Spontāns Jaunais 2010. gads

Rakstīts: 1 novembris 2010
Ceļošanas laiks: 31 decembris 2009 — 1 janvārī 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Es pavisam aizmirsu uzrakstī t par spontā no Jauno 2010 gadu.
Kopumā.31. decembra rī tā mē s pat nezinā jā m, kur notiks Jaunā gada sagaidī š ana. Tā kā bijā m jau Polijā , bet Zakopani “netikā m lī dz”.
Jā , un 31. decembra naktī ierasties Zakopanē , pat nerezervē joties viesnī cā - tas bū tu galī gi “negudri”.
Apstā jā mies Ļ ubļ inā un nolē mā m, ka paliksim š eit, lai sagaidī tu Jauno gadu.
Viesnī cas meklē š ana noritē ja ļ oti ā tri. JĀ , un viesnī ca, ak, kā Jaungada pasakā .

Vila Rosana. Š ī vecā villa ar unikā lu interjeru. Villa Rosana tika uzcelta pirms vairā k nekā gadsimta. To ieskauj priedes gleznainā vē sturiskā vietā . Viesnī cā ir tikai pieci numuriņ i. Par laimi, divi no viņ iem bija brī vi. Istabas nav ī paš i lielas, tač u tajos ir jaukas, stilī gas mē beles ar lielā m gultā m. Ļ oti omulī gi un visā di mā jī gi. Turklā t rodas iespaids, ka kaut kur viesojā s vecvecmā miņ as mā jā . Lā des, vintage gramofoni, mē beles, salvetes, bildes, galdauti. Nekur citur neko tā du neesmu redzē jis.
Ar tā du paš u laimī go gadī jumu restorā ns atrada galdiņ u jaunā gada svinē š anai. Radā s iespaids, ka visi svinē tā ji ir pazī stami, bet mē s ļ oti harmoniski pievienojā mies vispā rē jā s jautrī bas straumei. Ļ oti smieklī gi cilvē ki, viņ i VISI dejoja un dziedā ja visu nakti. Un vē lā k dī dž ejs kaut kur speciā li mums atrada Jura Š atunova Baltā s rozes, tā pē c poļ i ar lielu prieku dziedā ja š o dziesmu poļ u valodā .
Istabas cena nebija lielā ka par 50 dolā riem. Svinī bas restorā nā apmē ram 100 USD no personas, ar neierobež otu daudzumu š ampanieš a un degvī na. Cienī gs galds ar pieciem lī dzņ emamiem ē dieniem un + bufetes galds + liela cū ka uz iesma.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар