Stasienka 2 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 4.310
5.8 Numurs
3.3 apkalpošana
5.0 Tīrība
4.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Pansionāts atrodas Zakopanes centrā - 5 min. no Krupovkiem, blakus viesnīcai Belvedere (par papildus samaksu var izmantot peldbaseinu, saunu).Vairāk →
аватар PiligrimM1997
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Veiksmī ga ekonomika. Tā atrodas blakus viesnī cai Belvedere, lī dz galvenajai Krupovka ielai apm. 10 min. Villā ir pavisam jaunas mē beles. viss apmierinoš i. Tikai 10 istabas. … Tomēr ▾ Veiksmī ga ekonomika. Tā atrodas blakus viesnī cai Belvedere, lī dz galvenajai Krupovka ielai apm. 10 min. Villā ir pavisam jaunas mē beles. viss apmierinoš i. Tikai 10 istabas.
аватар worthy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
tika apglabā ti kopā ar vī ru ziemā - devā mies tikai slē poš anas dē ļ . saimniece tur tieš ā m ir rupja, mana pamata poļ u valoda mani izglā ba - dzirdot manu runu, viņ a pat pasmaidī ja. brokastis ir pieļ aujamas, bet, lai nepaliktu izsalcis, jā ierodas no rī ta, ko arī izdarī jā m. … Tomēr ▾ tika apglabā ti kopā ar vī ru ziemā - devā mies tikai slē poš anas dē ļ . saimniece tur tieš ā m ir rupja, mana pamata poļ u valoda mani izglā ba - dzirdot manu runu, viņ a pat pasmaidī ja. brokastis ir pieļ aujamas, bet, lai nepaliktu izsalcis, jā ierodas no rī ta, ko arī izdarī jā m. un jā , taisnī ba, ka bija problē mas ar apkuri, tā pē c ziemā iesaku izvē lē ties atbildī gā ku. tomē r, ja dodaties ar 4-8 jaunieš u grupu, varat labi atpū sties. vecā kiem cilvē kiem, kuriem nepiecieš ams vairā k komforta un apkalpoš anas, neiesaku!
аватар Olgara
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Tā pē c es nevienam neiesaku š o viesnī cu. Istaba ne reizi netika tī rī ta nedē ļ u, dvieļ i netika mainī ti, atkritumi tika izvesti 1 reizi. Vannas istabā vienkā rš i nav ziepju, tā s ietaupa uz apkuri. Saimniece - bez komentā riem. … Tomēr ▾ Tā pē c es nevienam neiesaku š o viesnī cu. Istaba ne reizi netika tī rī ta nedē ļ u, dvieļ i netika mainī ti, atkritumi tika izvesti 1 reizi. Vannas istabā vienkā rš i nav ziepju, tā s ietaupa uz apkuri. Saimniece - bez komentā riem. . Brokastis, starp citu, diezgan pacieš amas, bet tas situā ciju neglā bj. . Piemaksā nedaudz un brauc uz citu viesnī cu.
аватар enigma74
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Laba diena visiem! Sā ksim ar to, ka Stasenka 2 ir tikai parasts dzī voklis, par ko vē sta zī me. Tur nebija nevienas zvaigznes. Atrodas trī s kvartā lu attā lumā no Krupowka, pagalmā aiz viesnī cas Belvedere. Teritorijas kā tā das nav, bet teorē tiski pie mā jas var novietot 8 lī dz 10 automaš ī nas. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Sā ksim ar to, ka Stasenka 2 ir tikai parasts dzī voklis, par ko vē sta zī me. Tur nebija nevienas zvaigznes.
Atrodas trī s kvartā lu attā lumā no Krupowka, pagalmā aiz viesnī cas Belvedere. Teritorijas kā tā das nav, bet teorē tiski pie mā jas var novietot 8 lī dz 10 automaš ī nas.
Internetā daudz rakstī ts par brokastī m, kā arī par dī vainu tanti - vadī tā ju. Es apstiprinu, ka tā ir patiesī ba.
Ko neesmu redzē jis - tī rī š ana ir tikai atkritumu izveš ana, neviens nav mainī jis 2 3 izdeguš as spuldzes, mē beļ u stā voklis arī nav tik karsts. Visas ribas tiek izspiestas cauri ar atsperē m. Ar apkuri arī sasprindzinā jums - biež i vien ietaupi. Tie ieslē dzas uz pā ris stundā m no rī ta un vakarā , bet uz pilnu klapi. Duš as kabī ne visu diennakti tecē ja...Tā tad katru vakaru mū s sagaidī ja skaista peļ ķ e uz grī das (nesaprotu, kā viņ iem ir kanalizā cijas sistē ma?? ? ? - neviens to neizmantoja...)
Un tā - parastā mebiliraš ka - un attiecī gi maksā . Bet tur.... Un izmaksas š eit ir pavisam cits stā sts.... .
аватар lora_ukraine33
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Zakopane ir maģ iska vieta! Ī paš i slē potā jiem. Tu pavadi visu dienu kalnu nogā zē s un tikai vakarā ieraugi savu viesnī cu vai villu, bet tomē r vē lies komfortu! Galu galā labas slē poš anas atslē ga ir laba atpū ta un miegs! Tā tad, par villu Stasenka2. … Tomēr ▾ Zakopane ir maģ iska vieta! Ī paš i slē potā jiem. Tu pavadi visu dienu kalnu nogā zē s un tikai vakarā ieraugi savu viesnī cu vai villu, bet tomē r vē lies komfortu! Galu galā labas slē poš anas atslē ga ir laba atpū ta un miegs!
Tā tad, par villu Stasenka2. Villas atraš anā s vieta nav ī paš i laba. Tā lu no centra un transporta apmaiņ as...ļ oti tā lu. Tā pē c neiesaku š o villu tiem, kas nav atbraukuš i ar maš ī nu. Numuri ir lieliski, ē rti, tī ri un silti. Vannas istaba ir jauna un sakopta. Lielā kais mī nuss ir brokastis. . . tā s nav brokastis, tā ir tē ja ar pusi desas, cietes jogurtu un plā nu gabaliņ u zemas kvalitā tes desas. Ī sā k sakot, pē rkot tur biļ eti, nerē ķ iniet ar brokastī m. Tā lā k rupjš un apsaldē ts personā ls. Viņ a tur ir viena - reģ istratū rā ik pa laikam uzrodas kā da dā ma un ar tā du gaisu kā "kas pie velna viņ i ir piesprā dzē ti" otmarivaetsya visus jū su pieprasī jumus. Mē s neesam konfliktu cilvē ki un labi saprotamies ar cilvē kiem, bet š is uzņ emš anas meitenes raksturs nepā rprotami neatbilst draudzī gajai poļ u tautai. Brokastu laikā š ī dā ma staigā pa zā li un skatā s iekš ā , lai, nedod Dievs, neiesit kā du lieku desas gabalu. Un, kad viņ a pasniedz milzī gu š ķ ī vi, uz kura ripo maza desas pusī te, ē st ir pat bailī gi. Tā pat kā iemest kaulu kabī nē . Uhh. Ir neē rti pat atcerē ties. Piemaksā jot 40-50 eiro, var doties uz kā du patī kamā ku vietu. Kā mū su uzņ ē mums darī s š ogad! ! ! : )))) Lai jaukas brī vdienas!
вид из окна катаемся


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Slēpošanas reģions Zakopane
Novērtējums 8.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba
Bialka Tatrzanska
Novērtējums 8.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba
Gubalovskas kalns
Novērtējums 7.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba

Пансионат расположен в центре Закопане - 5 мин. от Круповок, рядом с отелем Белведер (можно пользоваться бассейном, сауной за дополнительною плату).

Viesnīcā

зал отдыха с камином
охраняемая автостоянка
место для гриля

FAQ