"Viduslaiku" viesnīca pašā Ļubļinas centrā

Rakstīts: 13 jūlijā 2014
Ceļošanas laiks: 28 jūnijs — 1 jūlijā 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca "Cleopatra" atrodas paš ā Ļ ubļ inas centrā , 2 minū š u gā jiena attā lumā no Karaļ a pils un Vecā laukuma, vecā mā jā . “Laika maš ī na” darbojas pareizi: neskatoties uz modernā ko interjeru, pateicoties apkā rtē jam vē sturiskajam centram, nepamet sajū ta, ka uz laiku esi nevis 2014. , bet 1714. gadā . Vē l viens "veco laiku" apliecinā jums ir lifta trū kums - telpas atrodas 2. un 3. stā vā , labi, ja mantu maz, bet ar milzī giem koferiem bū s grū ti vā rda tieš ā kajā nozī mē .
Divvietī gi numuri un apartamenti (lielā ka platī ba, ar virtuvī ti). No logiem paveras skats vai nu uz iekš pagalmu (tur ir klusā ks), vai uz Grodskas ielu (kas ir vē l sliktā k, jo tā ir diezgan š aura un noslogota, un uz tā s ir neskaitā mi restorā ni, kafejnī cas, krogi). Mums bija tieš i tā da iespē ja, tač u pakeš u logi logos droš i pasargā ja mū su miegu, un mē s iekā rtojā m š ķ ē rsventilā ciju, dodoties pastaigā uz visu dienu.
Istabā (izmē rā diezgan liela): kondicionieris, divas vienvietī gā s gultas (ar nelielu kustī bu pā rvē rš as par vienu divguļ amo gultu, bet ir numuriņ i ar vienu parasto gultu), plazma, mini ledusskapis, pā rliecinā ts wi-fi, drē bju skapis ar ķ ekars drē bju pakaramo, galds, divi krē sli, spogulis pilnā augumā , bagā ž nieks, č etras 0.5 litru ū dens pudeles (stiklā , sī kums, bet jauki). Nav seifa. Vannas istabā : duš a, zobu birstes turē tā js (kas, pē c maniem novē rojumiem, ir diezgan reti), dvieļ u ž ā vē tā js, ziepes, duš as ž eleja, š ampū ns, gaisa atsvaidzinā tā js (neskatoties uz automā tisko ventilā ciju). Divi dvieļ i vienam brā lim/mā sai un viens kopī gs dvielis zem kā jā m. Vannas istaba ir maza. Domā ju, ka lielas miesasbū ves vai aptaukoš anā s cilvē kiem tas bū s krampjos. Bet: duš as paliktnis duš ā neč ī kst, santehnika teicamā stā voklī , duš a papildus parastajam ragam ir aprī kota arī ar “tropisko”. Nav halā tu un č ī bu. Smē ķ ē š ana istabā s nav atļ auta.

Izmitinā š ana maksā PLN 210 par nakti vai PLN 160 par vienu personu. Cenā iekļ autas brokastis. Grivnu ekvivalentā tas ir aptuveni 1000 grivnas, kas principā ir salī dzinā ms ar cenā m, piemē ram, Ļ vovā . Uzziņ ai: dolā ra kurss pret zlotu ir aptuveni 1:3, grivna ir 5:1.
Viesnī ca ir daļ a no paš as viesnī cas kompleksa, restorā na un kluba. Restorā ns piedā vā austrumu, arā bu un starptautiskā s virtuves ē dienus. Klubs atrodas pagrabstā vā (ir ū denspī pes ē dienkarte), tā viesi var apmeklē t bez maksas. Abā s iestā dē s viesi saņ em 20% atlaidi.
Brokastis – bufete. Katru rī tu viss tika pasniegts vienā di: vā rī tas olas, vienkā rš ais un š okolā des muslis, salā ti (tomā ti, gurķ i, salā ti ar augu eļ ļ u un daž iem vietē jiem piedevā m), dā rzeņ u izcirtņ i (gurķ i, tomā ti, saldā paprika), desiņ as, olu kultenis, cietie 2 siera š ķ irnes, melnā s un zaļ ā s olī vas, aukstie gaļ as izstrā dā jumi, biezpiens, porciju medus, ievā rī jums, sviests, Nutella. Un jogurts, plus tē ja-kafija-sula-ū dens. Kas attiecas uz mani - vairā k nekā pietiekami. Un, ja jū s uzskatā t, ka mā jā s, kā likums, jums ir brokastis ar tasi kafijas un sviestmaizi, tad vē l jo vairā k. Daž iem brokastu ē dienkarte š ķ itī s vienmuļ a. Jā , ja katru dienu tiek piedā vā ts VISS - piekrī tu. Un ja š odien ņ em tikai dā rzeņ us, olu kulteni, biezpienu ar medu, kafiju-maizi-sviestu-ievā rī jumu, bet rī t- salā tus, desiņ as, sieru-sviestmaizi, jogurtu, tē ju un parī t musli ar pienu, auksti gaļ as gaļ as gabali, sulas, dā rzeņ i , tad jums ir trī s daž ā das sā tī gas brokastis, un visi bū s apmierinā ti.
Viesnī cai nav savas autostā vvietas. Diemž ē l automaš ī nu kustī ba vē sturiskajā centrā ir ierobež ota. Bet divu minū š u gā jienā - maksas stā vvieta caur parkoš anā s skaitī tā ju.

Trū kumi - viens, bet tā ir arī cieņ a. Veca mā ja uz vecā laukuma, š aura ieliņ a, trokš ņ aina ar atvē rtiem logiem. Bet tas ir arī bonuss: svē tdienas rī tā pamoduš ies no trokš ņ a aiz loga, paskatī jā mies ā rā , lai redzē tu, kas par lietu. Un viņ i atrada krā mu tirgu tieš i zem loga.
Kopsavilkums: Lieliska izvē le Ļ ubļ inas apmeš anā s vietai, lai paskatī tos, iespē jama nakš ņ oš ana komandē jumā . Autoosta un dzelzceļ a stacija atrodas apmē ram 20 minū š u gā jiena attā lumā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар