Daļēji apkārtceļš: Kijeva - Parīze - Losandželosa - Franču Polinēzija (Ta

08 Jūnijs 2011 Ceļošanas laiks: no 09 Marta 2011 ieslēgts 26 Marta 2011
Reputācija: +28
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

2000 km no mā jā m. Ideja apmeklē t pasaules skaistā ko salu uz zemes mani un manu sievu (pareizā k sakot) apciemoja tā lajā.2008. gadā.

Izvē lē jā s viesnī cas un tū re kā vienmē r gara un sā pī ga. Par laimi, es saņ ē mu labu tū risma operatoru, kas konsultē ja Č e un kā . Un kas nav mazsvarī gi, viņ i jau ir sū tī juš i tū ristus uz tā du attā lumu un bija arī cilvē ki no viņ u darbiniekiem - vā rdu sakot, saņ ē mā m adekvā tus aprakstus par to, ko mums vajadzē ja redzē t.

Izvē loties marš rutu, tik ilgi gaidī to tū ri, vadī jā mies no tā , ka ceļ ojā m kopā un vē lē jā mies vienkā rš i romantisku atpū tu - tā pē c pirmā pilsē ta, kurā bija jā apstā jas, bija Parī ze. Es par to nerakstī š u, manuprā t, ir pietiekami daudz atsauksmju.

Starp citu, izņ emot caur Parī zi (AirFrance) uz Taiti, ar JAL var nokļ ū t arī caur Tokiju - paldies Dievam, ka mē s tā nelidojā m - vienkā rš i Fukuš imu pā rņ ē ma cunami.


Jā , un no praktiskā viedokļ a tas nav tik ē rti - fakts ir tā ds, ka Franč u Polinē zija ir Francijas aizjū ras teritorija - tas ir, patiesī bā , Francijas teritorija ar ļ oti plaš u autonomiju - nu, metropole atbalsta tā s "kolonijas" visā dā ziņ ā , kas pozitī vi ietekmē biļ etes cenu, piemē ram, mums tas maksā ja ap 2300 $ (ekonomiskā klase) vienai personai - domā ju, ka par š ā du attā lumu tas ir santī ms - salī dzinā jumam biļ ete uz Maldivu salā m no Kijevas maksā.2500 USD, un attā lums ir trī s reizes mazā ks.

Tā tad 2011. gada 9. maijā lidojums no Kijevas uz Parī zi. Ir trī s dienas, un pirmais garais lidojums uz Losandž elosu lido 12 stundas. Mē s lidojā m ekonomiski, jo vissvarī gā kajā brī dī biznesam nepietika finanš u lī dzekļ u. Manai sievai viss ir vienā ds, man ir standarta izmē ra meitene 90:60.90. Bet man ar divu metru augumu un 110 kg svaru domā ju, ka bū s grū ti.

Bet par to, ko es mī lu ne-zhlobsky Eiropas aviokompā nijā s - par to, ka tur ekonomika ir labā ka par biznesu Ukrainas aviosabiedrī bā s, kuras es biež i izmantoju dež ū ras laikā . Un lidojums pagā ja diezgan normā li, vietas pietika, sē dekļ i ļ oti labi noliecas, un ne par diviem centimetriem, lidmaš ī na pavisam jauna, ceļ galiem vietas pietiek un teleskops ir - atradu pat pā ris Krievu filmas. Lai gan arī iPad klā tbū tne nebija mazsvarī ga.

2009. gada 11. maija lidojums no Parī zes uz Losandž elosu. Mē s reģ istrē jā m savu bagā ž u Parī zē tieš i uz Taiti un Losandž elosā , neskatoties uz visā m baž ā m, mums tā nebija jā paņ em pā rreģ istrā cijai. Sestdiena ir garā kā diena manā mū ž ā , likā s, ka tā nekad nebeigsies. Sestdien 15:00 pacē lā mies no Parī zes un pē c 12 stundu lidojuma 19:00 tajā paš ā sestdienā trā pī jā m Amerikā.


Daž i vā rdi par lidostu Losandž elosā - tas ir MURGS par visā m pā rbaudē m, kas notiek tik ilgi, ka lidmaš ī nas dē ļ tā dē ļ nā cā s aizkavē t divas stundas. Padoms: Tiklī dz izkā pjat no lidmaš ī nas, nekavē joties lidojiet uz pasu kontroles galdu (turpmā k - PC) un, ieejot tā paš a datora zā lē vai pat lidmaš ī nā , paņ emiet zilā s veidlapas, kas nepiecieš amas tranzī ta iebraukš anai Amerikas Savienotā s Valstis no valstī m, kurā m ir nodroš inā ta vī za ieceļ oš anai ASV. Jo lidmaš ī nā izdala visā dus un daž ā dus un kā likums ES pilsonim š ī s veidlapas slidina, bet tā das mums neder. Un, kad jū s stā vē siet rindā stundu vai divas (ja nevarat bū t pirmais, kas izsteidzas no lidmaš ī nas pie datora), jums tiks nosū tī ts aizpildī t š ī s veidlapas un pē c tam pā riet, lai atkal stā vē tu rindā.

Beidzot izgā jā m š o pasu kontroli un devā mies augš ā uz uzgaidā mo zā li - kā vienmē r, pendos tika izkrā ptas lī dz galam - filmē ja visu un visu, nu, tā das lietas.

Tomē r, tā pat kā citur Eiropā , nekas ekskluzī vs.

Trī s stundas Duty Free - kas tur ir maz un ne pā rā k labi, un beidzot esam lidmaš ī nā uz Taiti un atkal 11 stundas lidojuma. Š oreiz lidmaš ī na bija pat labā ka nekā no Parī zes, un pateicoties š im komfortam, kā arī tam, ka Ukrainā tobrī d bija jau vē la nakts, mē s izslē dzā mies un pamodā mies uz Taiti tuvoš anos pā ris stundas. Mē s izkā pā m no lidmaš ī nas un bija tikai pulksten trī s svē tdienas rī tā - sestdiena patieš ā m bija ļ oti gara))).

Un tad patī kamā kais lī dz 7 rī tā bija jā gaida pā rsē š anā s uz apm. Moorea, kas atrodas 17 kilometrus no Taiti. Pirms tam vienkā rš i nebija iespē jams nokļ ū t! ! ! Un tas ir satraucoš i.

Franč u Polinē zijas vietē jā iezī me ir tā da, ka pē c saulrieta tā izmirst. Nekas nekur nestrā dā , visi iet gulē t 20 vakarā . Nav naktsdzī ves kā tā das, nav kur iet naktī un nav kur staigā t.

Bet tas nav biedē još i, tā pati 12 stundu atš ķ irī ba no Kijevas. Tas ir, tu pats lī dz pulksten 21, kad sē dē si ā rā , uzskatī si sevi par varoni.

par. Moorea

Salī dzinot ar citiem kū rortiem Dominikā nas Republikā , O. Bali, Maldivu salā m u. c. , Franč u Polinē zija mū su izpratnē par vā rdu “civilizā cija” izskatā s pē c absolū ti neapdzī votas valsts, un š eit tā s ir ļ oti maz – š ķ iet, ka tā ir. iestrē dzis pagā juš ā gadsimta 50. gados. Senie autobusi, vecas ē kas, un patieš ā m ir ļ oti maz ē ku. Ierodoties ap plkst. Moorea mū s pieklā jī gi sveicinā ja un aicinā ja uz autobusu, kas visus aizveda uz viesnī cā m. Viesnī cas uz Moorea, labi, maigi izsakoties - ne tik karsts, un visas, kurā m mē s gā jā m garā m, nespī dē ja ar savā m reģ istratū rā m. Mē s paš i atpū tā mies INTERCONTINENTAL RESORT & SPA MOOREA ***** well-u-u-u-u-u par 5 zvaigznē m, tas nav tā , ka tas nevelk 4 * ar lielu stiepš anu.


Ļ oti vecs - serviss labs, ē diens restorā nā parasts bez liekš ķ erī bā m - saka, ka š ī viesnī ca ir labā kā , kas ir uz Moorea, par pludmali kā tā du var teikt, ka tā s š eit nemaz nav - ir kaut kā ds no peļ ķ es - lai gan bildē s viss izskatā s tik pā rsteidzoš i. Mē s bijā m apmetuš ies villā.507 un š ajā rindā no 501 lī dz 510 tā s bija labā kā s villas, tā s bija uz ū dens, uz ū dens, kur ir dziļ ums, un es no paā trinā juma no gultas ielecu jū rā . Ī sā k sakot, ir forš i - uzreiz ir neliels koraļ lis, var peldē t, redzē t zivis un vienkā rš i nirt, kam patī k - man tas patī k. Bet kas uzduras tā m villā m, kas ir dziļ ā k viesnī cā , tā s arī ir kā uz ū dens, viņ iem tur nav ī paš i paveicies, protams, viss ir garlaicī gā k un stulbā k - vajag iziet ā rā un uz pludmali, bet kā jau teicu, tas nemaz nav labi! Snorkelē š ana uz salas Moorea, godī gi sakot, nē - ja viņ š bū tu vietā s, kur viņ u uzskata par labu.

Ir ekskursijas, mē s bijā m tikai daž ā s - Tiki Village ir mā kslī gi izveidots polinē zieš u ciemats, kur viņ i saprotamā angļ u valodā stā sta, kā viņ i dzī voja un dzī vo, ko viņ i ē d un ko raž o un nedaudz vē stures, pē c vakariņ ā m, aizdedzinoš as dejas . Ir ļ oti svarī gi rezervē t š o ekskursiju kaut kur treš ajā uzturē š anā s dienā - pretē jā gadī jumā jums bū s vismaz neē rti - darbī ba ievelkas lī dz 11:00, un 2:00 gribas tik ļ oti, ka atdotu visu par spilvenu. . Un ļ oti svarī gi ir arī paņ emt lī dzi fotoaparā tu – uz š o ekskursiju tevi atved pats saulriets – un nekur citur neesmu redzē jis skaistā ku saulrietu kā Polinē zijā!

Otrā ekskursija - Haizivis un Rajas - tiem, kas ar viņ iem lī dz š im nav peldē juš ies, kā , piemē ram, mē s, ir ļ oooooti aizraujoš a! Jū s tiekat aizvesti 300 metrus gar rifu no viesnī cas, un tur ir vieta ar ē smu, kur pieredzē jis gids pabaro stintes un rifu haizivis. Jums ir dots pabarot dzeloņ rajas un skatī ties tikai uz haizivī m.

Ļ oti forš i – tie ir tikai pusotru metru gari, bet izskatā s brī niš ķ ī gi. Pē c tam jū s aizvedī s uz Motu salu. Mē s tur rezervē jā m pusi dienas ekskursiju un paldies Dievam. Visu dienu tur nav ko darī t. Viņ i (Otley vadī ba) arī domā , ka snorkelē š ana tur ir laba - nē , tas nav labi, tas ir tik un tā - es teiktu.

Kas attiecas uz ekskursijā m pa paš u salu, tad tajā s nedevā mies, jo neskaitot Belvederi, ko redzē jā m un bildē jā m pa ceļ am uz viesnī cu no lidostas, tur nav ko redzē t, pē c krievu domā m. -runā još ie tū risti - starp citu, š ī bija pirmā un pē dē jā reize, kad Polinē zijā satikā m krievvalodī gos.

Kas attiecas uz vakara ē š anu un aizieš anu kaut kur pasē dē t. Biež i vien, kad mē s satikā m kā du Polinē zijā (ā rzemniekus, kuri ieradā s Polinē zijā pļ aut), viņ u stā sti bija daž ā di, bet viss sastā vē ja no tā , ka viņ i š eit atrada harmoniju.


Un visi apprecē jā s ar taitietē m - laikam Eiropā normā lu sievieš u vairs nav - inkvizī cija visas atņ ē ma. Skaistas Taiti sievietes neesmu redzē jis divas nedē ļ as. Ir bail uz viņ iem skatī ties, es jau klusī bā apprecē jos. Tajā paš ā laikā visur tiek pā rdotas pastkartes ar skaistā m kailā m meitenē m, un, salī dzinot tā s ar realitā ti, jū s saprotat, cik mā nī ga ir reklā ma. Tā tad par restorā niem - mē s bijā m trī s daž ā dos restorā nos un divi no tiem bija, tā teikt, š ķ irš anā s tū ristiem, vidē jais rē ķ ins diviem ar vī nu ir 120-150 USD un ē diens, nu, vienkā rš i liesa. Bet Tata Nuiti (tulkojumā Mazais Bruņ urupucis) ir tikai pasaka - paradī ze vē deram. Tur š efpavā rs ir francū zis, viņ š , tā pat kā visi franč i, apprecē jā s un atrada harmoniju, un tajā paš ā laikā viņ š taisī ja restorā nu - ē dieni ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi! ! ! Un viss, ko esam mē ģ inā juš i, man nav nekā labā ka un nav kur ē st! ! ! Romantika!

Tu sē di terasē pie jū ras, jū ru izgaismo prož ektors un var redzē t, kā no labā s puses plunč ā jas stintes un haizivis, un te ē dat zupu no viņ u ķ emmī š gliemenē m.

Viņ i arī pē rles nopirka pē rļ u fabrikā - nu, tas meitenē m ir interesantā k. Varu pateikt vienu, augstas cenas izvē le arī - bet kaulē ties var bez problē mā m, pā rspē ju 40% procentus - lai gan pē c tam, kad uzzinā ju, kas ir mā kslī gā s pē rles, kā tā s top un cik grū ti ir pā rbaudī t biezumu no perlamutra slā ņ a (tikai zem rentgena) sapratu, ka velti to darī jā m - izmetā m.

Apkopojot vispā rē jos iespaidus par Fr. Moorea ar pā rliecī bu var teikt, ka tur var braukt, bet ne uz ilgu laiku - tikai Tiki ciemata un saulrietu panorā mas dē ļ , un vispā r, kam kaut ko no dzī ves vajag - tur nav labu viesnī cu, kā es to saprotu, bet, piemē ram, mē s bijā m apmierinā ti ar to, kur mums bija jā iet un jā redz .

par. Bora Bora

Pē c 3 dienā m apmē ram. Moorea beidzot tuvojā mies savam sapnim.

Bora Bora - tā tiek uzskatī ta par Klusā okeā na pē rli un, manuprā t, tā arī ir. Viņ š ir patieš ā m, patieš ā m izskatī gs.

Apmetā mies INTERCONTINENTAL TALSSO AND SPA ***** - ļ oti laba viesnī ca. Istabas (precī zā k villas uz ū dens - citu nav) ir brī niš ķ ī gas, tī ras, jaunas, koptas, vairā kā s istabā s ir viss nepiecieš amais, viss, kas pietrū kst, tiks atvests pē c Jū su pieprasī juma. Gultas priekš ā ir liels stikls - tā tad, guļ ot uz gultas, varat baudī t skatu uz lagū nu vai Otemanu kalnu (atkarī bā no tā , kura villa jums ir). Turklā t, neskatoties uz to, ka villas tur visas saucas daž ā di, starp tā m nav nekā das atš ķ irī bas - tikai pē c izskata! ! ! Un cena ir atkarī ga tikai no skata uz kalnu vai lagū nu. Villā s atš ķ irī bas nav, tač u to atraš anā s vietā tā ir ļ oti liela.


Viesnī ca ir uzbū vē ta divu sirž u formā , un, ja skatā s uz tā m no augš as, tad nevajadzē tu ņ emt villas, kas atrodas kreisajā sirdī , tur villas atrodas ļ oti zemā dziļ umā , tas ir, ir sekla ne vairā k kā metra dziļ umā - tu ej lī dz viduklim. Bet tā s villas, kas ir ī stajā sirdī , ī paš i tā s, kas ir tā lu no krasta tur plaš ums - dibenu diez vai var dabū t vismaz divus metrus dziļ u.

Baseins ir mazs, apmē ram 10*10 metri, ir trī s restorā ni un arī ē diens tajos ir ļ oti labs un kvalitatī vs. Visas Ala Carta trī s reizes nedē ļ ā Bufete - bet es neko tā du neesmu redzē jis, viņ i pasniedz tik skaisti sagrieztu tunci, Mahi Mahi daudz jū ras velš u un viss ir ļ oti kvalitatī vs. Paņ ē mā m puspansijas brokastis un vakariņ as – domā jā m, ka aiziesim kaut kur pasē dē t kaut kur restorā nos. Nē , nekā tā da nebija. Viesnī ca bija labā ka, tā pē c iesaku paņ emt pilnu pansiju.

Apkalpojoš ais personā ls ir ļ oti pretimnā koš s, un pilnī bā sastā v no polinē zieš iem, tikai vadoš ie amati ir franč iem - pamatiedzī votā ji nav apguvuš i saimniekoš anu. Ja jā izlemj, vai veikt pasū tī jumu restorā nā vai rezervē t galdiņ u vai kur doties ekskursijā - sazinieties ar francū ž iem! Tad tas bū s izdarī ts! Es neiedziļ inā š os detaļ ā s par savu komunikā ciju ar polinē zieš iem, bet varu teikt, ka viņ i saprot tikai franč u valodu - ar angļ u valodu ir ļ oti grū ti un bezalkoholiskā Mojito pasū tī t - pā rvē rtā s par garu skaidrojumu, kas ir "bez alkohola"! ! !

Spa viesnī cā ir brī niš ķ ī gs, par vidē jo cenu 200-400 dolā ri, klasiskā masā ž a, protams, ir nedaudz dā rga, bet tomē r!

Par internetu visā s viesnī cā s maksā ap 25 dolā riem dienā gan Moorea, gan Bora Bora.

Boraboras viesnī cā , lai justos vairā k vai mazā k normā li un neko sev neliegtu, ir jā paņ em apmē ram 5000 eiro nedē ļ ā par diviem. Tas ir bez suvenī riem, ar kuriem Polinē zija sasprindzina pilnī gas muļ ķ ī bas. Ja esi uz Moorea, pē rc labā k tur - tur ir lē tā k un ir kur dabū t - uz Bora Bora ir lielas galvassā pes viesnī cā , niecī ga izvē le un trakas cenas, un Vaitapa vajag kā pt pa š o. ciems, bet tas pats par sevi nav ī paš i patī kams un netī rs.


Tirgū nopirkā m mango - tik forš u nekur neesmu mē ģ inā jusi. Un labi, un pats galvenais, ņ emiet lī dzi eiro, neņ emiet dolā rus - dolā ri ir ļ auni - valū tas maiņ as kurss tur ir vienkā rš i verdzī ba - ī paš i viesnī cā s jū s zaudē jat apmē ram 150 dolā rus no katra gabala krustojumā , un tas ir minimums. Tā tad, ja jū s esat apkrā pts un paņ ē mā t lī dzi dolā rus, nomainiet tos uz Taiti bankā s, lī dzi ņ emot pasi - bez tā nekas nedarbosies.

Nu vē l var aizbraukt uz Vaitapi - tas ir spē kstacija uz Bora Bora - apē d pā ris bankas un tur var nomainī t valū tu pē c pieņ emamā ka kursa nekā viesnī cā vismaz par 10 procentiem, bet tik un tā kurss ir sliktā ks nekā Taiti.

Ekskursijas par. Bora Bora.

Uz galveno salu bijā m tikai vienu reizi - bijā m uz Bloody Mary restorā nu - lieliska ē dienkarte, forš s interjers - š ausmī ga apkalpoš ana! ! ! ! Vienkā rš i murgs! ! ! Bet ir vē rts apmeklē t! Starp citu, š ī ir vienī gā pienā cī gā kafejnī ca ā rpus viesnī cā m, kas atrodas apmē ram. Bora Bora. Pats Vaitapes ciems pē c mū su standartiem ir ļ oti pā rpildī ts ciems - bet tajā paš ā laikā ir bankas, nevis krā jkases))))) Nav apskates vietu kā tā das - baznī cas un tas arī viss, jū s joprojā m varat doties uz pē rļ u fabrika tur sī ki pastā stī s un parā dī s kā un no kā raž ots un audzē ts, un tad sapratī si, ka mā kslī gā s pē rles ir selekcionā rs.

Diemž ē l mē s neiekļ uvā m ekskursijā ar mini-zemū deni – vienkā rš i tā pē c, ka par to uzzinā jā m izbraucot. Bet, ja palaimē jas apmeklē t apm. Bora Bora, noteikti pamē ģ ini š o lietu - tur ir daudz daž ā du zivju un droš i vien ir ļ oti forš i tā s redzē t zemū denē - tur zemū dens pasaule nav tā da kā Maldivu, visas zivis ir daudz lielā kas un ir daudz mazā k koraļ ļ u, pā rsvarā akmeņ i apakš ā!

Mē s devā mies ekskursijā s Haizivis un Stingrays kā par. Moorea - un es gribu teikt, ka uz Bora Bora ir daudz forš ā k - haizivis sastopas gan ar rifu, gan lielo citronu, tī ģ eri, smiltī m un visā diem citiem daž ā diem - es nezinu nosaukumus! Mē s esam elpu aizraujoš s skats, kad ieradā mies nirš anas vietā , es redzē ju rifu haizivis un kā forš s nirē js (es jau peldē ju ar viņ ā m apmē ram.


Un tad mū s aizveda uz Skatu un uz snorkelē š anas punktu. Visi brī niš ķ ī gie dzeloņ rajas spē lē jas, peld jū su tuvumā un, š ķ iet, ir mū ž ī gi izsalkuš i. Lai gan turpat viesnī cā ir tas pats, katru dienu divos pē cpusdienā mazais puika dodas pabarot stintes un visi var viņ am pievienoties.

Bet vieta snorkelē š anai ir brī niš ķ ī ga. Es ļ oti iesaku! Boraborā ir divas starpkontinentā lā s viesnī cas. Viena uz galvenā s salas – tā ir veca un nož ē lojama Intercontinental La Moana un tā , kurā atpū tā mies Talasso Spa. Tā tad starp viņ iem ir vē stī jums. Ir grafiks un bezmaksas laivas kursē no vienas viesnī cas uz otru. Jū s varat ierasties citā InterContinental La Moana viesnī cā , lai tur aizbrauktu ar kajaku un patstā vī gi izpeldē tu uz tiem paš iem koraļ ļ u rifiem, uz kuriem mū s veda ekskursijā s - tur ir 50 metri no viesnī cas. Ir ļ oti forš as zivis un vispā r dzī vas radī bas.

Paš ā viesnī cā ir arī vieta snorkelē š anai, un tur ir arī ļ oti brī niš ķ ī gas un brī niš ķ ī gas zivis, bet tomē r, lai mainī tu, jū s varat peldē ties uz rifa.

Zemū dens pasaule ir ļ oti daudzveidī ga, gide stā stī ja, ka vē l pirms 10 gadiem paš ā lagū nā bija tik daudz Mantas raju, ka nebija iespē jams ienirt, nesatiekot viņ us, bet tagad viņ i visi ir devuš ies prom daudzo laivu dē ļ ((( (

Kopumā mums Bora Bora ļ oti patika, ļ oti aizraujoš a ir pati atziņ a, ka atrodies okeā na vidū planē tas vistā lā kajā vietā no savā m mā jā m. Bet, kad tu vakarā pē c saulrieta sē di ē rtos krē slos pludmalē un dzer franč u vī nu, skatoties uz lagū nu un sludinoš o Otemanu kalnu, tu domā par pirā tiem un piedzī vojumu meklē tā jiem, kas te bijuš i pirms tevis, izbaudi primitī vo klusumu un harmoniju. - tas ir brī niš ķ ī gi.


Pati sala ir vulkā na kaldera, un, lai gan tā s vidū dziļ ums ir ne vairā k kā.60 metrus aiz tā s robež as (no otras puses, viesnī ca patiesī bā ir), okeā ns maksā savu maksu un divdesmit metrus no zemes dziļ ums jau pā rsniedz 800 metri - ū dens tur ir tik zils un tī rs - tas ir lielisks karsotes skats - civilizā cijas minimums)))) un tas ir labi. Es nezinu, vai es vē l kā dreiz apmeklē š u š o brī niš ķ ī go vietu, bet, ja iespē jams, nedomā jot, es atraisī š os. Polinē zijā ir vē l daudz brī niš ķ ī gu vietu, kuras var apmeklē t, un es domā ju, ka labā k ir doties uz Raitea vai uz daž iem atoliem, nevis Moorea, vai kā viņ i tos sauc par motu. Bet Bora Bora noteikti jā apmeklē!

Un tagad atpū tas beigas 1.00 izrakstā mies no viesnī cas un dodamies uz lidmaš ī nu uz vietē jo lidostu ap 2.00 vakarā esam jau Taiti. Mū su lidmaš ī na izlido tikai 2:00 un mums bija jā sē ž restorā nā lī dz 22:00, un tad jā dodas uz lidostu.

Atkal divi gari lidojumi ar ļ oti mazu pā rsē š anos ASV un te Parī ze, un tad mā jā s. (Starp citu, atpakaļ ceļ ā man nevajadzē ja dabū t bagā ž u uz LA un vē lreiz pā rbaudī t - sasodī ts stulbums) Atpakaļ ceļ š nebija absolū ti nogurdinoš s, atmiņ as par brī niš ķ ī gu un aizraujoš u ceļ ojumu uz pasaules galiem pazibē ja manā prā tā . Jā , tie ir ceļ ojumi, jo Maldī vija, Dominikā nas Republika, Turcija, Ē ģ ipte ir tū ristu brī vdienas, bet Polinē zija ir tieš i ceļ ojums nesenā pagā tnē un vieta, kur izprot visu dabas varenī bu.

Par to vē l varu uzrakstī t kā das piecas lappuses, bet nav spē ka, tā pē c kam interesē konkrē tā k rakstiet, ja zinu, ka atbildē š u, cenas, laiks, lidojumi utt.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums