IMG piedzīvojumu pasaules

Maģiskas brīvdienas ar Shan Tours
Novērtējums 10110

18 janvārī 2017Ceļošanas laiks: 28 oktobris 2016
Es vē los dalī ties ar mū su iespaidiem par ceļ ojumu Img worlds of adventure. 2016. gada oktobrī mana ģ imene devā s ekskursijā uz Š ā rdž u. Mē s te nā kam otro reizi, š oreiz atbraucā m ar dē lu. Ekskursijas, kurā s gribē jā m apmeklē t, tika izvē lē tas iepriekš , bija tikai viena problē ma - kur tā s iegā dā ties. Mums piedā vā ja mū su tū roperators, tač u cenas bija ļ oti augstas. Pē c meklē š anas internetā un atsauksmju lasī š anas izvē lē jā mies Shan Tours uzņ ē mumu, kur cenas ir lē tā kas, tas mums derē ja lieliski. Uzņ ē muma birojs atradā s netā lu no mū su viesnī cas, Summer land hotel, kur iegā dā jā mies arī ekskursijas uz citiem apskates objektiem.

Saņ ē ma mū s no viesnī cas laicī gi. Piedzī vojumu atrakciju parks Img worlds tikai nesen tika atvē rts Dubaijā , tač u mū su pirmie iespaidi bija neticami, tas ir milzī gs iekš telpu parks. Saņ ē mā m darba dienā s, tā pē c cilvē ku bija mazā k. No drē bē m un apaviem uzvelciet kaut ko ē rtu, jū s varat staigā t š eit daudz un ar prieku.
Visas atrakcijas š eit ir amerikā ņ u kalniņ u formā ar č etriem daž ā diem Visumiem. Manam dē lam vairā k patika atrakcija Hulk Base Epsilon 3D. Atrakcijas š eit ir tikai katrai gaumei un vecumam. Spoku apsē stā viesnī ca, kas jau izskatī jā s drū ma, izrā dī jā s patieš ā m rā pojoš a un interesanta. Pazuduš ā pasaules zona man patika vairā k, tas ir tā ds Jurassic Park, kur mē s guvā m lielu prieku no safari, dinozauri likā s dzī vi, pat zosā da.

Atseviš ķ i, protams, ir vē rts pieminē t MARVEL zonu, kurā atrodas visi daudzu tik iemī ļ otie varoņ i - Dzelzs vī rs, Tors, Kapteinis Amerika, elpu aizraujoš a atmosfē ra un iedziļ inā š anā s Visumā.

Tā pat visā teritorijā ir pieejams ā trs bezmaksas wi-fi, daudz restorā nu un kafejnī cu. Augļ u sulas kioskos, popkorns, suvenī ru veikali. Ir noliktavas telpa, kurā varat atstā t visus savus pirkumus. Mē s bijā m pā rsteigti, neaizmirstama atpū ta visai ģ imenei.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

VIETAS TUVUMĀ
JAUTĀJUMA ATBILDE
Nav jautājumu