Willa Basienka 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.810
8.3 Numurs
8.5 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.8 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Villa tika izveidota 1922. gadā. Tas atrodas starp slēpošanas kūrortiem Nosal un Kasprowy Wierch.Vairāk →
аватар VikaDen
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi š ogad atpū tā mies Zakopanē , mums viss ļ oti patika! Mā jī ga viesnī ca, garš ī gs ē diens, uzmanī gs personā ls. Istabas ir siltas un gultas ē rtas. Redzams, ka viesnī cas ī paš nieki augstu vē rtē savu reputā ciju, tā pē c centā s izpildī t visu tū ristu lū gumus. … Tomēr ▾ Pirmo reizi š ogad atpū tā mies Zakopanē , mums viss ļ oti patika!
Mā jī ga viesnī ca, garš ī gs ē diens, uzmanī gs personā ls.
Istabas ir siltas un gultas ē rtas.
Redzams, ka viesnī cas ī paš nieki augstu vē rtē savu reputā ciju, tā pē c centā s izpildī t visu tū ristu lū gumus.
Ja kā dam no ekskursijas nebija laika vakariņ ā m, ē diens vienmē r paliks, jū s varē tu neuztraukties)).
Viesnī ca nodroš ina vietas trokš ņ ainā m kompā nijā m, kur var tē rzē t ar draugiem, kā arī rotaļ u laukumus bē rniem.
Vispā r, kurš apsver, kuru viesnī cu izvē lē ties, iesaku Basienkai!
аватар MIATRAVEL
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu apmeklē ja reklā mas tū res ietvaros. Viesnī ca atrodas ne pā rā k ē rtā vietā , ka centrs, ka lī dz kalnam bū s jā iet kā jā m, bet plusi ir un ne maz! )) Ļ oti jauki saimnieki - vienmē r cenš as iepriecinā t savus klientus (no kuriem lielā kā daļ a ir pastā vī gi! ! ) Viesnī ca ir veidota Goral stilā , kas padara to ļ oti mā jī gu. … Tomēr ▾ Viesnī cu apmeklē ja reklā mas tū res ietvaros.
Viesnī ca atrodas ne pā rā k ē rtā vietā , ka centrs, ka lī dz kalnam bū s jā iet kā jā m, bet plusi ir un ne maz! ))
Ļ oti jauki saimnieki - vienmē r cenš as iepriecinā t savus klientus (no kuriem lielā kā daļ a ir pastā vī gi! ! )
Viesnī ca ir veidota Goral stilā , kas padara to ļ oti mā jī gu.
Pē c manu tū ristu atsauksmē m varu teikt, ka virtuve ir ļ oti garš ī ga))
Nu vē l viens "+" - dzī voš anas cenas tajā ! ! nav augsts, bet tajā paš ā laikā tas neietekmē kvalitā ti.
Ja plā no doties sagaidī t Jauno gadu – daudzos komplektos jau ir iekļ autas Vecgada vakara vakariņ as, kas palī dz atrisinā t problē mu ar Jaunā gada norises vietu. Tā kā Zakopanē š ajā periodā restorā ni ir vienkā rš i pā rslogoti, un galdiņ i ir jā rezervē iepriekš .
Kā jau rakstī ju vienā no atsauksmē m par "viesnī cā m ar dvē seli" - š ī ir tieš i tā da! Tam ir savs š arms, kas liek atgriezties atkal un atkal! !
Номер Вилла Второй корпус виллы Холл Сан.узел
аватар Lirenka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties Polijā , Zakopanes viesnī cā "Basenka" (Basienka) no 01.01. 2012 lī dz 01.10. 2012. Divi pieauguš ie un 10 gadus vecs bē rns. Ieradā mies tur bez starpgadī jumiem, satikā mies Krakovā , iekraujā mies autobusos un aizvedā m uz Zakopani. … Tomēr ▾ Atpū ties Polijā , Zakopanes viesnī cā "Basenka" (Basienka) no 01.01. 2012 lī dz 01.10. 2012.
Divi pieauguš ie un 10 gadus vecs bē rns. Ieradā mies tur bez starpgadī jumiem, satikā mies Krakovā , iekraujā mies autobusos un aizvedā m uz Zakopani. sniega gandrī z nebija.
Mē s bijā m vieni no pirmajiem, kas izlaida, pa ceļ am vairā ki simti metru ar koferiem nogā ja lī dz viesnī cai, autobuss nevarē ja izbraukt pa š auro ieliņ u. Labi, pastaigā simies. Bet bija grū ti atgriezties, kad koferi izbrauca, tie bija neizturami (dā vanas/suvenī ri) un te nu mē s ar š iem koferiem, pieturas ik pē c 2-3 min! Ak, tas bija briesmī gi! Un bija forš i, kad viesnī cas kaimiņ i (Š eit ir gudri cilvē ki ! ! ) pasū tī ja taksi no viesnī cas lī dz galvenajam ceļ am, kā dus simtus metru, bet piebrauca ē rti.
Nu, turpinā š u - atradā m, iegā jā m, iekā rtojā mies. Viesnī ca man ļ oti patika, starp citu, internetā par to ir tikai pā ris atsauksmes, tā pē c aprakstī š u sī kā k. Pati viesnī ca sastā v no divā m ē kā m, kas visas ir skaisti dekorē tas. Liela, gaiš a, ē rta istaba. Liels balkons, divas gultas un dī vā ns (bē rnam). Viss ir ļ oti skaisti!! ! ! Istabā ir televizors (krievu kanā lus neatrada, un nebija laika meklē t), radio uztvē rē js, tē jkanna ar krū zē m. Stā vā bija liela zā le ar datoru (internets par brī vu! ) TV ar krievu kanā liem, dī vā ns, blakus istaba ar kamī nu un dī vā niem, kur varē ja uzpī pē t. Ē damistaba (pirmajā stā vā ) - kad rī t pirmo reizi atnā cā m, bijā m ļ oti priecī gi pā rsteigti - brokastī s: tē ja, kafija, karsts un auksts piens, sula (š ķ iet, ka š ķ ī stoš ā ), daž i salā ti, marinē ti gurķ i, daudz veidu desas, sieri un pat Brī siers (ar balto pelē jumu), laimei nebija robež u! + vē l karstā ks, un katru dienu kaut kas jauns, citreiz pankū kas, citreiz olu kultenis, citreiz olu kultenis utt. Pusdienā s (vai tā s bija vakariņ as) katru dienu jauna ē dienkarte. Saimniece Marija labi pastrā dā ta, ar viņ u viss ā tri un organizē ti. Ziemassvē tkos viņ a mums visiem sarī koja svē tkus - ē damzā lē vakariņ u noslē gumā uzstā jā s Goral dziedā tā ji, tad visi raiti (kopā ar dziedā tā jā m) pā rgā ja uz ielu, kur jau bija ugunsgrē ks, bija soliņ i. tai apkā rt bija karstas desiņ as, ļ oti garš ī gs un vietē jais š ņ abis "A la Basenka" kaut kas lī dzī gs Limoncella. ballī te lī dz vē lai naktij!
Viesnī ca atrodas netā lu no Nosala kalna, pagriež ot pa labi, ā tri var doties cauri mež am uz kalnu. ļ oti ē rti un ā tri. Mē s praktiski tikai braucā m pa š o kalnu. Slē poju pirmo reizi. Pirmkā rt, mē s nolī gā m instruktoru. Stunda mā cī bu un braucam paš i.
Viņ i nā ca 10 no rī ta, tikai viss tika atvē rts, lī dz 11.30-12 viņ i brauca, tad ieradā s cilvē ki (daudz) un mē s atgriezā mies, tad braucā m pē cpusdienā vai vē lā pē cpusdienā , kad cilvē ki norima. Mans ieteikums tev - nepē rciet baltas jakas - tumsā (lai arī viss ir izgaismots) steidzoties ā trumā tā s nemaz nevar redzē t, var viegli kā du nogā zt, joprojā m patī k “staigā t/ņ emt bildes” kalna vidū . )))
Netā lu no viesnī cas ir pā ris mazi veikaliņ i, lielveikals, vairā kas kafejnī cas un kafejnī cas, ļ oti labi, garš ī gi un lē tā k nekā Krupovkos. Pā ris reizes ē dā m Krupovkos - nepatika.
Otrajā dienā devā mies uz Kasprowy Wierch, pā rbiedē ti no atsauksmē m internetā , devā mies kaut kur ap 10 no rī ta, cilvē ku nebija. Uz augš u - Ak, skaistums! ! un ir daudz sniega, un tas aizrauj elpu, mē s pastaigā jā mies, bildē jā mies, atgriezā mies apmierinā ti.
Kopumā brauciens bija ļ oti patī kams. Viesnī ca lieliska, atceļ ā dalī jā mies iespaidos ar citiem tū ristiem - daž as viņ u viesnī cas nebija sajū smā , mums š ajā ziņ ā ļ oti paveicā s. Lai gan tas var nepienā kt gadu no gada.
Каспровый Верх Каспровый Верх Отель Гора Носаль Центральная улица Отель
аватар holodnaya
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska villa. . . Ļ oti labi izvē lē ts telpu Goral stils. Neprā tī gi garš ī gs, apmierinoš s un veselī gs ē diens, lieliska apkalpoš ana, ļ oti jauki cilvē ki - vienmē r pamudinā s un palī dzē s. Viena lieta: viens cilvē ks uztur kā rtī bu un nedaudz palī dz villas teritorijā - no viņ a nav iespē jams laimē t biljardu)) . … Tomēr ▾ Lieliska villa. . . Ļ oti labi izvē lē ts telpu Goral stils. Neprā tī gi garš ī gs, apmierinoš s un veselī gs ē diens, lieliska apkalpoš ana, ļ oti jauki cilvē ki - vienmē r pamudinā s un palī dzē s. Viena lieta: viens cilvē ks uztur kā rtī bu un nedaudz palī dz villas teritorijā - no viņ a nav iespē jams laimē t biljardu)) . Lī dz Krupovkai iet apmē ram 30 minū tes, taksometru dabū t ir vieglā k un nemaz nav dā rgi


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Slēpošanas reģions Zakopane
Novērtējums 8.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba
Bialka Tatrzanska
Novērtējums 8.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba
Gubalovskas kalns
Novērtējums 7.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba

Вилла была создана в 1922 году. Расположена она между горнолыжными комплексами Носаль и Каспровы Верх.

Atrašanās vieta 400 м от горы Носаль. 400 м от Центра подготовки Олимпийского резерва, крытых бассейнов, катка. 10 минут ходьбы от подъёмников "Козинец".
Viesnīcā

Кафе-бар. Завтрак: 8:00 - 10:00. Обед: 13:00 - 16:00. Ужин: 16:00 - 20:00.

комната отдыха с камином. Гриль.

  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 32 номера типа студио.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
Adrese Ulica Brzozowskiego 24 and 24a 34-501 Zakopane, Poland
Tālruņi: Phone: +48 (0) 18 20 612 11
Fax: +48 (0) 18 20 110 11
Mobile: +48 (0) 603 125 552
Tīmekļa vietne: Willa Basienka
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.