Apis 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
8.7 Numurs
8.7 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Apis ir moderna viesnīca, kas atrodas netālu no Krakovas centra. Atrašanās vieta netālu no Varšavas ceļa ļauj ērti nokļūt lidostā, pilsētas centrā un citās vietās.Vairāk →
аватар VIK-Kiev
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maza mā jī ga viesnī ca ar draudzī gu personā lu. Lieliskas brokastis, lieliska istabiņ a ar ļ oti ē rtu matraci uz gultas, nevainojama tī rī š ana, pā rdomā ts (un strā dā još s) gaisa kondicionieris un apgaismojums. Salī dzinot ar 5 zvaigž ņ u Larissa Phaselis Princess Hotel Kemerā , Turcijā (pirms mē neš a), š ī viesnī ca ir ē rta ar visā m 7 zvaigznē m. … Tomēr ▾ Maza mā jī ga viesnī ca ar draudzī gu personā lu. Lieliskas brokastis, lieliska istabiņ a ar ļ oti ē rtu matraci uz gultas, nevainojama tī rī š ana, pā rdomā ts (un strā dā još s) gaisa kondicionieris un apgaismojums. Salī dzinot ar 5 zvaigž ņ u Larissa Phaselis Princess Hotel Kemerā , Turcijā (pirms mē neš a), š ī viesnī ca ir ē rta ar visā m 7 zvaigznē m. Interneta piekļ uve bija pastā vī ga un bez kļ ū mē m - viņ i dzī voja 3. stā vā . Par simulatoru neko neteikš u, jo tā s bija tikai divas dienas. Blakus viesnī cai ir neliels lielveikals. Viesnī ca atrodas uz diezgan noslogota ceļ a, bet ar aizvē rtiem logiem maš ī nas nav dzirdamas.
Starp citu, tagad tā ir 4 zvaigž ņ u viesnī ca.
аватар svkmdel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir diezgan laba, atraš anā s vieta nav slikta (kā jau minē ts, centrs nav vairā k kā.20 minū tes pat uz valsts š osejas). Viesnī cā palikā m 2 naktis "autobusa" ietvaros, tā pē c pat matrač u maigums ir svarī gs punkts. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan laba, atraš anā s vieta nav slikta (kā jau minē ts, centrs nav vairā k kā.20 minū tes pat uz valsts š osejas). Viesnī cā palikā m 2 naktis "autobusa" ietvaros, tā pē c pat matrač u maigums ir svarī gs punkts. Viesnī ca izturē ja pā rbaudi
Plusi: mā jī ga tī ra istabiņ a, daudzveidī gas brokastis, laba atraš anā s vieta (ja vē las, lī dz centram var pat aiziet kā jā m). Mī nusi: ne pā rā k augstas kvalitā tes Wi-Fi augš ē jos stā vos.
аватар aa5064ca
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apraksts š ķ iet pareizs, viss patika. Lī dz centram 10 minū tes ar taksometru (PLN 20) vai 10-15 minū tes ar 105. autobusu (tī ri un ā tri - 2.5 PLN). Istabā ir viss, izņ emot fē nu, bet š ī s "neē rtī bas" ir tikai sievietē m. Personā ls ir pieklā jī gs, telpas tī ras, lifts darbojas, ē diens garš ī gs, kafija karsta))). … Tomēr ▾ Apraksts š ķ iet pareizs, viss patika. Lī dz centram 10 minū tes ar taksometru (PLN 20) vai 10-15 minū tes ar 105. autobusu (tī ri un ā tri - 2.5 PLN). Istabā ir viss, izņ emot fē nu, bet š ī s "neē rtī bas" ir tikai sievietē m. Personā ls ir pieklā jī gs, telpas tī ras, lifts darbojas, ē diens garš ī gs, kafija karsta))). Galvenais, lai istabas logi nepakļ aujas ceļ am).
Шайтан арба Apis Krakov Вид с Вислы Руссо Туристо))) Свадьба в Кракове Вид из окна в тихий двор


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vāvela kalns
Novērtējums 9.2
Polija, Krakova
Arhitektūra, Daba, Reliģija, Stats
Tirgus laukums
Novērtējums 9.0
Polija, Krakova
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats

Apis - это современный отель, расположенный рядом с центром Кракова. Расположение возле дороги из Варшавы позволяет легко добраться до аэропорта, центра города и других мест.

Atrašanās vieta Около 2-х км до главной Market Square, автовокзала и ж/д вокзала.
Viesnīcā

- ресторан
- бар
- фитнес-центр
- конференц-зал

Telpu apraksts

Отель Apis расчитан на 93 человек, которые могут разместиться в 1, 2 и 3-х местных номерах.

Во всех комнатах отеля: ванная, ТВ, телефон, интернет, индивидуальный кондиционер.

Adrese Kraków, al. 29 Listopada 137
tel. +48 (12) 617 65 00
fax +48 (12) 617 65 10
Tīmekļa vietne: Apis
FAQ