Uzgaidāmā zāle

Rakstīts: 20 augusts 2014
Ceļošanas laiks: 13 — 15 augusts 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 5.0
Nakš ņ ojā m autobusā , kas bija Amsterdamas bā zes viesnī ca.
Viesnī ca atstā ja pā rsvarā negatī vu iespaidu, ko ī paš i neatslā binā ja pat brokastis (kas bija tikai normā las, bez liekš ķ ī bā m).
No acī mredzamajiem trū kumiem es vē los minē t š ā dus:
1. Viesnī cas atraš anā s vieta. Tas ir ē rti tikai tiem, kas tikko ieraduš ies (un nevē las doties uz pilsē tu), vai jau lido prom (un nakš ņ oja netā lu no lidostas). Jū s varat nokļ ū t pilsē tā tikai no lidostas, kur tomē r periodiski kursē bezmaksas marš ruta autobuss (reģ istratū rā varat saņ emt grafiku).

2. Aizveriet numurus. Izmē ru ziņ ā telpa ir tikai nedaudz lielā ka par kajī ti uz prā mja, dizains ir apmē ram tā ds pats. Viss ir ļ oti pā rpildī ts, mē beles - minimums. Vannas istaba ir niecī ga, divi nevar apgriezties. Galds zem loga pā rtop par papildu gultu, BET ja jau ir atlocī ts vai salocī ts, tad to nevarē s pā rvē rst atpakaļ par gultu - aizbī dņ i ir aizslē gti.
3. Garie koridori. Daudz eju un gaiteņ u ar atzariem - ja ir vē lē š anā s, var apmaldī ties. Ja jums nepaveicas un jū su istabā ir "liels" numurs, jū s tiksiet tā lu. . .
No pozitī vajā m tikai brokastis, lai gan paš as par sevi neizceļ as - parastie izcirtņ i, desiņ as, olu kultenis, kruasā ni un visā di ievā rī jumi.
Plusi:
+ labas brokastis, arī ar kruasā niem;
+ Nevaru nepieminē t burvī gos zaķ us, kas dzī vo viesnī cas apkā rtnē =).
Mī nusi:
- niecī gs skaitlis;
-gari koridori;
- Atraš anā s vieta netā lu no Shipholas lidostas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu