Swistak 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kościelisko saulainā nogāzē, 905 metru augstumā virs jūras līmeņa. No šejienes paveras skaista Tatru kalnu panorāma. Līdz Gubalovskas funikulierim ar automašīnu var nokļūt 8 minūšu laikā.Vairāk →
аватар sim27
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pagā juš ajā ziemā mē s ar draugiem aizvedā m glaimi uz kalniem. Mē s apmetā mies Swistak Bambi Rezydencja, un kopš tā laika es uzskatu, ka tā ir labā kā vieta ziemas brī vdienā m. TPG ceļ ojumu aģ entū rā tika rezervē ti taloni, un mē s ar viņ iem vienojā mies par numuriņ iem. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā ziemā mē s ar draugiem aizvedā m glaimi uz kalniem. Mē s apmetā mies Swistak Bambi Rezydencja, un kopš tā laika es uzskatu, ka tā ir labā kā vieta ziemas brī vdienā m. TPG ceļ ojumu aģ entū rā tika rezervē ti taloni, un mē s ar viņ iem vienojā mies par numuriņ iem. Š ī viesnī ca ir ļ oti gleznaina, daba, koka mā jas ar kokgriezumiem. Jā , vispā r š eit viss ir izrotā ts ar grebumiem, krē sliem, gultā m, galdiem, kā pnē m. Viesnī cā ir ļ oti labs klientu apkalpoš anas lī menis. Istabā vienmē r bija ļ oti silts. Viņ i nā ca sakopt katru dienu. Biļ etes cenā iekļ autas brokastis. Mē s pusdienojā m restorā nā . Ē diens ir pā rsteidzoš s, garš ī gs un porcijas ir lielas. Tuvā kais pacē lā js ir Polyana Shimashkova, un mē s tur braucā m visu laiku, lai gan jū s varat doties tā lā k. Vē l viena laba pieredze bija akvaparka apmeklē jums.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Slēpošanas reģions Zakopane
Novērtējums 8.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba
Bialka Tatrzanska
Novērtējums 8.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba
Gubalovskas kalns
Novērtējums 7.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba

Отель расположен на солнечном склоне Kościelisko, на высоте 905 метров над уровнем моря. Отсюда можно увидеть прекрасную панораму гор Татры. До фуникулера Губалувка можно доехать за 8 минут на автомобиле.

Atrašanās vieta 34 км от аэропорта. 3 км от горнолыжного подъёмника Шимошкова.
Viesnīcā

Kорчма Sałas Holny, Kорчма Szymaszkowa.

Терраса с видом на горы Татры. Барбекю, круглосуточная стойка регистрации, обслуживание номеров, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, семейные номера, отопление.

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Комната для игр с приставкой PlayStation.
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Вечер с рассказчиком, вечер в сопровождении гуральской музыки, жарение барана, катание на санях в Хохоловской долине, костёр на поляне, экскурсии с путеводителем по Татрам, сплав по реке Дунаец, экскурсии в Aqua City, аландия в Словакии – самые большие водные парки с лечебными, горячими, геотермальными водами.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 13 номеров на 50 ночлежных мест. В пансионате находятся номера 1-, 2-, 3-, 4-, 5- местные. Есть двухэтажные апартаменты с кухонным анексом для 2-7 человек.

Istabās

Ванная, телевизор, телефон, холодильник.

Adrese Pensjonat Świstak, ul. Boczna 26 34-511 Kościelisko
Tālruņi: +48 18 207 91 23
Tīmekļa vietne: Swistak
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.