Jautājums o Norvēģija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
77 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Vasaras brīvdienas Norvēģijā
Mēs vēlamies doties uz Norvēģijas fjordiem. Atradām pieklājīgu tūri bez pārcelšanās no vietējā uzņēmuma Alesund Uniktur.Varbūt kāds bija šajā programmā http://www.unikturs.com/unukalnaya-nedelka/unikalnoe-leto/ Cik naudas tur vajag ēšanai un izklaidei ?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2018-11-275 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар AllOverTheWorld
Norvēģija ir viena no dārgākajām valstīm.
Tas ir atkarīgs no tā, kas, jums daudz un kāda izklaide. Kur un kā ēdīsiet (savā vai kafejnīcā-restorānā), bet vienalga būs ne mazāk kā 30 € no cilvēka (ūdens un vienkāršākās uzkodas)
аватар AllOverTheWorld
Un kur tev radās doma, ka šis ir vietējais uzņēmums?
Kosmosa cenas. no 200 eiro makšķerēšanai vienai personai;)))))))))
1250 eiro no cilvēka 6 dienas bez lidojumiem, transfērs vienā virzienā un bezmaksas pastaiga.....
аватар AllOverTheWorld
Kopumā tas ir saprotams, šī ir reklāma, ja jūs (spriežot pēc apskata) augustā bijāt Norvēģijā ... vai atceraties pārtikas cenas?
аватар cgistalker
Ļoti dārgi un gandrīz nekas nav iekļauts. Divreiz karāties starp Geirangeru un Olesunu šurpu turpu nav racionāli.
Pat patstāvīgi atkārtojot aprakstīto maršrutu, tas iznāks daudzkārt lētāk. 5ja nepieciešama palīdzība maršrutā - rakstiet šeit.
аватар olya4
1250 eiro vienai personai par 6 naktīm ar brokastīm un trim ekskursijām - tas ir ļoti dārgi un nav izdevīgi.
Pārbaudiet ekskursiju cenas https://www.norwayexcursions.com/en/day-tours/geiranger-tours
Skatiet cenas vietnē Booking/Airbnb.
Un reālā cena jums parādīsies, 3 reizes mazāka.
Bet pieskaitiet pie lidojuma + ēdināšanas (vismaz 30 eiro vienai personai) + nelielus izdevumus un iegūstiet aptuvenās šāda ceļojuma izmaksas.
Paturiet prātā, ka Norvēģija ir viena no dārgākajām valstīm Eiropā, sākot ar kafijas cenām un beidzot ar izmitināšanu.
Paskaties reportāžas par Vinski un sapratīsi cik maksā šāda plāna atvaļinājums :)
аватар AllOverTheWorld
jā, tā ir reklāma...
аватар natalie2992
Piekrītu iepriekšējiem apgalvojumiem, ka programma ir minimāla un cena augsta. Ceļojām šā gada 20.jūnija beigās-jūlijā šādā ekskursijā https://feerie.com.ua/ru/tours/47 Programma ļoti bagāta, interesanta, daudz ceļojām un skatījāmies, gids bija ļoti inteliģents un cena bija adekvāta. Mēs saņēmām daudz prieka. Mums bija laiks baltajām naktīm Norvēģijā un laiks bija saulains, karsts, it kā pēc pasūtījuma, kas fjordu reģionā ir retums. Cenas kafejnīcām un restorāniem ir ļoti augstas, lētākas - arābu kafejnīcās. Parastā pilsētas kafejnīcā par kafijas tasi un sviestmaizi - 19 eiro. Outback kafija ar kūku - 15 eiro. Bergenas zivju tirgū sviestmaize ar sarkanām zivīm - 11 eiro bez dzēriena un zivs tur nebija īpaši daudz, vairāk rullīšu un sviesta :)) Jūras velšu gardumiem cenas iet caur jumtu. Lielveikalos cenas ir vairāk vai mazāk, salīdzinot ar kafejnīcām. Tualetes - maksas, NOK 15-20 = 2 - 2,5 eiro, jāmaksā restorānos/kafejnīcās pie kases. Bezmaksas tikai tad, ja kaut ko pasūtāt restorānā.
аватар natalie2992
Starp citu, ņemiet vērā, ka Skandināvijas valstīs veikalos/restorānos vislabāk norēķināties ar karti, tur viss tiek pārskaitīts uz bankas pārskaitījumu. Var rasties problēmas ar skaidru naudu eiro, samainīt pret Norvēģijas kronām var tikai bankā Oslo centrā, Bergenā - tūrisma informācijas centrā zivju tirgus rajonā, Alesundā neskatījos kur ir . Tālāk nekur nav valūtas maiņas punktu, bankās maiņa notiek tikai ar karti (automāts izņemto naudu izsniedz kronās), bet ne visur ir bankas vai automāti! Veikalos eiro apmaksai nepieņems. Vienīgā iespēja ir par eiro kaut ko nopirkt ceļmalas kafejnīcā vai burvja rosīgās tūristu vietās un dabūt sīknaudu kroņos, taču ir ļoti maz vietu, kur pieņem eiro. Starp citu, alkohols ir ļoti dārgs - cīnās ar alkoholismu :))) nekur lielveikalos netirgo, tikai speciālā veikalā Vinmonopolē. Pārdošanā ir tikai alus 1,8 - 2,3%, bet to nevar saukt par alu. Sausais galda vīns, kas Dienvideiropā maksā 8 eiro par pudeli – kafejnīcā 60-80 eiro.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Norvēģija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl