Jautājums o Norvēģija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
77 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Pirmo reizi dodamies autobusa tūrē ar diviem nakts pārbraucieniem. Kādu padomu jūs dotu?
Pirmo reizi dodamies autobusa tūrē ar diviem nakts pārbraucieniem. Kādu padomu jūs dotu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2018-07-296 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар travelsita
Paņem spilvenu – pakavu zem galvas. Tabletes no kustības slimības.Eiropā aizliegts ievest gaļas un piena produktus. Degvielas uzpildes stacijās, kā likums, labas ceļmalas kafejnīcas. Uztura problēmām nevajadzētu būt. Nedzeriet daudz šķidruma, jo tiek regulētas sanitārās pieturas. Man ekskursija ar nakts pārbraucieniem izrādījās nogurdinoša.
аватар BalIrina
Paldies. Kā ar segām, maināmiem apaviem autobusā vai vienkārši zeķēm? Un vēl jautājums par ekskursijām: no saraksta, ko piedāvā Accord, mēs gribam tikai trīs ekskursijas. Kā tie tiek organizēti un kādi varētu būt to atcelšanas iemesli?
аватар travelsita
Es devos uz Eirotūri ar nakts pārbraucieniem apkures sezonā, tāpēc sega nepiepildījās. Ja kondras strādā, varat paņemt vilnas segu vai biezu stolu. Pietiek ar zeķēm. Iemesls fakultatīvo ekskursiju atcelšanai var būt pretendentu skaita trūkums. Vispirms jums tiks izsniegta anketa-informācijas lapa ar ekskursiju sarakstu, kurā jūs pieliekat vēlamo ekskursiju "ķeksīti". Pēc tam samaksājiet un dodieties ekskursijā gida pavadībā.
аватар 86jjj
Ballrina: sazinieties ar tūrisma operatoru, vai autobusā tiks izsniegtas segas, lai sega nebūtu jānēsā līdzi. Ja nē, labāk to paņemt līdzi. Lai ietaupītu vietu bagāžā, dodoties uz jūru, segas vietā ņemu līdzi pludmales dvieli. Kad ejam ar maziem bērniem, tad bez segas neiztikt.
Pēc manas autobusu ekskursiju pieredzes, uz robežas (Moldova-Rumānija, Rumānija-Bulgārija, Rumānija-Serbija, Serbija-Melnkalne, Melnkalne-Horvātija, Rumānija-Ungārija, Ungārija-Čehija, Čehija-Austrija) nekad nav bijis. kādas problēmas ar gaļu un piena produktiem (sieri, jogurti, aukstie gaļas izstrādājumi.. kas vēl?).
Cigarešu un alkohola skaits ir ierobežots, tas tiek stingri pārbaudīts.
Paņemiet līdzi piepūšamo kvadrātveida spilvenu, tas noderēs.
Un uzreiz pēc iekāpšanas autobusā apskatiet brīvās vietas aizmugurējos sēdekļos un īpaši pēdējās vietās, tur ir ērtāk naktī gulēt. Ja tie ir brīvi, mēģiniet tos nekavējoties paņemt, pretējā gadījumā to izdarīs kāds cits)
Lai tev labs ceļojums!
аватар travelsita
86jjj, kāpēc papildus info par Moldovas pārejām? Aizmugurējie sēdekļi ir paredzēti vadītāju atpūtai (autobusā ir 2). Starp Šengenas valstīm nav kontroles, bet pa ceļam tās var apstāties, lai pārbaudītu dokus. Eiropas Savienībā nav aizliegts ievest ne jogurtus, ne sieru, ne aukstos gaļu. Tie var izslīdēt cauri, var arī neizslīdēt ,,,, Spilvenam nepieciešama anatomiska forma - pakavs, lai atbalstītu mugurkaula kakla daļu.
аватар 86jjj
Vai jūs pašlaik regulējat manu ziņu vai kā? Izteicu savu viedokli, gūstot ļoti labu pieredzi autobusu tūrēs. Irina brauc no Ukrainas, iespējams, mana pieredze noderēs, kā arī jūsu.
Un jūs maldāties par aizmugurējo sēdekļu praktisko izmantošanu šāda veida ekskursijās vai par gaļas un piena produktiem, un tad plakanie spilveni ir ļoti nepieciešami, ja traucē roku balsti no logu sāniem vai ja ir iespējams apgulties uz divām sēdvietām vienlaikus.
"kāpēc ekstra info par Moldovas šķērsojumiem" Ak, vēl neesmu pievienojis grieķu virzienu Rumānija-Bulgārija-Grieķija, arī šajā muitā par gaļas un piena produktiem komentāru nebija, bet cigaretes un alkoholu vienmēr pārbauda.
аватар travelsita
Cilvēks izbrauc no Ukrainas uz Norvēģiju. Man ir lieliska pieredze. Nakts ceļošana ir grūta. Par alkoholu un cigaretēm piekrītu - ļoti stingri. Uz produktiem - kā paveicies. Aizmugurējos sēdekļus nedrīkst aizņemt - tas ir pārējiem vadītājiem un gidam (diezgan loģiski). Turklāt, lai izvairītos no "grūtībām" autobusā, gids kontrolē tūristu sēdināšanu vietām. (Saskaņas tūre, Extravaganza).
аватар ollennka
Padoms viens - dodieties ekskursijā BEZ nakts pārbraucieniem.
аватар travelsita
ollennka, Ekskursija laikam jau nopirkta. Viņa pati tādā tūrē nebrauktu. Negulēju ne minūti. Nedod Dievs, ja cilvēki var labi izgulēties autobusā. Es no sirds vēlos.
аватар ollennka
Ja iegādāts, tad ieteikums uz šīm divām naktīm paņemt kādu persēna un melaksena “kokteili”, kas ļaus nedaudz pasnaust.
Un kā tiek atrisināta problēma ar dušu no rīta, pārvietojoties naktī? Galu galā viesnīcas, kā es saprotu, tiek rezervētas tikai no pārvākšanās sekojošā vakara.
аватар travelsita
Jautājums ar dušu diemžēl NĒ. Tikai vakarā, ierodoties viesnīcā.
аватар ollennka
Šausmas. Tad atkal iesaku mainīties uz ekskursiju bez nakts pārbraucieniem!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Norvēģija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl