Jautājums o Polija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
457 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Bērna izbraukšana uz Eiropu...
Labdien! Mana meita mūzikas skolas, kurā viņa mācās, orķestra sastāvā vasarā dodas uz konkursu Francijā. Grupa ar vadītāju un pavadošajiem skolotājiem izbrauks un iebrauks ar autobusu, visticamāk, caur Ukrainas un Polijas robežu. Jo šajā laikā būšu Vācijā, atceļā gribu pārtvert meitu un palikt tur vēl nedēļu, un kopā ar lidmašīnu atgriezīšos no Berlīnes uz Kijevu. Vai vadītājam (pavadošajai personai) uz robežām (iebraucot Ukrainā t.sk.) šī iemesla dēļ var rasties problēmas, un varbūt kāds dokuments ir jāsagatavo vadītājam (ka es izvedu bērnu no autobusa), lai no šīm problēmām izvairītos ?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-04-255 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар zhdanova10
Līderim noteikti būs nepatikšanas, jo. visi saraksti tiek apstiprināti dažādās instancēs (līdz ministrijai), un robežsargi tos izmantos, lai pārbaudītu bērnu klātbūtni un pases. Jūs sākotnēji noformējat notariāli apliecinātu pilnvaru, ka brauciena laikā par Jūsu bērnu atbild vadītājs. Es ļoti šaubos, ka tevi sagaidīs pusceļā, īpaši augstākās instancēs.
аватар Natasha59
It kā lasītu Google.
Par Bērnu izbraukšanas uz ārzemēm atpūtai un labiekārtošanai organizēšanas rīkojuma izziņu.
Ja bērns neatgriežas Ukrainā kopā ar grupu, organizators nekavējoties informē iestādi, kas izdevusi piekrišanu atstāt bērnu grupu, un Ukrainas ārvalstu diplomātisko pārstāvniecību valstī, kurā grupa atradās, par neatgriešanās iemesliem. vai atgriešanās maiņa ar piekrišanas datumiem un nosacījumiem par viņas atgriešanos Ukrainā.
аватар travelsita
Pilnvarā aprakstiet, kur un kad bērns tiks nodots jums. No šī brīža vadītājs nav atbildīgs. Pilnvara ir jāuzrāda robežsargiem. Veiciet pilnvaras tulkojumu angļu valodā. (ar apostili).
аватар Fishie
#kesh2137 nesapratu tavas atbildes/padoma būtību. Bērns aiziet uz 2-3 nedēļām un nevis pats, bet gan grupas sastāvā. Uz Franciju brauc caur Čehiju un Vāciju, nevis uz Poliju. Viņa runā angliski un mācās vācu valodu. Par kādu "īsto izeju" mēs runājam? Vai ievietojāt to reklāmas nolūkos?
аватар kesh2137
Atvainojiet, es tikko domāju, ka viņa tur brauks uz pastāvīgu apmācību un dzīvesveidu.
аватар Fishie
#kesh2137 Jūs jokojat vai tiešām tā domājāt? Tekstā teikts "palieciet tur vēl nedēļu un kopā ar lidmašīnu atgriezieties no Berlīnes uz Kijevu...".
аватар Bovik
Jā, tas jāraksta pilnvarā. Un veiciet oficiālu tulkojumu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Polija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl