Veca, nolaista viesnīca ar blēdīgu un amorālu vadību

Rakstīts: 8 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 28 decembris 2017 — 5 janvārī 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
1. Viesnī cai steidzami nepiecieš ams remonts un renovā cija viss, kur krī t acs. Viesnī ca, kas atrodas pilsē tas centrā un 10 minū š u gā jiena attā lumā no Krupovkas, ir pelnī jusi bū t moderna un atjauninā ta, lai iepriecinā tu ceļ otā jus, nevis tikai vienaldzī ga viesnī cas ī paš nieka un viņ a piespiedu darbinieku (kuri paš i neko nevar mainī t) naudas maku. Š ķ iet, ka viesnī cas saimnieki gaida, kad viesnī ca kā vecs zirgs nomirs un izjuks, bet pagaidā m vienkā rš i izmanto kā naudas govi. Varbū t jums, ī paš niekiem, ir vienalga, bet ar savu attieksmi pret tū risma biznesu jū s bojā jat Polijas kā valsts ar attī stī tu modernu ekonomiku un vietē jo iedzī votā ju mī lestī bu pret savu dzimteni reputā ciju. Ja necieni sevi un sū di savā mā jā , tad nenodod savas personī gā s problē mas ceļ otā jiem.
2.
Viesnī ca, kuru pā rstā vē ja vadī ba, sabojā ja Vecgada vakaru un Jaungada programmu 2017/2018, kas, tā pat kā naktsmī tne, tika apmaksā ta 100% pusotru mē nesi pirms ceļ ojuma sā kuma! Viesnī cas vadī ba atteicā s svinē t Jauno gadu vecā kiem kopā ar bē rniem vienā istabā un pie viena galda! Paskaidrots ceļ vedī - bē rniem nevajadzē tu svinē t Jauno gadu pie viena galda ar vecā kiem, lai netraucē citiem vecā kiem, kuri vē las atpū sties no saviem bē rniem un sveš iem bē rniem, un arī jū su bē rni nedrī kst redzē t, kā viņ u vecā ki atpū š as, atpū š as un lieto alkoholu!

3.
Viesnī ca ar vadī bas starpniecī bu nodarbojas ar ceļ otā ju maldinā š anu – stā stot, ka kopā ar bē rniem Jauno gadu varam sagaidī t tikai atseviš ķ ā telpā , kur to svin tikai citi bē rni, vadī ba uzsvē ra, ka citi bē rni svē tkus nesvin ar saviem. vecā ki tač u, ejot lejā uz svē tku zā li, personī gi pā rliecinā jā mies, ka citi bē rni svē tku drē bē s kopā ar vecā kiem visu laiku ir kopā ar vecā kiem un turpinā ja bū t kopā ar vecā kiem lī dz vē lai naktij 2018. gada 1. janvā rī . !
4. Policijas izsaukš ana - pē c tam, kad sazvanī jā m policijas nodaļ u, vadī ba satrakojā s un sā ka piedā vā t ieiet birojā un kaut ko apspriest, bet mē s atteicā mies.
Sagaidot policiju un sniedzot visus abu puš u argumentus, policija izņ ē ma informā ciju par ballī tē m, un viesnī cas vadī ba piekrita atdot naudu par sabojā to Jaungada programmu 2017/2018, un attiecī bā uz morā lajiem zaudē jumiem policija ieteica viņ i vē rš as tiesā un aizsargā savas tiesī bas.

5. Viesnī cas attieksme pret rezervā ciju. com - lai gan mū su rezervā cija tika apstiprinā ta ar oficiā lo rezervā cijas formu. com, norā dot 3 pieauguš os un 1 bē rnu, viesnī cas vadī ba teica, ka neko tā du rezervā cijā nav redzē juš i un tā nav viņ u problē ma, bet gan rezervā cijas problē mas. com. Viesnī cas lapā rezervā cijā . com, bija skaidri norā dī ts, ka cenā ir iekļ autas Vecgada vakara svinī gā s vakariņ as un programma visiem numuriņ ā dzī vojoš ajiem - viesnī cas vadī ba teica, ka tai nav laika atjauninā t un pā rbaudī t informā ciju visā s vietnē s, kurā s atrodas š ī viesnī ca un jo ī paš i rezervē jot. com.
6.
Brokastis viesnī cā ir viena veida - vai tieš ā m ir grū ti daž ā dot brokastis viesnī cā , kuras dienas ienā kumi sezonā ir aptuveni 8000-10000 eiro? Kur paliek visa tū ristu nauda, ​ ​ vadī ba???

Secinā jums: š obrī d neiesakā m apmesties viesnī cā ar amorā lu un blē dī gu vadī bu, interesē tikai personī ga bagā tinā š ana un nerē ķ inā š anā s ar tū ristiem savā valstī , tā s reputā ciju un cieņ u!!!

Sū tī ts no iPad
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Veca, nolaista viesnīca ar blēdīgu un amorālu vadību

SKATĪT ARĪ