Laba viesnīca

Rakstīts: 25 janvārī 2014
Ceļošanas laiks: 23 septembris — 3 oktobris 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca atrodas netā lu no Amsterdamas lidostas. Bezmaksas marš ruta autobuss kursē no viesnī cas uz lidostu un dzelzceļ a staciju ik pē c 30 minū tē m no pulksten 6:00 lī dz vē lam vakaram. Ar vilcienu lī dz Amsterdamas Centrā lajai stacijai var aizbraukt apmē ram 15 minū tes.
Viesnī ca ir liela, moderna, stilizē ta kā jū ras lainera (sava ​ ​ veida Titā nika) interjeri ar logiem – iluminatoriem. No reģ istratū ras ir trī s spā rni A, B, C. Pacelieties augš ē jos stā vos pa eskalatoriem. Pirmajā stā vā ir suvenī ru veikali un visā das atš ķ irī bas. Blakus reģ istratū rai ir vairā ki datori saziņ ai ar pasauli. WiFi numurā ir bezmaksas.
Zem logiem skraida pū kainu savvaļ as truš u bars - jauki.

Istaba ļ oti maza, š aura, ejas minimā las - nu gluž i kā kajī tē . Gultas ir ļ oti ē rtas un aicina atpū sties. Numurā ir seifs, TV. Duš as telpā ir fē ns, š ampū na-ž elejas komplekts sienas dozatoros.
Automā tiska pamoš anā s no rī ta (reģ istrē š anā s brī dī anketā jā atzī mē pamoš anā s laiks). Istaba ir tī ra, bet nepietiek vietas.
Brokastis labas, vienkā rš as, bez liekš ķ ī bā m: siera un desu gabaliņ i, sulas, bulciņ as, jogurti, svaigi augļ i. Pie kafijas automā tiem izveidojā s neliela rinda, tač u izdevā s atnest krū zes. Pietiks visiem. Viesnī ca pā rpildī ta, trokš ņ aina.
Kopumā viesnī ca ir diezgan laba.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu