Mājīga vieta

Rakstīts: 21 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 2 — 9 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Uzreiz pē c Jaunā gada devā mies uz Polijas Tatriem.
Poronin ciemats ir mazs, mā jī gs, netā lu no Zakopanes.
Viesnī ca (t. i. villa) ir neliela, ar ē rtu atraš anā s vietu attiecī bā pret dzelzceļ a staciju, slidkalniņ iem, veikaliem, kafejnī cā m, bankā m.
Atrodas klusā sā nielā ar skatu uz kalniem. Ir autostā vvieta.
Personā ls ir draudzī gs.
Numuri ir mazi, tī ri un silti. Ir nepiecieš ams ņ emt dvieļ us, ziepju piederumus, fē nu. Paņ ē mā m savē jos, nekā du problē mu nebija.
Brokastu bufete, labas, vakariņ as a la carte. Tē ja un kafija pieejama visu diennakti.

Netā lu atrodas slē poš anas trase ar diezgan maigu nogā zi, kas ir ideā li piemē rota iesā cē jiem un tiem, kas neslē po pa sarkanajā m trasē m. Ir noma, stends ar tē ju, kafiju, hotdogiem utt.
Bē rniem ir neliels slidkalniņ š , slidoš anai, braukš anai ar ragaviņ ā m (nož ogota).
Nedaudz tā lā k no viesnī cas ir vē l viena trase, nedaudz stā vā ka nogā ze, ir arī maksas slidkalniņ š tubingam (siera kū kā m) ar pacē lā ju. Ir kafejnī ca, var paē st, piedā vā tē ju, kafiju, parasto un karsto alu, kā arī karstvī nu.
Iesaku doties uz termā lajiem avotiem, akvaparku. Zakopanē var pastaigā ties pa tū ristu ielu, iegā dā ties suvenī rus, nogarš ot aitas sieru, barankas, pasē dē t kafejnī cā . Var uzkā pt Gubalovkā , paskatī ties uz Zakopani no augš as, slē pot, braukt ar ragaviņ ā m, pastaigā ties, doties uz krogu, lai nogarš otu poļ u virtuvi, dzerot glā zi vietē jā Zywiec alus.
Man patika brauciens. Arī viesnī ca atstā ja labu iespaidu. Tipisks poļ u mā jī gs viesu nams.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu