Jautājums o Oslo

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
11 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Melns zīmogs ar mērķi iekšā nākamajā lapā ar vīzu - vai tas nozīmē atcelšanu?
Sveiki. Man bija šāda situācija, es reģistrēju vairāku šengenas biznesu uz sešiem mēnešiem, Latvija. Ieplānoju komandējumu pēc neliela atvaļinājuma Norvēģijā. Braucu apciemot radus uz Oslo. Maršruts bija ar pārsēšanos Kijeva-Tallina-Oslo. Izejot kontroli Tallinā, radās jautājumi, kāpēc uz Norvēģiju braucu caur latviešu valodu. Atbildēju, ka gribu nedēļu atpūsties Oslo, bet pēc tam komandējumā uz Viļņu. Viņi prasīja, kur es palikšu Oslo, man nebija ielūguma, tikai darījums Viļņā, un es to neņēmu līdzi. Tad viņi jautāja par naudu, un es teicu, ka kartē ir tikai 100 USD. Tā kā visus izdevumus pēc manas ierašanās sedza mani radinieki. Nākamajā lapā ar vīzu man iedeva melnu zīmogu ar mērķi iekšā un burtiem "E" un "G". Pati vīza netika aiztikta, nekas nebija rakstīts. Vai šis zīmogs padara manu vīzu nederīgu? Vai arī es varu doties uz Viļņu ar ielūgumu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2016-08-278 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар ollennka
Tas nav vīzas atcelšanas zīmogs, bet gan ieceļošanas aizliegums. Vēstules nozīmē, ka viņi mēģināja ieceļot ar viltotu vīzu un nebija pietiekami daudz dokumentu, kas apstiprina ceļojuma mērķi.
Kāpēc tik gudrs? Ja vīza ir Latvijas, tad kāda Viļņa?))) Vajadzēja pieteikties uz Lietuvu, un tad braukt pat uz Norvēģiju, kaut vai uz Latviju.
аватар L_ena
Un tad tādu viltīgu "biznesa ceļotāju" dēļ, kas brauc uz dārgo Oslo ar simts dolāriem un bez neviena dokumenta, iebāza spieķi normālu tūristu un biznesa ceļotāju riteņos un izdomā arvien jaunus noteikumus, kā pieteikties. vīzas.
аватар AllOverTheWorld
un tie, kas "reģistrēja vairāku šengenas biznesu uz sešiem mēnešiem, Latvija", jūs nebrīdināja, ka jums ir jāatgriež vīza uz Latviju un tikai tad jādodas uz Oslo ar 100 USD?
+1000 L_ena
аватар kolyan_cat
-1 "tūrists".
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Oslo
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl