Šēnbrunnas pils

Ļoti skaista vieta. Interesanti pat bērniem
Novērtējums 10110

30 septembris 2016Ceļošanas laiks: 8 jūlijā 2016
Š ē nbrunnas pils ir jā redz! Pat ja jums nav daudz laika, lai apmeklē tu pili, vienkā rš i apstā jieties un pastaigā jieties pa parka kompleksu. Ieeja parkā ir bez maksas. Samaksā ts pilij. Tie nodroš ina audio ceļ vedi. Tajā ir daudz valodu, tostarp krievu. Pie ieejas ir tirdzniecī bas automā ti, kuros var iegā dā ties biļ eti pils apmeklē jumam. Var iegā dā ties arī biļ eti mazajam vilcienam vai zirga pajū gam un vizinā ties pa visu pils kompleksu, izmē ri iespaidī gi!

Jū s redzē siet un sajutī siet, kā dzī voja un valdī ja imperators Francis Jā zeps un viņ a skaistā sieva Sisi. Parka skaistā un pā rdomā tā ainava ar daudzā m strū klakā m, skaistā m puķ u dobē m un statujā m padara š o vietu lieliski piemē rotu pastaigā m un fotografē š anai! Uz vietas ir lielisks zoodā rzs. Noteikti ej! Pingvī ni, polā rlā č i, panda – zoodā rzs ir ļ oti patī kams. Droš i vien labā k iet darba dienā s, lai mazā k cilvē ku. Mums un bē rniem bija ļ oti jautri.
Uzkā piet uz Glorietta, skats ir elpu aizraujoš s. Ja vē laties forš as fotogrā fijas, dodieties aiz strū klakas no augš as. Bet skaistums ir visur, tas nav jā meklē . Parka plaš ā platī ba, dā rzi un pati pils - viss pā rsteidza. Ļ oti skaista vieta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu