Pirinas nacionālais parks

Slēpošanas brīvdienas Bansko
Novērtējums 8110

21 marta 2019Ceļošanas laiks: 11 marta 2019
Slē poš anas brī vdienas Bansko no 10.03. 19. lī dz 20.03. 19g.
Mē s ar sievu pirmo ziemas atvaļ inā jumu pavadī jā m Bansko, viesnī cā Bariakov. Netā lu no pacē lā ja, tikai 150 metri.
Tū risma aģ entū ras pā rstā vis Ivans konsultē ja izdevī gā kā s ē dinā š anas vietas un slē poš anas inventā ra nomu, par ko viņ am liels paldies!
Laiks no snigš anas un -9 lī dz skaidrā m debesī m un +25 saulē.
Kalnā kā pa ar gondolu, sezonas beigā s rindas vairs nav tik garas, pē c vietē jo stā stiem rindā varē ja stā vē t č etras stundas. Protams, tas paceļ as lē ni un nejū tas patī kami, kad tas satricina kabī ni, bet jū s varat apbrī not gleznaino skatu.
Tā kā ziemas kū rortā bijā m pirmo reizi, nolē mā m trī s dienas slē pot ar instruktoru, dienu pā rtraukumu un trī s dienas snovot.
Slē poš anas zā baki ir briesmī gi - važ as, kas neļ auj kustinā t potī ti. Skaidrs, ka tas ir droš ī bas pē c, tač u staigā t tajos ir ļ oti grū ti.
Pirmais iespaids par slē pē m – kā ar tā m brauc?
Tas ir ī paš i redzams, ja apavi nav pareizā izmē ra. Treš ā s treniņ u dienas beigā s nobraucā m pa treniņ u trasi (ap 8 km) un jutā mies diezgan pā rliecinā ti.
Pē c dienas atpū tas mē s vienu dienu izmē ģ inā jā m snovborda nodarbī bas. Stā vē t uz tā patieš ā m ir vieglā k nekā slē pot, bet vienkā rš i stā vē t. Tač u manevrē š ana un, galvenais, bremzē š ana izrā dī jā s daudz grū tā ka. Izrā dī jā s, ka krī t daudz biež ā k nekā iet. Dienas beigā s nonā cā m pie secinā juma, ka dē lis nav mū su, un nolē mā m atgriezties pie slē poš anas.
Trases mā kslī gais segums pavasara karstumu un tū ristus var izturē t aptuveni divas stundas, pē c tam kļ ū st vaļ ī gs un ievē rojami samazina slē poš anas ā trumu. Jū s varat lē nā m braukt starp daudzgadī giem kokiem, klausī ties kalnu upes skaņ ā s un ar pietiekamu veiklī bu pat dzert no tā s tī ru ledus ū deni.
Vakarā , kad "kabī nes lifts" aizveras, laiks ē dinā š anas iestā dē m.
Papildus visuresoš ajai ā trajai ē dinā š anai (mums vairā k garš o ž iras nekā picas), ir arī stabilas iestā des. Nacionā lā virtuve ir ļ oti pikanta, paturiet to prā tā , pasū tot. Rū pī gi izpē ti ē dienkarti, daž u ē dienu izmē rs ir pietiekams diviem, arī to paturi prā tā . Pē c Ivana ieteikuma mē s apmeklē jā m daž as iestā des. Ja jums ir kupons, jū s saņ emat 10% atlaidi vai dzē rienu bez maksas. Ja neesi sausā vī na pazinē js, izvē lies atlaidi. Saldos vī nus Bulgā rijā negatavo.
Kopumā ir svē tki katrai gaumei, un sports, un iepirkš anā s, un restorā ni un pat naktsklubi (bet tas nav mū su risinā jums).
Ja plā nojat ziemā atpū sties Bansko, un jums nav slē pju, dodieties uz Bansko Fun Holidays, jautri labsirdī gi darbinieki palī dzē s izvē lē ties apavus, slē pes vai dē li, kas nomā jams, varat arī iznomā t ķ iveri. vai aizsargbrilles. Visi diezgan labi runā un saprot krievu un angļ u valodu.
Iesaku: nenož ē lojiet 10 lev par zeķ ē m (š ī ir zemā kā cena), bet mazā k spiediet uz kā jā m stilbos un bū s patī kamā k braukt.
Labā k ir zvanī t decembrī - sezonas sā kumā un marta vidū - beigā s - sezonas beigā s. Janvā rī - februā rī ir ļ oti liels tū ristu pieplū dums.
Kā ievads ziemas brī vlaikam - es biju apmierinā ts, bet izlemiet paš i.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu