Pieklājīgs hostelis

Rakstīts: 11 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 3 — 6 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Hostelis tika izvē lē ts pē c tā s atraš anā s vietas, kas izrā dī jā s ļ oti laba. Viss ir tuvu un daudz kas atrodas pastaigas attā lumā . Ar transportu Varš avā problē mu nav - autobusi un tramvaji kursē pē c grafika, kas gandrī z vienmē r tiek izpildī ts. Viņ i mums iedeva istabu, lai gan ne to paš u, ko rezervē jā m (3-vietī gs ar privā tu vannas istabu), bet dabū ja 4-vietī gu ar 2 divstā vu gultā m un arī ar duš u un tualeti istabā . Tiesa, š ī bija vienī gā hosteļ a "aprunā š ana". Viss pā rē jais - bez problē mā m.
Liela virtuve ar daž ā diem ē dieniem, bezmaksas - tē ja, kafija, kakao, piens, cukurs un garš vielas. Veļ as maš ī nu un ž ā vē tā ju var izmantot bez maksas (iekļ auts arī pulveris). Pē c pieprasī juma tiek nodroš inā ts matu fē ns un gludeklis. Uz ielas ir lapene, bā rbekjū , pā ris galdiņ i. Cilvē ki atpū tā s daž ā di (franč i, poļ i, ukraiņ i, meitenes no Bangladeš as), visi uzvedas klusi un mierī gi (varbū t mums paveicā s? ).
Hostelī ir bagā ž as nodalī jums - to var izmantot (bez maksas) gan pirms reģ istrē š anā s (plkst. 14-00), gan pē c izrakstī š anā s plkst. 11-00. Veļ a un dvieļ i tī ri - ir brokastis (piemaksā - 12 zloti, mē s neņ ē mā m).

Vispā r, ja uz pā ris dienā m, tad variants nav slikts (un arī lē ts). Droš i iesakiet.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар