Jautājums par viesnīca Boracay Regency Beach Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
1 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
kā nokļūt Boracay
saka O.Borakajā jālido ar mazo lidmašīnu - VAI TAS DROŠI?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2011-06-0113 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар Alfini
Drošība nav atkarīga no lidmašīnas izmēra, bet tikai no tās tehniskā stāvokļa un ... neparedzētām situācijām gaisā.
аватар Angelochek
Mēs dzīvojām Cebu. No Cebu lidojām ar lidmašīnu 1 stundu līdz Caticlan (neatceros precīzu nosaukumu), no lidostas mūs ar autobusu aizveda līdz ostai, apmēram 10 minūtes, tur kuģojām 20 minūtes ar mazām foršām liellaivām (10 cilvēki katrs), un šī ir Boracay! :)
аватар simon82
no manilas līdz Katiklanai apmēram stundu ilgs lidojums. lidmašīna ir maza, un es domāju, ka tā ir uzticama)). lidmašīnas lido tikai dienas laikā, tāpēc jums ir jāparedz un jārezervē viesnīca Manilā, ja ierodaties vēlu. lidojuma laikā no iluminatora paveras labi skati! no Caticlan līdz Boracay apmēram 10 minūtes ar laivu, tās ir kaimiņu salas un ir redzamas no krasta.
аватар Amir1
Janvārī plānojam apmeklēt Filipīnas. Ilgi meklēju internetā Filipīnu tūrisma pakalpojumu firmu kontaktus. Atrada, uzrakstīja. Joprojām gaidu atbildi. Es nebaidos doties uz ārzemēm, jo ​​pats dzīvoju Taizemē, bet es patiešām nevēlos uztraukties ar problēmām un jautājumiem ilgi gaidītajā atvaļinājumā. Vai varat man pateikt, ar ko sazināties Filipīnās, lai saņemtu atbalstu visu diennakti, atrisinātu visas problēmas un atbildētu uz visiem jautājumiem? Esam gatavi pārmaksāt par ekskursijām SAPRĀTĪGAS robežās, tikai ne par ko nedomāt. Mēs vēlamies lidot un aizmirst. Mēs mīlam aktīvu atpūtu. Un tas nozīmē, ka kādam tas ir jāorganizē tā, lai mēs ne par ko nedomātu.
Tā mēs paši strādājam Taizemē, tāpēc ļoti vēlētos atpūsties tā, kā pie mums atpūšas mūsu tūristi. Sakiet, lūdzu, kontaktus, kas to var organizēt, ja tādi ir. Būšu ļoti pateicīgs. Ja tas nav grūti, atbildiet uz pastu [email protected]
Paldies.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Boracay Regency Beach Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl