Sindbadas akvaparks

Viesnīca nav slikta, bet reģistratūras darbinieki un gids ir briesmīgi
Novērtējums 3110

5 augusts 2018Ceļošanas laiks: 19 jūlijā 2018
Pati viesnī ca nav slikta plaš ā s teritorijas un daudzo baseinu un slidkalniņ u dē ļ . Bet darbinieki reģ istratū rā ir vienkā rš i š ausmī gi: nervozi, agresī vi, ja gribē si kaut ko precizē t, uzreiz saņ emsi negatī visma porciju, un tas maigi izsakoties. Izskatā s, ka esi viņ iem kaut ko parā dā , attieksme pret eiropieš iem un krievvalodī gajiem ir 10% pret 1%. Par sabojā tu atvaļ inā jumu eiropietis saņ ems lielu kompensā ciju, un mū sē jie parū pē sies par sevi. Jā uzmin abas krieviski runā još ā s sievietes reģ istratū rā , kuras tur biež i neredz, bet ja paveicas visos jautā jumos, tad labā k ej pie viņ ā m, viņ ā m ir visa informā cija un viņ as ir draudzī gas un pretimnā koš as. . Ē diens bija labs, kamē r viesnī cā bija 80-90% eiropieš u. Tiklī dz viņ i aizgā ja un ieradā s milzī gs skaits krievvalodī go, ē diens kļ uva par 60-70% sliktā ks. Pilnī ga diskriminā cija bija jū tama ē dinā š anas vietas izvē lē , kad eiropieš i centā s nolikt ē rtā ku vietu, bet krievvalodī gos kā vajadzē ja.
Atseviš ķ a tē ma par gidu: Ahmeds El GABRY, cilvē ks, kurš neprot savu darbu. Viņ š cenš as jū s apmā nī t, nevis aizsargā t jū su tiesī bas. Piedā vā jot jums ekskursiju, ceļ ot par fantastiskā m cenā m, stā stot, ka ā rpus viesnī cas jū s tiksiet izkrā pts, vai arī jums bū s lielas nepatikš anas. Pirmais ienaidnieks un zaglis ir ceļ vedis Ahmeds El GABRY. Ja uzdroš inā sies atteikties no ekskursijas, saņ emsi atklā tus draudus. Pā rbaudes, kuras viņ š saka, ka atgriezī sies pie jums pie istabas durvī m, jū s nevarat gaidī t. Pieprasī t nekavē joties. Skaitiet un pā rbaudiet, viņ š nemitī gi melo un sola daudz, atlaides, viņ am vienkā rš i nav tā s ekskursijā m, daž ā das cenas un viņ š nekaunī gi un atklā ti liek starpī bu kabatā , bet tas, ko viņ š solī ja (tas nekur nav atrodams) ir viņ a vā rdi. Domā ju, ka par ekskursijas gida nelikumī bā m Anex firma pat nezina, kas tur notiek vai stulbi piever acis. Š ā diem darbiniekiem nevajadzē tu ļ aut strā dā t ar cilvē kiem, viņ i sabojā uzņ ē muma reputā ciju. Dzen viņ u ar netī ru slotu.
Viņ š nezina savus tieš os pienā kumus. Attiecī bā uz dzimš anas dienā m: ierodoties jums tiek paziņ ots, ka, ja jū su svē tki sakrī t ar jū su dzimš anas dienu, informē jiet savu gidu. Ko es arī izdarī ju, mums bija divas dzimš anas dienas vienā dienā . Viņ š ignorē ja, sakot, sazinieties ar reģ istratū ru, kur viņ i stulbi paraustī ja plecus. Izrā dā s, man bija jā maksā . Viņ š ir pieradis ņ emt naudu no tū ristiem. Mē s brī vdienā s runā jā m ar citiem atpū tniekiem no citā m firmā m, viņ iem nebija tā das nelikumī bas. Dzimš anas dienā s vienmē r ir apsveikti ar kū ku un citu aviā ciju. Mū su gidam nerū p atpū tnieki, viņ am vajag piepildī t kabatas ar naudu. Viņ š gan neteica, ka, izejot no viesnī cas, katram uz ceļ a iedeva pusdienu kastī ti, un tā jā pasū ta dienu pirms izbraukš anas. Ka pirms izbraukš anas tiek nodroš inā ta istabiņ a, lai savestu sevi kā rtī bā , jo lī dz pulksten 12.00 esi jau nodevis savu istabu. Pateicoties krievvalodī gajiem atpū tniekiem un viņ u gidiem, mums, lai arī novē loti, informā cija bija.
Jū ra brī vdienu beigā s bija vienkā rš i š ausmī ga, alga peldē ja pa virsu, cilvē kus spā rda, lai nesasmē rē jas, atkritumi peldē ja un atvainojos par cilvē ku sū diem. Pati pludmale atrodas starp divā m jahtu piestā tnē m, kur stā v jahtas un kuģ i, kas to visu izgā ž jū rā , kur peldas atpū tnieki. Jū ra izmet visu krastā pie kā jā m un sejas.
Steidzami izteikts lū gums Sinbad Hotel vadī bai pā rbaudī t reģ istratū ras darbinieku kompetenci un labo gribu pret cilvē kiem, kuri vē rš as pie viņ iem pē c informā cijas. Un arī uzņ ē mumam Anex rū pī gi atlasa un pā rbauda savus smieties un nekaunī gos darbiniekus, lai nesabojā tu uzņ ē muma reputā ciju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu