kamieļu parks

Kamieļu parks - Mazotos Larnaka Kipra
Novērtējums 9110

19 septembris 2017Ceļošanas laiks: 30 augusts 2017
Kamieļ u parks Mazotos atrodas tikai 15 minū š u brauciena attā lumā no Larnakas lidostas un atrodas starp Larnakas, Limasolas un Nikosijas pilsē tā m. Kamieļ u parku, kas dibinā ts 1998.  gadā , pā rvalda ģ imene, kuras mī lestī ba pret laukiem un dzī vniekiem ir ļ ā vusi izveidot š o unikā lo vietu. Agrā k ar kamieļ iem salā pā rvadā ja preces, bet mū sdienā s tos var atrast tikai specializē tos parkos. Apmeklē tā ji var atrast daudzas vietas, kur fotografē ties, kā arī suvenī ru veikalu, kur var iegā dā ties piemiņ u no ceļ ojuma uz parku.
Burvī gajā parkā ir daudz vietu, kur pieauguš ie var atpū sties un relaksē ties, kamē r bē rni izklaidē jas rotaļ u laukumā . Bē rniem ir iespē ja izzinā t dabu un dzī vniekus, vē rojot un pieskaroties briež iem, strausiem, kazā m, ponijiem, valabijas, ē zeļ iem, lamā m, bruņ urupuč iem un daudziem citiem dzī vniekiem.
Pieauguš ie var baudī t lieliskus ē dienus restorā nā ar skatu uz parku vai kokteiļ us pie baseina.
Baseins piedā vā aizbē gt no vasaras karstuma un palī dzē s jums atvē sinā ties. Parka nozī mī gā kā atrakcija, protams, ir kamieļ i, ar kuriem apmeklē tā ji var gan pabarot, gan vizinā ties. Viesi var arī izpē tī t gleznaino parka apkā rtni vai doties lauku safari ceļ ojumā . Š is piedzī vojums ir brī niš ķ ī gs piedzī vojums pieauguš ajiem un bē rniem. Kamieļ u parkā var tikt organizē ti grili, ekskursijas un dzimš anas dienas svinī bas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu