City SM 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.210
№1 viesnīcas reitingā Krakova
8.3 Numurs
7.8 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.7 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca City SM 3 * atrodas pilsētas centrā, netālu no galvenajām maģistrālēm (Zakopane Nr. E77, Wieliczka Nr. E40).Vairāk →
аватар Lesya555
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca laba, numuriņ i tī ri, personā ls pieklā jī gs, brokastis 4 zvaigznes. Nav sū dzī bu, atbilst tā aprakstam un cenai) … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, numuriņ i tī ri, personā ls pieklā jī gs, brokastis 4 zvaigznes. Nav sū dzī bu, atbilst tā aprakstam un cenai)
аватар leine.od
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maza, diezgan ē rta viesnī ca. Atrodas klusā parka zonā . Blakus sabiedriskais transports un vairā ki lielveikali. Lī dz centram, ar tramvaju, 20 min. braukt (laikā ). Stā vu numerā cija sā kas no "0". Tie. ja jā dodas uz treš o stā vu, liftā nospiediet "2". … Tomēr ▾ Maza, diezgan ē rta viesnī ca. Atrodas klusā parka zonā . Blakus sabiedriskais transports un vairā ki lielveikali. Lī dz centram, ar tramvaju, 20 min. braukt (laikā ).
Stā vu numerā cija sā kas no "0". Tie. ja jā dodas uz treš o stā vu, liftā nospiediet "2". Pirmā reize bija mazliet apmulsusi.
Telpas tī ras, karsts ū dens bez pā rtraukuma. Gulta ar diviem matrač iem, ak-ļ oti mī ksta! TV tikai poļ u kanā li. Bet TV laiks nesasniedz.
Ē diens (zviedru galds) katrai gaumei un krā sai. Gaļ as, piena ē dienu, karsto un auksto uzkodu pā rpilnī ba. Dzē rieni, augļ i. Sā tī gas brokastis ir garantē tas.
Kopumā ļ oti labs variants centra tuvumā .
аватар svkmdel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca bija patī kams pā rsteigums, bija pē dē jā marš rutā . Atraš anā s vieta nav slikta, un, lai gan tā bū tu vairā k piemē rota kā dai kū rortviesnī cai, tā ir diezgan piemē rota vienkā rš i atpū tai pē c smagas ekskursijas. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija patī kams pā rsteigums, bija pē dē jā marš rutā . Atraš anā s vieta nav slikta, un, lai gan tā bū tu vairā k piemē rota kā dai kū rortviesnī cai, tā ir diezgan piemē rota vienkā rš i atpū tai pē c smagas ekskursijas. Centrs nav tik tā lu, lai gan staigā t, protams, nevar.
Bija daž as problē mas ar sava numura atraš anu (viesnī ca sastā v no divā m ē kā m, kuras savieno eja), tač u tā ir vairā k mū su vaina: lifta priekš ā notiek sarakste starp istabā m un ē kā m.
Plusi: klusais rajons-privā tais sektors; interesanta viesnī cas "arhitektū ra"; plaš a istaba; ļ oti mī kstas gultas; labas brokastis. Mī nusi: garš gā jiens lī dz tramvajam - vakarā var apmaldī ties.
аватар ganne4ka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca normā la, viss tī rs un kā rtī gs. Brokastis nav smalkas, bet pietiekami pienā cī gas. nav pretenziju) … Tomēr ▾ Viesnī ca normā la, viss tī rs un kā rtī gs. Brokastis nav smalkas, bet pietiekami pienā cī gas. nav pretenziju)
аватар afbudas
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies autobusa tū rē ar nosaukumu "Magical Krakow" tū roperatora Mist Tour. Bijā m apmierinā ti gan ar Krakovu, gan viesnī cu) To nevar teikt par paš u operatoru vai drī zā k viņ a pā rstā vi - Maryanu. Sen tū rismā nebiju redzē jis tik pavirš u attieksmi pret klientiem. … Tomēr ▾ Mē s devā mies autobusa tū rē ar nosaukumu "Magical Krakow" tū roperatora Mist Tour. Bijā m apmierinā ti gan ar Krakovu, gan viesnī cu) To nevar teikt par paš u operatoru vai drī zā k viņ a pā rstā vi - Maryanu. Sen tū rismā nebiju redzē jis tik pavirš u attieksmi pret klientiem. Tas ir tikai dī vaini, ja ir tik liela konkurence. Uzņ ē mumiem vajadzē tu pievē rst lielā ku uzmanī bu saviem darbiniekiem. Galu galā jautā jums nav par ekskursijas cenu: š odien man nepatika ne ī paš i dā rgais Krakovas brauciens, skaidrs, ka dā rgu komplekso ceļ ojumu pirkš u citur.
Viss tas pats, par viesnī cu. Š eit ir viss, kas nepiecieš ams daž u dienu uzturē š anā s un pastā vī gai ekskursijai. Viss ir ļ oti jauki, tī rs un kā rtī gs. Brokastu bufete ir ļ oti pieklā jī ga. Paldies viesnī cai. LIELS paldies Krakovai par to, ka tā ir salī dzinoš i tuva un no pirmā acu uzmetiena dzimtā IR.
аватар 57888
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas tā lu no Krakovas centra. (Mē s pat nedaudz apjukā m, kad braucā m no Krakovas centra, iekā pā m nepareizajā autobusā un lī dz 1 naktī nezinā jā m kā izbraukt no otra pilsē tas gala, pat taksi gaidī ja 2 stundas pie autobusa apstā ties, bet mē s paš i esam vainī gi). … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas tā lu no Krakovas centra. (Mē s pat nedaudz apjukā m, kad braucā m no Krakovas centra, iekā pā m nepareizajā autobusā un lī dz 1 naktī nezinā jā m kā izbraukt no otra pilsē tas gala, pat taksi gaidī ja 2 stundas pie autobusa apstā ties, bet mē s paš i esam vainī gi). Istabas visas tī ras, kā rtī gas, mē beles svaigas, istabā viss darbojā s: duš a, fē ns, visas spuldzes un rozetes. Man patika arī brokastis: desiņ as, olas, dā rzeņ i, grauzdē ta maize, salā ti, augļ i, kafija, tē ja. Viesnī ca tieš ā m ir ļ oti piemē rota autobusa tū rei!
Отель


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vāvela kalns
Novērtējums 9.2
Polija, Krakova
Arhitektūra, Daba, Reliģija, Stats
Tirgus laukums
Novērtējums 9.0
Polija, Krakova
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Отель Сити СМ 3* расположен в центре города, поблизости от главных шоссе (Закопане № E77, Величка № E40).

Viesnīcā

конференц-зал ресторан бар сауна солярий тренажерный зал автостоянка гаражи.

Telpu apraksts

35 номеров 1-, 2- и 3-местных; апартамент.

FAQ