Jautājums o Zakopane

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
69 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Vai ir iespējams ceļot uz Poliju ar automašīnu ar Krimas reģistrāciju?
Vai ir iespējams ceļot uz Poliju ar automašīnu ar Krimas reģistrāciju?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-08-155 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар ollennka
Un ko muitniekiem rūp automašīnas reģistrācijas vieta? Viņiem galvenais, lai tu laicīgi izņemtu no ES.
аватар lazy_person
ollennka
Jums to ir grūti saprast. Starp citu, arī es. Jautājumu uzdod, visticamāk, pilsonis ar "Krimas" saknēm. Viņš pats, acīmredzot, jau ir apmetušies uz dzīvi Polijā, un viņa automašīna palika it kā Krimā (ar Krimas numuru). Un ko šeit nevar redzēt...
аватар ollennka
Tās visas ir emocijas un teksti, es to varu saprast. Bet kāds ir juridiskais pamatojums, lai ES neielaistu Krimas auto? Un loģika? Krimas iedzīvotāji Eiropā tiek uzskatīti par aizskartiem, tad kāpēc lai polis viņus aizskartu vēl vairāk, nelaižot pie viņiem savas mašīnas?
аватар camomille
ollennka
juridiski, izņemot Krieviju un tās pavadoņus, neviens Krimu neuzskata par krievisku. līdz ar to tiek atzīti par nederīgiem visi Krimas iestāžu izdotie dokumenti, automašīnu reģistrācijas u.c., kas uzskatāmi par nelikumīgiem de jure.
аватар ollennka
kumelīte, nu loģika tagad skaidra.
Paskatījos atbilstošo tēmu forumā Whose Name We Don’t Name, par Poliju nav ne miņas, ir par Baltijas valstīm, bez jautājumiem ielaiž ar Krimas numurzīmēm. Autor, ja tevi uztrauc poļi, iebrauc caur Lietuvu.
аватар lazy_person
ollennka Tu neesi tēmā. Mašīna ar Krimas reģistrāciju (kura numuri ir krievu valodā?). Mašīnai ir īpašnieks. Kuras valsts pilsonis ir šis īpašnieks? Un kā šis īpašnieks vēlas tikt uz Poliju? Nu protams, var apbraukt arī Ukrainu... Kad sāc domāt par šīm nepatikšanām, vai nav labāk nospļauties uz šo mašīnu?
аватар ollennka
slinks_persona, godīgi sakot, es diezgan bieži no tevis redzu šo frāzi "tu neesi tēmā". Ja vēlaties kaut ko pateikt, runājiet tieši un neejiet pa apli.
"Kuras valsts pilsonis ir īpašnieks?" – Pieņemšu, ka īpašniekam ir gan Krievijas, gan Ukrainas pase, tāpēc viņš iebrauks Polijā ukraiņu valodā, lai nedabūtu vīzu. Patiesībā pēc šīs shēmas devās cilvēki no norādītā foruma - tūrists ar Ukrainas pasi un auto ar Krievijas numuriem.
аватар Senta
Atkarībā no tā, kur iebraukt, ja caur Ukrainu, tad 100% nav, pirms trim dienām paši Ukrainas muitā jautāja, izbraucot no Krimas, vai ielaida draugus Ukrainā ar auto uz Krimas numurzīmēm - atbilde ir "noteikti nē "!!! Kā gan savādāk tur nokļūt - izrādās, ka tas ir apvedceļš caur Krieviju, Baltkrieviju vai Baltijas valstīm, viss ir ļoti grūti un cits jautājums, vai Polija to izlaidīs!
аватар ollennka
Starp Baltijas valstīm un Poliju nav robežas, tāpēc caur Lietuvu tas ir diezgan labs risinājums.
аватар kolyan_cat
Un kā vienmēr, "yksperd" no Baranaulas zina likumus par Ukrainas realitāti labāk nekā ukraiņi.
Patiesībā, nē, jūs nevarat. Krima ir Ukrainas teritorija, un to atzīst visas attīstītās valstis, t.sk. Polijai attiecīgi vajadzētu būt Ukrainas cipariem.
Ar tādiem pašiem panākumiem jūs pats varat uzzīmēt jebkuru skaitli uz kartona un ar to iekļūt Eiropā. rezultāts būs ātrs un nepārprotams.
аватар lazy_person
ollennka
Jūs esat veltīgi aizvainots. Gandrīz nekas nav zināms par situāciju ar šo problēmu. Ir tikai informācija par automašīnas Krimas reģistrāciju. Viņi plāno doties uz Poliju. Jautājuma autors ir Simferopole. Informācijas nav, bet jūs jau esat gatavi sniegt padomu. Kur ir automašīna (kur iet?). Kas ir automašīnas īpašnieks (pilsonība) Jūsu pieņēmums ir, ka dubultpilsonība (Ukraina un Krievija). Labi. Maz ticams, ka no Krimas caur Ukrainu varēsiet braukt uz Poliju, izmantojot Krimas numura zīmes. Braukt no Kijevas (auto Ukrainā) uz Poliju arī neizdosies...mašīnai nav Ukrainas reģistrācijas. Paliek iespēja izmantot Krievijas Federācijas pilsonību un doties uz Poliju, lai apbrauktu Ukrainu pa tiltu pāri Kubanai... bet tad vajag Šengenas vīzu. Kā Ukrainas pilsonis var šķērsot ES robežu automašīnā ar Krievijas (Krimas) reģistrāciju?
Tā nu izrādās - tu esi novirzījies no tēmas...
аватар ollennka
kolyan_cat, lazy_person, kungi Yksperdy, vēlreiz rūpīgi izlasiet manu atbildi. Es nepiedāvāju braukt cauri Ukrainai. Un caur Baltijas valstīm Krimas iedzīvotāji VAR un BRAUC ar Ukrainas pasi ar mašīnām uz Krievijas numuriem.
Pārējais ir dziesmu teksti.
аватар ollennka
Šengenas vīzas, starp citu, tiek liktas arī Krimas pasēs (Grieķija, Itālija, Čehija un vēl kāds), tāpēc Eiropas Savienība nekādā ziņā nav viendabīga pieejām Krimas dokumentiem, ko Polija nelaidīs garām, Lietuva pietrūks.
аватар kolyan_cat
šiks padoms no yksperd - ja Polija nelaiž jautājuma autoru, brauc uz Lietuvu :) Un ja pēkšņi Lietuva nelaiž cauri? Kur doties, varbūt uz Somiju un tur prāmi?
аватар ollennka
Ko darīt, ja tev uz galvas uzkrīt ķieģelis?
Jautājumā pēc būtības es atbildēju Baltijas valstīm, bet netaisos fantazēt par Poliju un Somiju.
аватар lazy_person
Nu vispār skaidrs. Visi eksperti, bet saruna ir par neko. Brauciet uz Lietuvu (visu pasauli), lai mēģinātu šķērsot robežu?
Pirms sniegt padomu, jums jāzina avota dati.
аватар Igor_m
Kas ir "Krimas reģistrācija"? Atbilde ir numura zīme šāda tipa automašīnai AK 0000 AA, viss pārējais ir nelikumīgs. Jā, un reģistrācija nav Krimas, bet gan Ukrainas. Krima nav valsts.
Jautājuma autore norādīja, ka ir no Ukrainas, konkrēti no Simferopoles, un es sapratu, ka mašīnas reģistrācija ir ukraiņu valoda ar AK sēriju. Šajā gadījumā jūs varat ceļot pa visu pasauli, izņemot Krieviju. Veiksmi !
аватар astertech18
var, 100%
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Zakopane
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl