidola partneris bija diezgan slims pē c vakardienas vairā kkā rtē jiem dubultiem viskijiem vakariņ ā s, un viņ š tik tikko savaldī ja vē lmi vemt. Kā beduī ns nenokrita no jumta, ir noslē pums. Beidzot mū s atveda uz kanjonu. Bija vē l viens dž ips ar itā ļ u grupu. Man ļ oti patika kanjons, tač u tā caurbraukš ana bija saistī ta ar ievē rojamā m grū tī bā m. Kā ds diezgan liekā svara itā ļ u pā ris nevarē ja pat iekļ ū t kanjonā , jo vispirms bija jā uzrā pjas uz vairā k nekā metru augsta akmens plaukta. Tad mums bija jā kā pj lejā pa gandrī z caurspī dī gu tekni. Š eit ļ oti jaunas itā lietes nervi neizturē ja. Viņ as ceļ i trī cē ja, un viņ a rū ca kā beluga, bet beigā s gide paspē ja viņ u pievilt. Ar pā rē jo problē mu nebija. Pē c kanjona mū s aizveda uz Dahabu, kur paē dinā ja pusdienas un deva laiku nirt.
Tur bija slavenais Blue Hole, bet mē s bijā m slikti informē ti par to un nepaņ ē mā m lī dzi ne spuras, ne masku. Tomē r spuras varē ja iznomā t, bet mē s bijā m mantkā rī gi. Ar grū tī bā m tikā m ienirt, dibens bija nokaisī ts ar ež iem, arī koraļ ļ us neņ ē mā m. Krievu pā ris no mū su grupas nira, bet viņ i teica, ka tas nav nekas ī paš s. Turklā t, kamē r viņ i niruš i, viņ iem tika atņ emtas ķ epas. Kopumā mums viss patika. Vienī gais, ka vē lā k, salī dzinot savas fotogrā fijas ar internetā esoš ajā m, atklā ju daž as atš ķ irī bas. Turklā t, pē c tū roperatora izsludinā tā s programmas, pē c kanjona tos bija paredzē ts nogā dā t nevis uz Dahabu, bet gan uz Nuveibu. Tā pē c mē s palikā m neziņ ā par to, kur mē s patiesī bā atradā mies. Ja kā ds zina bildes, lū dzu, dodiet ziņ u. Tas ir interesanti!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu