Jautājums o Oslo

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
11 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Pirmo reizi Norvēģijā.
Es nekad agrāk neesmu bijis ārzemēs. Gribētos aizbraukt uz Norvēģiju pirmo reizi, taču dzirdēju, ka pirmo reizi tur nevarot - lai to garantētu, ir nepieciešami vismaz vairāki Šengenas valstu apmeklējumi, un tikai tad var doties uz Norvēģiju. Vai tā ir? Ja jā, cik daudz braucienu jums jāveic pirms Norvēģijas.
Jau iepriekš pateicamies par jūsu atbildi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2012-02-0612 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  33
аватар Anetka-gan
tas viss ir atkarīgs no jūsu ceļojuma mērķa.
Jā, Norvēģija nav viegla Šengenas valsts, bet, ja tev ir visi dokumenti kārtībā, tad tev var iedot vīzu.
atbilde "cik daudz braucienu jums jāveic pirms Norvēģijas" nav reāla, jo. pat ja visa pase ir iestrēdzis ar vīzām un kaut kas nav kārtībā ar jūsu dokumentiem, viņi var atteikt.
kā variants, sākotnēji var doties uz Ungāriju-Čehiju-Poliju
аватар alex45
Ja dokumenti kārtībā, finansiālais nodrošinājums pietiek, lai dzīvotu Norvēģijā (Norvēģija ir dārga valsts), tad nevajadzētu būt problēmām, lai gan tīra pase.Bet kāpēc uzreiz Norvēģija, paskaties vispirms kaimiņos Eiropā.
аватар nnnbera
Mani interesē Norvēģija, ceļojuma mērķis ir tūrisms. Vienkārši dodieties uz nedēļu apskates ekskursijā. Varbūt tā ir problēma, ja dokumenti ir kārtībā?
аватар Anetka-gan
Neviens jums nedos 100% garantiju. intervijā vēstniecībā tu vari nepatikt. Kas zina?! paņem gatavo tūri no TO un tad tam vajadzētu iet gludi.
аватар nnnbera
Tas ir, es saprotu pareizi - ja es sazināšos ar tūrisma aģentūru, tad es drīkstēšu iebraukt, pat ja es nekur neesmu ceļojis? Vai man var atteikt tikai tad, ja vēlos doties uz Norvēģiju kādās personīgās/darba lietās?
аватар shumera
atteikt kā arī neatteikt var jebkurā gadījumā.
Atteikumus periodiski saņem tie, kuri bieži ceļo uz Eiropu.
Jums jāsavāc visa nepieciešamā dokumentu pakete vīzas saņemšanai, jāiesniedz pašam vai ar ceļojumu aģentūras starpniecību un jāgaida. nekas cits neatliek kā gaidīt lēmumu.
аватар Anetka-gan
nav pareizi saprasts. vienkārši iespēja iegūt vīzu ceļojumam ir lielāka, bet arī tas nav fakts.
saskaņā ar darba lietām darīt darba vīzas. pēc darba devēja (kolēģa) uzaicinājuma un šeit ir vēl viens variants. šeit vīzas tiek izsniegtas 99% un ātri
аватар nnnbera
Liels paldies, lietas uzlabojas. Un tāds jautājums: kas varētu būt nepareizi dokumentos, lai viņi man atteiktu? Nu, vismaz aptuveni, kas zina?
аватар Anetka-gan
mazs finansiālais nodrošinājums, nav saiknes ar valsti.
аватар alex45
Neviens nekad nevar saprast, kāpēc viņi atteicās. Ja izpildi visas vēstniecības prasības un savāc visus dokumentus kvalitatīvi (nav acīmredzama viltojuma, naudas dzīvošanai šajā valstī pietiek, ir kur dzīvot (vēlams viesnīcas apmaksātas vai rezervētas ar garantijām), apa. -ceļojuma aviobiļetes, var būt pat nianse - viena pilsēta vai vairākas, tu esi tūrists (!) Bet jo tuvāki dokumenti ir konsultanta darbinieka ideāliem, jo ​​labāk!Žēl, ka nezinām šie ideāli.
аватар HotLine
Atbilde uz diviem jautājumiem.
Kādas ir priekšrocības, ja iegādātajā ceļojumā tiek iesniegta doki vīzai, izmantojot ceļojumu aģentūru?
Tas, ka dokumenti pašam ceļojumam tiks iesniegti pareizi, un Jūsu personas dokumenti tiks iepriekš apstrādāti = sagatavošana tūrisma aģentūrā, kas regulāri ar to nodarbojas, t.i. ir liela pieredze.
Kas jums nepieciešams, lai saņemtu vīzu?
Ir doku saraksts, ir pieredzējuši padomi. Bet jēga vienmēr ir viena - pēc dokumentiem jābūt skaidrībai, ka ceļojat tūrisma nolūkos, ka neesat nabags un daudz kas ir palicis dzimtenē.
Bet, ja kāds domā, ka caur tūrisma aģentūru ir vieglāk emigrēt nelegāli, tad viņš maldās.
аватар nnnbera
Paldies, es sapratu. Ir vēl viens jautājums - teiksim, ekskursija ir nopirkta. Cik daudz naudas vidēji jāņem līdzi (dažādiem neplānotiem izdevumiem)? Zinu, ka valsts ir dārga, tāpēc bez šika - tikai pašam nepieciešamākajam.
аватар Anetka-gan
1. paskatieties, kuras ekskursijas ir iekļautas ekskursijā, kuras nav. visām LAI ir programmas. aprēķiniet ceļojumā nepieciešamo maksimumu
2. ja nedēļa, tad kaut kur ap 500 eiro, iespējams.
аватар alex45
Principā, iesniedzot dokumentus, ir ieteicams, lai minimālā naudas summa, kas nepieciešama dzīvošanai valstī dienā Jāiet uz vēstniecības mājaslapu un vīzas saņemšanai nepieciešamo dokumentu sarakstā jābūt šiem ieteikumiem, bet kaut kur ne mazāku par Anetkas norādīto summu.
аватар nnnbera
Liels paldies par atbildēm!
аватар DegusT
kādas muļķības par "vismaz dažas vizītes uz Šengenas valstīm ir vajadzīgas, pēc garantijas, un tikai tad var doties uz Norvēģiju". Paši norvēģi, viņiem dabiski, pat nesaprastu jautājuma būtību! Nu no kurienes tādas spekulācijas... vietējās tūrisma aģentūras iebiedē? Atbildēšu pilnībā!
аватар nnnbera
Tā atbild viens no maniem draugiem, kurš strādā ceļojumu aģentūrā. Tas mani ļoti apbēdināja, tāpēc nolēmu noskaidrot, tā teikt, vairākuma viedokli. Priecāšos par detalizētu atbildi - [email protected]
аватар WWWinter
mans pirmais šengenas-norvēģijas. Nekādu problēmu nebija. Uzlika zīmogu, ka atgriežoties uzrādīt vēstniecībā pasi (tas bija sen. Doku paka minimāla, tad nebija pat kredītkartes. Alga vidēja. Nopirkām gatavu tūre caur firmu.Pateicoties tam redzējām daudz.Individuālās ekskursijas pirktas uz vietas,-dārgi.Ēdiens -dārgi.Hotdogs -49UAH,lai gan kafija lētāka kā Coffee House-izdodas lieliski kad ir vēlme redzēt vairāk un vairāk nav grauzts.
Saprotu, ka lētais lido uz Oslo un nav dārgs, bet pārējā nepareizs aprēķins - ... ai.
Pirmo reizi Norvēģijā nav bail, es tā darīju, un arī tad, kad bērns tikko bija beidzis skolu, bet vēl nebija neviena skolēna, un mēs varējām tikai uzrādīt izziņu par to. ka tāda un tāda augstskola pieņēma dokumentus, nekas vairāk: nav eksāmenu, nav rezultātu ....
Veiksmi
аватар nnnbera
Oho, paldies, tāpēc viss nav tik nereāli.) Ceru, ka arī man paveicas, jo šīs valsts apmeklējums ir mans bērnības sapnis.
аватар Anetka-gan
Vai vari uzzināt, kas tevi tur piesaista?
аватар nnnbera
Es gribētu zināt) Es sapņoju kopš trīs gadu vecuma, un sapnis nemaz nav kļuvis vājāks. Es gribu kaut reizi redzēt, elpot to gaisu, stāvēt uz tās zemes. ES nezinu kāpēc.
аватар DegusT
Oslo mani nekad īsti nav piesaistījis. . . un brauciens bija diezgan spontāns, jo bija uzaicinājums no vienas viesnīcas saimnieces. . . piemēram, ja atrodaties Oslo, nāc ciemos. . . - vairāk ne. Un tā, viesojoties Zviedrijā, ātri vien aizdomājāmies: kāpēc gan nebraukt uz Oslo tik nepiespiesti ??? piezvanīja viesnīcniekam, viņš visu apstiprināja, internetā nopirka vilciena biļetes, nemaz nebija dārgas. . . pat 25 eiro abos virzienos. . . ! Ieradāmies Oslo un nokļuvām viesnīcā. No rīta viesnīcā, norāvuši no dižskābarža mūsu kartes lapu, devāmies pastaigā ar kājām uz rātsnamu. Izmērot, apskatot visus stūrus, kur ir interesanti, atpūšoties parkos uz soliņiem vai tieši pie fjorda, bija skaidrs, ka org. ekskursija tikai izsit viņu tūristu enerģiju (un naudu). Puse dienas pagāja mēreni un dabiski, un beidzot tikām ekskursijā. informācijas centrs. Tur, bruņojies ar brošūrām un kartēm, saņēmis padomus un labus norvēģi, nopircis OSLOPASS 72 h.. esam pilnībā atrisinājuši jautājumu par atpūtu. Ar šo OSLOPASS mēs braucām ar jebkuru transportu, tostarp karaveli, pēc izvēles apmeklējām izstādes un muzejus un pat devāmies ekskursijā pa pilsētu ar autobusiem. Kādu dienu devāmies uz priekšpilsētu, 25 km. uz dienvidiem Drebaka ir cits stāsts.
аватар nnnbera
Super. Arī man vienmēr šķita, ka ekskursijas ir nogurdinošas, un tās nedos īstu priekšstatu par pilsētu. Vislabāk ir staigāt lēnām. Bet tad tā ir privāta tūre. Un ja pērc tūrisma aģentūrā, tad tikai ar ekskursijām, manuprāt. Nu, vai tur jau ir uz vietas, lai precizētu, ko viņi var piedāvāt.
аватар shumera
var izvēlēties ekskursiju minimumu, piemēram, apskates tūri (ja nav iespējas atteikt) un uz dažām vienkārši nebraukt, bet pastaigāties paši.
аватар alex45
Un kas ir problemātiski, kā jebkurā citā Šengenas valstī (Itālijā, Spānijā u.c.) savākt viesnīcu rezervācijas, lidmašīnu rezervācijas (ja ir zemas cenas, jo labāk), uzzini vietnē vēstniecībā, kādu finansiālu. nepieciešami dokumenti, tos savāc un iesniedz vēstniecībā “Vienīgais, ka tas var būt nedaudz tālu no konsulāta, bet ir nepieciešama personīga klātbūtne. Un tad salīdziniet individuālā brauciena izmaksas un caur TA, kas ir lētāk?
аватар alex45
Nezinu par zemajām izmaksām no Ukrainas uz Norvēģiju, varbūt varu meklēt lidojumus caur Baltiku
аватар Anetka-gan
Wizzair lido uz Torpu (netālu no Oslo)
аватар DegusT
pilsētas tūre autobusos — šī ir aptauja ex. Tas sastāv no 2 daļām: 1 - liela ekskursija pa pilsētu + Holmenkollen (tā ir priekšpilsēta kalnā...virs pilsētas), pēc kuras autobuss atkal piebrauc pie Rātsnama. 2 - atkal no Rātsnama - uz Bygdey - pussalu ar daudziem muzejiem (iesaku!). No turienes mēs jau pametām autobusu un, saskaņā ar mūsu OSLOPASS, pēc 30 minūtēm uz karaveli. kuģoja uz to pašu rātsnamu. Bet mēs gājām augšā, atpūtušies uz fjorda. Priekšrocība ir tāda, ka jums neviens nav jāgaida, neviens negrūst, un neviens nespiež jums kaklā. Cik gribēja, tik daudz gāja. Grūti visu redzēt 1 dienā... kārtējo reizi kuģojām uz Bjūdiju, nesteidzīgi klejojām pa T. Heijerdāla muzeju, lasījām viņa dienasgrāmatas, noskatījāmies filmu, tad devāmies uz kafejnīcu Maritimā, paēdām... Ar grupa - tas nav īsts. Dodieties uz Oslo – nekavējieties, jums noteikti patiks!
аватар nnnbera
Liels paldies!
аватар WWWinter
ļaujiet man konsultēt Scandi ar Incomartur t.i. tas ir ar Iļju, viņš ir atvaļinājuma forumā - ON Islandē, personīgi runāja citos gadījumos - ļoti patīkami iespaidi. Es personīgi ar Sāgu devos tikai īstas kāpšanas kalnā labad: saišķī un pa ledu.....
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Oslo
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl