Viesnīca ir ļoti eleganta un maksā ļoti maz. Mēs nekad nesapratām, kāpēc

Rakstīts: 7 aprīlis 2014
Ceļošanas laiks: 18 — 23 marta 2014
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Kad es izvē lē jos viesnī cu Ļ ubļ inā (un mē s braucā m ar savu automaš ī nu), es mē ģ inā ju rezervē t nevis pilsē tas centru, bet gan nomales. Ar stā vvietu nav problē mu un lielā ko daļ u laika tā s ir bez maksas un cena ir krietni zemā ka nekā centrā . Tā tas bija arī š oreiz, bet tomē r viesnī ca mū s patī kami pā rsteidza ar ļ oti labu cenas un kvalitā tes attiecī bu.
Tā tad, sā kotnē ji rezervē ju š o viesnī cu par cenu 113 eiro uz 3 naktī m ar brokastī m diviem. Istabas bija 1 un 2 istabas. 1 numuriņ u sauc par "vienvietī go" dī vainā viesnī cas nosaukumā - nejaukt ar "vienvietī go" izmitinā š anu. Š ajā viesnī cā ir vienvietī ga istaba un divi cilvē ki. Apjukums rodas daž ā s vietnē s, kur nav norā dī ts cilvē ku skaits istabā , un vā rds "vientuļ ais" š ķ ietami liecina par vienu cilvē ku. . . Tā pē c es atteicos rezervē t Venera. com, lai gan man tur bija bonusi. Tas ir, mē s saprotam, ka vienvietī gs š ajā viesnī cā ir 1 istabas "suite" numurs. 2-istabu numuri ir tā di paš i divvietī gi, bet nedaudz dā rgā ki (par to paš u periodu 126 eiro).
Jau iepriekš teikš u, ka viesnī ca mums ļ oti patika un nolē mā m tur palikt vē l pā ris dienas.

Tā tad. Viesnī cas atraš anā s vieta nav labā kā tiem, kam nav automaš ī nas. Bet jā tniekiem tas ir lieliski. Tas ir ceļ š uz Varš avu, pā ris kilometrus no Ļ ubļ inas, tieš i blakus ceļ am. Viesnī cas teritorija ir zaļ a, sakopta, ar divā m lielā m autostā vvietā m, aiz viesnī cas ir mež s. Un 5 minū š u brauciena attā lumā atrodas brī niš ķ ī ga pastaigu vieta un obligā ts apskates objekts - Ļ ubļ inas ciema muzejs. Skansens. Tā pat kā mū su Pirogovo. Man ļ oti patika š is muzejs.
Viesnī ca jauna, skaista, moderna, personā ls lielisks un ā trs. Bija arī meitene, kas runā krieviski (bet joprojā m vā ji runā , cenš as). Liels restorā ns ar terasi. Viesnī ca ir pietiekami liela. Daudz viesu. Pā rsvarā poļ i un š ķ iet daudz darba, jo brī vdienā s stā vlaukumā maš ī nu bija ļ oti maz, bet darba dienu vakaros vienkā rš i daudz. Atkal darba dienā s bufete, brī vdienā s bija a la carte brokastis, bet ar ļ oti lielā m porcijā m. Neizdevā s).
Numuri ir plaš i un ē rti. Daž ā m otrā stā va istabā m mī nuss ir jumta slī pums, telpas it kā bē niņ os. Ne visi ir tā di, mū su istaba bija tā da. Viņ i nemainī jā s. Numurā nav ne minibā ra, ne ledusskapja. Ir tē jkanna. Regulā ri pievieno minerā lū deni, tē ju, cukuru, kafiju. Tī rī ts katru dienu.
TV un Wi-Fi, bez sū dzī bā m, viss ir kā rtī bā . Brokastis lieliskas - laba izvē le. No tā , kas man patika, ir vairā ku veidu zilie sieri, zivju ē dieni, braš i, vairā ki interesanti salā ti. It kā nekas ī paš s, bet daudzveidī gs un nedaudz neparasts priekš.3 *
Citā s atsauksmē s es lasī ju, ka š ajā viesnī cā notiek daž ā di pasā kumi un brī vdienas, un viņ i saka, ka š eit ir skaļ š . Š odien tā da "laime" nav kritusi.
Viesnī ca ir lieliska, iesaku. Ļ ubļ ina ir interesanta pilsē ta, tač u tā diez vai ir pelnī jusi vairā k par 1-2 dienā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Viesnīca ir ļoti eleganta un maksā ļoti maz. Mēs nekad nesapratām, kāpēc

SKATĪT ARĪ